Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 839
  • 728
  •   1
Отговори
# 630

Съни, ако продължаваш да вдигаш кръвно се консултирай с лекар!  Peace

Peace

# 631
Дани- шегувах се за пожамата!:) днес имах един изпит пък утре резултати... Капнах днес, легнала съм , дори пиша от тел... Вторника го чакам като великден хехеее:))

Лека ноощ, почивай, че утре дълъг дрн работен!:€

Съншайн ти също имаш нужда от почивка!..,

# 632

Съншайн ти също имаш нужда от почивка!..,
Права си Иве и спокойствие. Hug
Лека почивка.

# 633
  • София
Ей, поспаланки, къде се изгубихте тая сутрин?

Танче, ще се опитам да направя темата днес. Дано не ме затрупат с много работа. Simple Smile
Съншайн, колко кръвно вдигаш? И аз имах такъв период, но се оказа, че всичко е на нервна почва.

Връщам се да ви чета по-подробно, че снощи бяхме на имен ден на кумата ни и ви изпуснах. Simple Smile
Къде се загуби Принчипеса? Тя май тия дни не чакаше.

# 634
  • Варна
Добро утро, красавици!!!
Снощи имахме гости - нашите и брат ми със семейството си... колко чинии имаше...
Днес съм в очакване нашите да решат да си тръгнат и да не остават до утре, но... ще видим (ама че лоша дъщеря съм!)
Момичета, я да ви питам... вие кафе пиете ли сега, когато правите опити???
Аз вчера се зачетох, че кафето можело да е причина за спонтанен аборт в първия триместър... и аз сега не смея да пия кафе... снощи изпих само една глътка ракийка колкото да кажа Наздраве... нещо ме подгониха страхове - да не би да се е случило "чудото" и аз да взема да го прецакам...

Тоничка, за БТ и меренето й ректално сутрин... и аз имам същите притеснения - че не искам любимчо да става свидетел на това...

Съншайн, пий някакви билки, които действат диуретично. Това ще ти помогне за високото кръвно. Но според мен си иди на лекар... това не е нещо, което човек да лекува в къщи сам... В смисъл - иди на лекар ако се повтори...

Ох, малко дълъг стана поста ми, но...
Хубав ден и много Усмивки на всички!!!

# 635
  • Пловдив

Петък ееее!!!!

Весе, чакам с нетърпение новата тема  Hug

Иве, успех на изпитите.

Хубав ден момичета!!!  За всички по една Hug  Hug  Hug

# 636
Добро утро! Днес всички спят, а! Mr. Green
Иве, права си дълъг ден е днес и уморителен, но трябва да се работи!  Wink
Веси, ти как си мила? Симптоми имаш ли нещо?
Принчипеса, Бибо, Тоито, Надето всички се позагубиха нещо!   Rolling Eyes
Аз чакам след 8 дни, другата събота! То няма да е този месец, но за другия поне! Декември около празниците ще съм в О тогава дано имаме късмет! Praynig
Приятен ден на всички!   bouquet

# 637
Здравейте куклички  Hug много сте ми мили и сутрин като си направя кафето не мога да го пия ако не съм  тук да ви чета Hug затова събота и неделя не пия кафе Embarassed от  малкия дзвер не мога да пиша, камоли и кафе да пия пред лаптопа  Laughing
При мен нищо ново утре съм решила да правя нов тест снощи до късно в офиса после приготвяне на вечеря и чак преди лягане се сетих че не съм си купила тест  за сутринта ooooh!
Принцеска , Веси, Дани,Иве, Съншаин/ ти бързо да се оправяш/,Тоничка, Сао  и другите момичета и аз много ви обичам  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
хубав ден  bouquet

# 638
Ева, аз пищ кафе, но гледам да не прекалявам! И с първата ми бременност съм пила докато правехме опити, но към 2-рия месец на бременноста не ми се пиеше въобще и не съм пила през бремеността! Според мен по едно кафе може, дори ако си с по-ниско кръвно! Като мен например, моето е нисичко и аз пия, а и ми харесва, особено италиянското кафе!  Wink Пивал  Hug Райче, успех утре с теста и да пишеш!

# 639
  • София
Ох, ами и аз не знам как съм. Нямам симптоми сега. Ще видим. Няма много време до неделя. Но пък и се чудя дали няма да е рано, тъй като не знам кога е била О. Абе ще припишкам един, че няма да издържа, а ако е -, ще почакам още малко.
Пивалче, страхотно кафе.
По повод въпроса на Ева, аз рядко пия, ама не защото не трябва, а честно казано не съм много по кафето.
Райче, как се сдържаш?  Mr. Green Я кажи, имаш ли някакви симптоми?

# 640
  • Пловдив
Аз през цялата бременност съм пила кафе, защото ми падаше кръвното. Лекарят каза,че е хубаво да пия.
Дани, лек ден  Hug

# 641
Добро утро,сладурани! Simple Smile Къде сте всички? Хайде на по кафе и парче кекс,мое производство. Wink

Ева,относно кафето,аз си пия и го обожавам. Разбира се,ако има бебче ще го спра или ще го сведа до една чаша дневно. Но можеш да си пиеш спокойно.

# 642
  • Пловдив
Секси, ммм кафе с кеск.

Мен вчера на няколко пъти сериозно ме прерязаха яйчниците. Гърдите са ми по-обемни и леко ме наболяват. Аз съм чак за 16-17. Има доста време

# 643
  • Варна
Ох, успокоихте ме!!!
Аз днес пих чай, докато любимия пиеше кафе... сега на работа пожелах да ми сипят само една глътка, но и нея не посмях да изпия... Но сега с кеф ще си го пийна... Хубаво кафе в хубава компания като вашата - прекрасно начало на деня!!! Хайде и една хубава новина сега... Райче! Изприщих се с твоя тест...

# 644
По въпроса за кафето - пия кафе, през цялата бременност също пих.

Общи условия

Активация на акаунт