90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
blackisback-мислиш ли ,че това е от дъвката! Аз мисля ,че не дъвката е причина за захарта ,но  да призная наистина ме накара да се замисля.Не е лошо да отида да си пусна едни изследвания.

# 76
бе я стига глупости ха ха ..Значи всичко хора трябва да са със завишена кръвна захар....Аз не спирам да дъвча дъвки и моята захар дори е ниска..

# 77
Запис в новата темичка... Днес ми е въглехидратен ден :
з. печена тиква
о. спагети с гъбен сос
в. няколко бисквити и черен шоколад....
 babydust7

# 78
  • София
Добро утро!

МЦ се появи и плюсът от кантара се разкара. Менюто за днес ще го решавам в движение, клоня естествено към белтъчини.

# 79
merian, глупости или не, това беше една от базисните причини за високата захар при него. Плюс това нито ти, нито приятелят ми сте някакво правило. На всеки се отразява различно. Моя леля, 50 килограма с мокри дрехи, веган, има космически висок холестерол. Това е пример разбира се, не е правило. А това за захарта му не е моя или негова интерпретация, а тълкуване на ендокринолог.

Моят кантар тръгна в правилната посока.
Днес менюто ще е:
- круши
- зеленчукова супа
- същото
Може да добавя и салата.

# 80
  bouquet Здравейте.

Блекси, успех с ударния.  Hug

Аз натрупах 2 кг от малки плюсчета. Така че днес съм на плодове. После може да направя една-две четворки преди празниците.

Хубав ден!

# 81
Здравейте! До колкото разбирам не мога сега да правя ударния режим. Моля насочете ме къде точно има информация за него, не намирам.

# 82
Здравейте! До колкото разбирам не мога сега да правя ударния режим. Моля насочете ме къде точно има информация за него, не намирам.

TURBO IN:Цикълът е следният: 45 ден е плодов, започва се от 46 ден:
Ден
1/12 белтъчен
2/12 скорбяла
3/12 витаминен
4/12 белтъчен
5/12 въглехидратен
6/12 витаминен
7/12 белтъчен
8/12 скорбяла
9/12 витаминен
10/12 белтъчен
11/12 въглехидрати
12/12 витаминен
 Следва водният ден и т.н по старата схема. Същото важи и за след 74 ден. В първия месец не бива да се влиза в турбо режима. Тогава могат да го прилагат само хората, които повтарят цикъла след почивката от 90 дни. Турбо режимът се прилага само по изключение при застой.

# 83
 bouquet  bouquet  bouquet`Gechi..Chestit Rojden Den !!!
o4akvam saveti za 4a6ata topla voda s medec sutrin na gladno newsm78
Добро утро и от мен, дами.! mery popinz Аз лично,когато ми пригладнее си правя един чай без значение какъв и си слагам по половин чаена лъжичка мед или го пия чист, но това става предимно следобед. Защо да не  си пийваш сутрин топла вода с мед, чела съм че утолява глада, но въпреки всичко, ако не изпитваш нужда недей го насилва.
Да се похваля и аз тази сутрин съм доволна почти килограм надолу ми показа канти и ми е много гот.
Приятен ден на всички Ви.!!

# 84

TURBO IN:Цикълът е следният: 45 ден е плодов, започва се от 46 ден:
Ден
1/12 белтъчен
2/12 скорбяла
3/12 витаминен
4/12 белтъчен
5/12 въглехидратен
6/12 витаминен
7/12 белтъчен
8/12 скорбяла
9/12 витаминен
10/12 белтъчен
11/12 въглехидрати
12/12 витаминен
 Следва водният ден и т.н по старата схема. Същото важи и за след 74 ден. В първия месец не бива да се влиза в турбо режима. Тогава могат да го прилагат само хората, които повтарят цикъла след почивката от 90 дни. Турбо режимът се прилага само по изключение при застой.

Много ти благодаря, hahaha123  bouquet Явно ще бъде след празниците Simple Smile

# 85
Аз днес съм със заслужен +1кг  ooooh! ще го изчистя бързо ама съм доста болна и не ми се иска сега да правя плодов, че съвсем няма да имам сили. Днес З: 1 мандаринка О:4 картофени кюфтета (без сирене), В: май сирене някакво.

# 86
asda според мен дъвките са къде къде по-малко вредни от цигарите...Не съм чула някой да е умрял от дъвка(може и да има някой задавил се),доколкото от цигари има доста такива..така,че според мен лично си направила правилния избор

Иначе днеска съм на плодчета,до тук: ябълка,100 гр лешници и 3 банана и за вечеря ананас Laughing не знам дали ми е добро менюто,приемам критика
Абе момичета от къде ги изравяте тия сурови ядки днеска търсих,търсих всичко печено Crossing Arms

# 87
Бухтичко, в Билла има   bouquet

# 88
Бухтичко, в Билла има   bouquet

олелей  Mr. Greenчак до била в тоя студ за др плодов като ида  ще си купя едно кило занапред Mr. Green мерси in4e  bouquet

# 89
Сурови ядки съм купувала от хипермаркетите.А онзи ден си взех от едно павилионче насипни.
Днес -0,200кг.,ден на въглехидрати:
З: 1 райска ябълка
О: купичка гъбена супа и 1 кроасан
В: малко гъбена супа и салатка някаква

Общи условия

Активация на акаунт