Лидл ::20::

• 67 419
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Да, този е.От него ми взеха.
Мерси.
Ясно,значи ще проверявам Party

Ами аз пазарувам от магазина в Изток и този марципан го няма поне от седмица, има само от по-скъпия.

И аз там проверявам и няма и няма Sad Вчера и в дружбенския нямаше,та си помислих,че са ги спрели...

# 571
  • в рaя
Момичета, сигурно е коментирано, но да питам и аз - бутер тестото от 500 гр. на листи ли е? Няколко пъти взимам и е като тесто, не ми се отделят листи, ами го режа с ножа. Вижда се, че е имало листи, но по никакъв начин не може да се отлепи. Грешката при мен ли е?

Ужас, извинявам се, то било коментирано преди 2 страници Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 00:09 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 572
  • София

Ами аз пазарувам от магазина в Изток и този марципан го няма поне от седмица, има само от по-скъпия.

И аз там проверявам и няма и няма Sad Вчера и в дружбенския нямаше,та си помислих,че са ги спрели...
Привет, днес вечерта взех от този марципан точно от Изток  Peace Също така много се зарадвах да видя, че отново са заредили бонбонитете домино, които отдавна не бях засичала.

# 573
  • софия
На 20ти откриват магазина при Вагон ресторанта newsm44 Ако ползват цялата площ на Рамстор, това ще е най-големият им магазин. Много се радвам, защото ми е много удобен.

# 574
Рамстор е ОГРОМЕН! Няма начин да го запълнят целия, затова половината ще е друг магазин или магазини за промишлени стоки, но още не е ясно какъв.И аз го чакам, там буквално ще съм по пантофи. Wink

# 575
Братовчедка ми е купила подобна конзола от Джъбмо за 50 лв. за подарък на племенника, ако някой го интересува да провери.

# 576
А някаква друга риба,която ви е харесала, освен рибните филенца в синята кутия?

# 577
А някаква друга риба,която ви е харесала, освен рибните филенца в синята кутия?
Аз харесвам замразеното хоки. Някой знае ли кога отварят Карфур на бул. "Княгиня Мария Луиза"?

# 578
  • Ботевград
Здравейте  Embarassed
извинявам се; че пиша извън темата; но ще Ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете със съвет - има ли начин да стигна до Лидл и Джъмбо на бул. „Ботевградско шосе“ № 525 от спирката на Герена с градски транспорт и да се върна обратно  Embarassed Много благодаря предварително за отговорите  Hug

# 579
  • София
Ама то и такава тема ли имало!  newsm78 newsm78 Пазарувам си редовно там

# 580
Аз да попитам за брашното - Castelo- какво ви е мнението( може и да сте коментирали).Имате ли проблем с него? Правих сладкиш- стана глетяв.ПОмислих  че грешката   е в рецептата и направих друг изпитан сладкиш - същата работа...

# 581
  • София
Аз да попитам за брашното - Castelo- какво ви е мнението( може и да сте коментирали).Имате ли проблем с него? Правих сладкиш- стана глетяв.ПОмислих  че грешката   е в рецептата и направих друг изпитан сладкиш - същата работа...
Малко по-тъмно е на цвят от другото в бяло-сините пакети. Вероятно и като качество има разлика, затова не ти се е получил сладкиша.

# 582
  • Столицата на "Второто българско царство"
Няколко поредни пъти е с много лошо качество!

# 583
Ако брашното е студено или влажно се получава така.

# 584
  • София
Аз не съм доволна от брашното Castelo. Веднъж правих тесто за пица и не ми втаса както с друго брашно. Стои ми някак влажно и на топчета в пакета.

Общи условия

Активация на акаунт