Лидл ::20::

• 67 269
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Наистина ли срока за връщане на стоки е едномесечен?Аз си мислех,че е 7дни.Вчера мъжът ми е върнал конзолата,искали са да му я сменят като са предложили това да стане максимум до днес но на нас ни се отщя да я купуваме.Вече трудно ще се навия да си купя нещо нехранително от този магазин.Трябва мнооого да го похвалите тук,иначе тц. Laughing

# 556
  • София
Да, този е.От него ми взеха.
Мерси.
Ясно,значи ще проверявам Party

Ами аз пазарувам от магазина в Изток и този марципан го няма поне от седмица, има само от по-скъпия.

To в Изток кога ли може да се намери нещо!  Sad  След толкова време, как не се научиха да зареждат с по-големи количества?

Не знам защо всички наричат марципанът от 2,29 лв по-скъп? Всъщност той е доста по-голям и е по-евтин от зеления.  Wink

deyzi, да, 30 дни е.  Peace

# 557
Наистина ли срока за връщане на стоки е едномесечен?Аз си мислех,че е 7дни.Вчера мъжът ми е върнал конзолата,искали са да му я сменят като са предложили това да стане максимум до днес но на нас ни се отщя да я купуваме.Вече трудно ще се навия да си купя нещо нехранително от този магазин.Трябва мнооого да го похвалите тук,иначе тц. Laughing
Щом са му я взели, добре.

# 558

Ето тук е упоменато

Гаранция за удовлетвореност
Удовлетвореността на нашите клиенти е най-важната ни цел.
По отношение на качеството на продуктите ни сме поставили най-високи изисквания.

Ние ви гарантираме, че ще останете доволни от продуктите, закупени при нас.
За да сте сигурни в това, Вие можете:

да върнете хранителни продукти закупени от нас по всяко време срещу представяне на касов бон;
да върнете нехранителните продукти закупени от нас в рамките на 1 месец срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените продукти във всеки от филиалите на Lidl в страната;
да се обърнете към сътрудниците ни на безплатния телефон относно продукти в гаранция след изтичане на едномесечния период.

# 559
Таня 67,biri4ka,благодаря ви,бяхте ми полезни! Peace
REAL_WOMAN,защо пък да не му я вземат?Управителят го е питал още като го е видял "какво,да не би да не работи?".Явно си знаят,че прави проблем включването й.Понеже нямали налична предложил да я смени с доставена но мъжа ми отказал и не е имало проблем,не се е обяснявал защо и как.Ние досега не сме връщали нищо и ми беше неясно как се процедира но се оказа нещо никак несложно.Но ми е тъпо че така се получи,детето се разочарова а нещо подобно на по-висока цена не можем да си позволим. ConfusedНяма повече да ви занимавам с пустата конзола. Peace

# 560
Къде в Бургас има пиле? В Изгрев още на обед свършили

# 561
  • София
Къде в Бургас има пиле? В Изгрев още на обед свършили
Явно във всички градове пускат по малко и веднага свършват. Чух как много хора, дошли към 11ч. в магазина при нас, се възмущаваха от менте промоцията и се караха със служителите. Simple Smile Пък цената не е чак толкова ниска, де!  Whistling

# 562
Хаха и аз пък къде съм тръгнала, в 16ч. да търся пиле. Беше свършило естествено. Взех от карамеления Милка, много ми е любим и разни дреболии...

# 563
  • Бургас
Ни пилета, ни салам, ни сметана, ама и ние сме от "нахалните оптимисти" и половинката ходи след работа ooooh! Crossing Arms

# 564
  • София
Ни пилета, ни салам, ни сметана, ама и ние сме от "нахалните оптимисти" и половинката ходи след работа ooooh! Crossing Arms
И на нас ни се иска в нормална държава да живеем! Ама че нахалство!  hahaha

# 565
  • Варна
Снощи без да искам видях, че прибират сметаната в склада, днес около обяд, естествено нямаше

# 566
В Пловдив/Тракия/ имаше и пилета и сметана и хляб и плод и зеленчук на -30%,обаче и хора ,колко имаше....та,персонала едвам насмогваше да вади стока...Аз,като минах управителят печеше хляб,щото явно нямаше кой.....
За количествата на промоционалните стоки,мога да кажа,че не зависят от персонала в магазина ,а от централата,така че причината за "смешните" промоции е в управлението......така,че в такива случаи,аз също бих препоръчала да се звъни на клиентския телефон или да се пишат мейли/някой назад беше дал и немски мейл/,щото на работещите в магазина и да им се карате и да ги питате-няма да се променят нещата....

# 567
и аз към 4 часа минах  естествено нито пилета, нито салам. Купих оба4е от техните кроасани на 0,59 ст. шоколад от белия не е никак лош а имаше намаление и на таблетките против котлен камък /из4истих си кафемашината/ и на гъбите които чистят петна /вече са 0,99ст /
Загледах и месомела4ката има и разни рецепти в нея ..ама нали казахте 4е не струва newsm78

# 568
От днешните промоции купих пиле и салам ,който ни хареса,прилича
на шунка,не е мазен - ще влезе в списъка.
Портокалите са сочни и сладки,а марципани ,бъчвички и всички коледни
лакомства има в изобилие /"Резбарска"/

# 569
  • София
Някой да е виждал тези анцузи в някой Лидл в София?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-73B22769-A1128041/lidl_bg/hs … l/index_19981.htm

Общи условия

Активация на акаунт