Лидл ::20::

• 67 170
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • София
От темата разбрах, че при покупка подаряват готварска книга. Вчера пазарувах за 98 лв. и касиерката не ми каза за това, че имам подарък. Много, много, ама много ме е яд  #Cussing out

# 16
Атти,благодаря ти!  bouquet

# 17

И аз.  Hug

И да споделя, че направих чийзкейка с продукти изцяло от Лидъл, рецептата за който беше дадена от една съфорумка и стана много хубав.

Я кажи - имаше ли проблеми със заквасената сметана Пилос или е било инцидентно? Защото в петък пак ще правя чийзкейк (дано не е провал този път!) и да си знам коя да купя  Crossing Arms И утре ще отида рано за 2 чаши на Милка - една за едно детенце, а другата... за мен  Mr. Green

пп - споко и аз като купих миксера и други нещица не ми дадоха книгата  Outta Joint Ама аз и не знаех, че дават  Mr. Green

# 18
Досега никога не съм имала провал със заквасената сметана от там. Взимала съм и от тази по 900 грама. Според мен е по-скоро въпрос на партида.

# 19
Досега никога не съм имала провал със заквасената сметана от там. Взимала съм и от тази по 900 грама. Според мен е по-скоро въпрос на партида.

Да, защото аз само веднъж имах проблем - точно тогава всички изпищяха  Tired И се чудех дали проблема вече го няма  Peace Благодаря ти!

# 20
Благодаря за новата тема!   bouquet
Моят мъж пазарува в понеделник в Лидл и е направил сметка над 50лв. Дали са му книгата. Много ми харесва, ще пробвам някои рецепти.  Peace

# 21
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20402.htm

Раклет грил... някой с мнение и/или впечатления?

# 22
Ммм, юбилейна темичка, дали да не спретна една софра по тоя случай? Grinning
А момичетата, които не са получили книгата, може да пробват, кой знае, верно, че няма как да докажат, че не им е дадена, но поне да им кажат. Peace

# 23
Мен много ме е яд.... имаше едни месни рула, имитация на Руло Стефани и понеже вчера не го взех, отидох днес и...нямаааа Cry

# 24
Аз досега не съм участвала в темите, а и не ходя много често до Лидл, но сега ходих- за марципани
За цената си са много добри, запасих се, че и книга ми дадоха...аз не знаех, беше приятна изненада

# 25
Има хубави рецепти в книгата...Има и изчанчени за моя вкус Wink

# 26
  • София
Честита ни юбилейна тема.
И да отговоря на desert_rose от предната тема - течната сметана на Пилос е за готвене. Ползвала съм и малките и голямата разфасовки - не е сладка и е животинска.

Днес се сетих за споменатата сметана и специално я потърсих. Намерих само някаква малка от 200 мл 30% масленост. Никъде не са уточнили дали е от крава или е растителна.  Wink Взех една за проба, но хич не ми изглежда на сметка в такава малка опаковка. Голямата колко е голяма и на същото място при нишестето и стафидите ли стои?

От темата разбрах, че при покупка подаряват готварска книга. Вчера пазарувах за 98 лв. и касиерката не ми каза за това, че имам подарък. Много, много, ама много ме е яд  #Cussing out

Ако пазиш касовата си бележка, се обади на клиентския номер. На бележката пише името на касиерката. Почти съм сигурна, че ще отнесе едно мъмрене, а на теб с извинение ще ти дадат книгата. Не знам защо не са направили да е като в Била. Ако има подарък, той се таксува, а системата веднага изважда цената. Така се знае, че на дадена касова бележка е имало подарък/точки и т.н. и няма как касиерките да спекулират. Почти съм убедена, че книгите, които си "спестяват", отиват у тях или при роднините им.

Да похваля служителите в новия Лидл до чешмите на банята. Не само, че дават книгата без някой да им казва, но и ако сметката ти е близка до 50 лева ти обясняват, че има книга и търпеливо изчакват да си вземеш още нещо.

# 27
  • София
марципаните има ли гти още, нали не бяха само до понеделник?

И да питам, някой виждал ли е  пастет от маслини в  лидл? от този тип http://www.altabg.com/bg/products/category/22/72

# 28
Честита ни юбилейна тема.
И да отговоря на desert_rose от предната тема - течната сметана на Пилос е за готвене. Ползвала съм и малките и голямата разфасовки - не е сладка и е животинска.

А къде стоят големите опаковки, не съм виждала такива? Embarassed И по колко мл са?    bouquet

# 29
  • Пловдив
Пак там където и малките. Същата окраска е като малките и е 1л.
Взимала съм веднъж, понеже правя едни котлети с топено сирене и течна сметана, та малките хич не са ми на сметка.

Общи условия

Активация на акаунт