Лидл ::20::

• 67 245
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Да попитам и аз!
чУДЯ се за машинката за месо и  по принцип дали ще е поредният уред който ще събира някъде прах... имам кухненски робот с който си смилам и месо ама...някой ползвал ли я  примерно за правене на наденица да кажем! newsm78или сладки! До колко е практична в това отношение!
Пълен майтап е машината.Не струва!Гледах техническите и характеристики.Месомелачка се купува маркова и мощна Simple Smile

# 541
Пробвах конзолата. При мен всичко е наред, не бих казала, че е нещо сложно, при положение, че не се наложи да викам мъжа ми за помощ  Laughing. Игрите не са нищо особено, но все пак са предвидени за деца, така че аз едва ли съм критерий.

ПП
Знаете ли в колко дневен срок може да се върне дадена стока?

В рамките на 1 месец  Peace

# 542
  • Варна
така, да кажа за бутер тестото от фризера - наистина трябва да се разточи, защото представлява един калъп тесто с формата на пакета, дебело един пръст. не е разточено и загънато в незалепващо фолио както другите теста /по спомен преди 10 години така ги продаваха/. та разточих го тънко, направих половината с мармалад, половината с кренвирши, и понеже съм много умна, ги пекох в една тава. тъй ама мармалада изтече, и някои от кренвиршите се опекоха в сладък сос  Laughing въпреки това всичко се изяде. правих ги вчера, тази сутрин на закуска също бяха вкусни, просто не бяха така хрупкави.
ами това е. другия път ще взема от охладеното тесто, тъй като не ми се занимава да точа, а доколкото разбрах то е готово

# 543
Аз правя панделки от бутер тесто, без плънка, нищо не тече, стават бързо и голямо количество
В момента хапвам снощните, не са никак лоши
С плънка понякога има фалове- глетави банички или изтекла плънка...за това само панделки

# 544
В новата празнична брошура има някакъв крем, 4 вида. От сега заплювам мек млечен с кокосови стърготини. Но понеже няма обявена цена, се надявам да не се разочаровам за пореден път... друг път пускали ли са ги?

# 545
Прословутият импрегниращ спрей за обувки постоянно ли е в наличност?

# 546
Имаше един марципан с млечен шоколад в него,но от седмици насам не мога да го намеря.Знаете ли дали ще го зареждат изобщо,за да знам дали да го дебна. newsm78

# 547
Марципан има, явно е свършил във вашия магазин.Преди 2 дни ми взеха.Simple Smile

# 548
Марципан има, явно е свършил във вашия магазин.Преди 2 дни ми взеха.Simple Smile
Дали е от този,който търся обаче  Thinking Този от 2.29 лв го има навсякъде,но този който търся е от 1.49 лв  и е с една линия млечен шоколад отгоре.

# 549
Съни дай линк за кой питаш? Вчера и аз гледах някакви налични

# 550
Съни дай линк за кой питаш? Вчера и аз гледах някакви налични

# 551
Да, този е.От него ми взеха.

# 552
Мерси.
Ясно,значи ще проверявам Party

# 553
  • София
Мерси.
Ясно,значи ще проверявам Party

Ами аз пазарувам от магазина в Изток и този марципан го няма поне от седмица, има само от по-скъпия.

# 554
Пробвах конзолата. При мен всичко е наред, не бих казала, че е нещо сложно, при положение, че не се наложи да викам мъжа ми за помощ  Laughing. Игрите не са нищо особено, но все пак са предвидени за деца, така че аз едва ли съм критерий.

ПП
Знаете ли в колко дневен срок може да се върне дадена стока?

В рамките на 1 месец  Peace

biri4ka, мерси !

Общи условия

Активация на акаунт