Защо стана така с този форум?

• 8 929
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ама е верно, че няма никакви интресни теми, ни-как-ви! Лили Иванова , бла бла бла...Същото е в живота, хората просто си седят и не правят нищо. Shocked Отивам да играя Конквистадор, докат съм свободничка. Simple Smile
Като не ти е интересно ЗАЩО влизаш?! Shocked

# 76
Като не ти е интересно ЗАЩО влизаш?! Shocked

От алтруизъм, за да забавлява нас.  Crazy

# 77
Мерси Пънки  bouquet
Поли, аз съм във форума от 2010г....
А за мнението на хората във форума, не взех приз в нито една от негативните категории в номинациите, а в категория "Новакът който ме впечатли", ако не се лъжа попаднах в челната тройка. Така, че номинациите отразяват по-обективно хорското мнение, отколкото личните виждания на 2 или 3 интернет потребителки...

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 11:35 от LadyLady

# 78
  • В Космоса
Не знам какво е прегрешението на Лейди, явно е било наистина сериозно, но ако наистина съжалява за това което е направила/казала, не смятам, че трябва да е белязана с това през цялото си пребиваване тук. Нищо не ѝ пречи да се регистрира под ново име и хоп, петното от нея ще бъде изтрито, но тя продължава да влиза със същия ник. Това е показателно за мен. Дано не се лъжа, де.

Иначе мрънканици от рода "Едно време - ехей, а сега..." са ми мега досадни. Tired

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 12:03 от Акаша

# 79
А за мнението на хората във форума, не взех приз в нито една от негативните категории в номинациите, а в категория "Новакът който ме впечатли", ако не се лъжа попаднах в челната тройка. Така, че номинациите отразяват по-обективно хорското мнение, отколкото личните виждания на 2 или 3 интернет потребителки...

Човек има навика да вижда това, което иска да види. Чети коментарите, не гледай само гласуването. Номинацията ти беше преобладавщо негативна.

# 80
Не знам какво е прегрешението на Лейди, явно е било наистина сериозно, но ако наистина съжалява за това което е направила/казала, не смятам, че трябва да е белязана с това през цялото си пребиваване тук. Нищо не ѝ пречи да се регистрира под ново име и хоп, петното от нея ще бъде изтрито, но тя продължава да влиза със същия ник. Това е показателно за мен. Дано не се лъжа, де.

Иначе мрънканици, от рода "Едно време - ехей, а сега..." са ми мега досадни. Tired
В този форум едва ли има активен потребител, който да не е пляскал нещо не на място.  Предполагам, че за някои предъвкването на подобни коментари има чисто терапевтичен ефект.

# 81
Нищо му няма на форума.
Нормално, ако висиш само в СО и Клюкарника да ти стане скучно. Има достатъчно подраздели по интереси, където е мирно и кротко и на новаците се отговаря, никой не се заяжда с тях. Кеф ти сериали и филми, кеф ти турски сериали, готварски рецепти, книги, кучета, котки, плетки и т.н.
Който реве, че му е скучно, да пусне интересна тема.

# 82
  • София
Форума отиде на кино, когато спряха достъпа на новобранци с под 50 точки в семейни отношения. Вярно, че го направиха за спокойствие, което вярвам, че е наложително за изнервени майки, но от тогава като се зачета в драмите и проблемите на списващите и отговорите - всички са ми предварително ясни и предвидими. Нищо интересно няма вече там и съответно почти ме изгониха от този форум. Отделно са ми трили мненията не веднъж, но аз съм свикнала и обикновено ми става много смешно.  Laughing Поставям се на мястото на тази която ме е докладвала и разбирам какво печели.  Laughing И понеже нищо не печели ми става много радостно, а най-вече за това, че ви лишавам от мнението ми, което е възможно най-голямата утеха.  Laughing И въпреки всички неволи все още пиша тук, но форума издиша - видно е и е необратимо...

# 83
А сега е пълно с потребители с 51 мнения.  Sunglasses

# 84
Акаша, по принцип си права, де факто обаче то не беше един, не беше два пъти. Особено по отношение на Мари. Понякога извинението или съжалението няма как да заличат купища от фекалии.

Лейди, освен, че номинациите ти бяха негативни, е хубаво да се замислиш, ч не е достатъчно аз просто да пиша на някой мод и той изобщо без да провери да сложи бан на който и да е. Ти прекали и е нелепо да се жалваш, че понеже старо куче се е оплакало, видиш ли затова са ти забранили достъпа. Хубаво е от време на време да се поглеждаш отстрани.

С това аз приключва конкретния разговор....да хвана да пусна още паметни линкове  Mr. Green

# 85
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не знам какво е прегрешението на Лейди, явно е било наистина сериозно, но ако наистина съжалява за това което е направила/казала, не смятам, че трябва да е белязана с това през цялото си пребиваване тук.

...

Peace

# 86
  • София
Ми, тя май точно покрай номинациите гръмна! Но и ролята, която е заела сега е предвидима - изживява се като бунтар, месия, който е длъжен да отвори очите на неразбралите.

# 87

Иначе мрънканици от рода "Едно време - ехей, а сега..." са ми мега досадни. Tired

Права си, Акаша, но наистина за някои теми е Едно време - ехей, ...   Mr. Green Непременно погледнете първи пост.  Laughing

# 88
 Nickkie, тази тема е истинско съкровище Mr. Green Не мога да спра да се хиля hahaha
Благодаря!
Браво на Кроасания! Ех, какви теми е имало едно време...

# 89

Права си, Акаша, но наистина за някои теми е Едно време - ехей, ...   Mr. Green Непременно погледнете първи пост.  Laughing

И едно време отново завиждахте на мъжете..  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542063.0

Само че не ставаше въпрос на завист.. друга беше основната причина. Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553693.0

Общи условия

Активация на акаунт