Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
 Hug

# 61
  • Пловдив
Ето за дядо Коледа в Галерията http://www.facebook.com/photo.php?fbid=576544632370931&set=a … ype=1&theater

Моля, някой да се включи за техник на климатици. Спешно ми е.

# 62
  • Майничка
Някой да знае координати на сладкарница " Васиана"? На Младежка затвориха миналата година, но виждам техни неща в Лекси, така, че предполагам, че работят в някой цех.
Ако не, идея къде мога да поръчам като техните питки- като домашни, на конци, все едно са козуначени, но без захар?

васиана от край време си е на ул Богомил, срещу едната страна на Паисито, до Аптеката на ъгъла. Надявам се ме разбра.  Mr. Green
Там от години е Амброзия.

# 63
  • Пловдив
Там от години е Амброзия.

Май са една и съща сладкарница,защото и Васиана и Амброзия се водят на Богомил 58. Crazy
Аз имам спомен,че се казваше Васиана онази сладкарница,но може в последните години да са й сменили името

# 64
# 65
  • до Пловдив
страхотна тема и винаги има полезно инфо
  bouquet

# 66
Ботуши на Мат стар,къде мога да погледна по-концентрирано така да се каже?
Харесах едни детски в карфур но ми се иска да видя и други модели и изобщо качествени ли са ми е интересно.

# 67
  • о`майна лунна нощ е
Имат голям магазин в тракийския Кауфланд - зоната след касите. Скоро четох, че отварят нов магазин в Галерията, но там не съм ходила.

# 68
  • До хладилника, който обичам
Къде още има обувки от магазини за 5-10 лв? Проверих този на Брезовско шосе, искам да видя и други Simple Smile и аз купувам обувки за едно обуване и не искам да давам повече от 5-10 за еднократно слагане Crossing Arms

На важния въпрос Mr. Green "откъде портокалови озахарени корички", отговарям - от Кауфланд, вероятно и от други места. Ето какво намерих днес:

На вид почти го докарва. На вкус е малко особено, без съмнение заради ряпата  Laughing и има доста силен аромат на алкохол (бренди? коняк? есенция е само, във всеки случай).
Цената е висока  Rolling Eyes 0,79 ст. за 40 грама (сравнено с 1 лев за 100 гр корички, както съм взимала от Метро преди години и миналата година от Лидл - тази година не успях да се доредя, много дефицитна стока, значи  Rolling Eyes)

Така че, макар на по-висока цена, си намерих с какво ще правя коледни щолени, кексове и сладки Simple Smile

# 69
Страхотна и полезна тема.
Да ви следя и аз, конкретно за детска шейна за 1-2 годишни!

# 70
  • Пловдив
Ботуши на Мат стар,къде мога да погледна по-концентрирано така да се каже?
Харесах едни детски в карфур но ми се иска да видя и други модели и изобщо качествени ли са ми е интересно.

аз купих на дъщеря ми тези ботуши на Мат Стар http://ninand.snimka.bg/friends/masa.719000.29234154
Доволна съм за сега от качеството, а и на вид много ми харесват Simple Smile
Взех ги от Кауфланда в Тракия. Там имат магазин.

# 71
Преди години Васиана имаха 3 сладкарници- на Богомил, на Младежка и срещу ЕВН. Постепенно тези на Богомил и срещу ЕВН затвориха, а миналата година затвори и тази на Младежка.
Сигурна съм, че все още работят някъде, но ми излизат само старите им координати.

А идеи за други места, където правят хубави питки?

# 72
Преди години Васиана имаха 3 сладкарници- на Богомил, на Младежка и срещу ЕВН. Постепенно тези на Богомил и срещу ЕВН затвориха, а миналата година затвори и тази на Младежка.
Сигурна съм, че все още работят някъде, но ми излизат само старите им координати.

А идеи за други места, където правят хубави питки?
Включвам се и аз със същото питане, винаги от тях съм поръчвала и са били страхотни, дано някой помогнес координати...

# 73
  • гр.Пловдив
още не съм намерила евтина коледна рокличка за почти едногодишна пухкава дунда, от къде????????
някой провери ли тези срещу тримонциум, къде е точно магазина и какъв е?

# 74
Момичета, скоро се коментираше за свестен техник на климатици. Може ли координати?

Аз ударих на камък с моя техник - една седмица ми държа климатика в сервиза и ми го върна, като каза, че е за нов компресор.
Днес ми препоръчаха този: 
Скрит текст:
Николай 0888809620
, но аз ще го търся като се позатопли. У нас климатиците се ползват лятото и зимата, когато не е за парно.

А за пиците - твърдо: за "Ориджинале"  http://www.amam.bg/?LO=03-01&session=12042490618092120

Общи условия

Активация на акаунт