Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Бихте ли ми препоръчали магазин за избор на фотоапарат до 200-300 лева?Искам освен да си оставя парите там,също и да бъда добре консултирана,защото нищо не разбирам Simple Smile

# 541
  • Пловдив
На първо четене Деком - май вече Сони център ги водят. Единият магазин е на "Мария-Луиза", до Авеню, другият е на "Източен", срещу Бирената фабрика. В първия до преди две години бях редовен посетител, защото ми беше под носа. И не мога да се оплача, че не са ме консултирали, обаче при мен го имаше и момента, че от редовните дребни покупки там, ме познаваха доста добре.

Разбира се, в големите вериги също имат асортимент - Техномаркет, Технополис. За там не знам обаче как ще е консултирането.

# 542
  • гр. Пловдив
Бихте ли ми препоръчали магазин за избор на фотоапарат до 200-300 лева?Искам освен да си оставя парите там,също и да бъда добре консултирана,защото нищо не разбирам Simple Smile
Препоръчвам ти да отидеш тук. За мен те са най добрите.  Peace
Търся гащеризон или панталон за ски за дъщеря ми. Къде да търся, че не остана време докато се начудя? Благодаря предварително за отговорите!  Hug  

# 543
  • Пловдив
аз също препоръчвам Фото павлион Peace

# 544
На мен в Писанец в Южен полъх ми боднаха пръста с нещо като перфораторче.Може би и за бебетата е така?

Може ли да опишеш по-подробно?Боднаха ти пръста и после?Как точно източват кръвчицата?

Източват я остъргвайки пръстчето в епруветката. Боцкането с тези накрайници наистина е почти безболезнено, а остъргването после зависи кой как го прави. Аз моите ги водя винаги в Писанец до Военна болница. Далече ми е, но пък лаборантите са много човечни и предразполагат децата ми. Дъщеря ми гледа с интерес, а синът ми хленчи в началото от страх, не от болка. Там са внимателни, самото остъргване го правят много внимателно.

# 545
  • Майничка
...Търся гащеризон или панталон за ски за дъщеря ми. Къде да търся, че не остана време докато се начудя? Благодаря предварително за отговорите!  Hug  

В Спорт депо или както се казва онова в "Аркадия" имаше преди Нова година детски, на втория етаж в Гранд, в един магазин за трикотаж и якета, някъде покрай стените, имаше хубави гащеризони и якета за по-малки, но зависи колко е едра, на моята кльоща на 4,5 й стоеше като харизано. Сещам се и за Диамант-а около Халите.

# 546
  • Пловдив
Препоръчвам ти да отидеш тук. За мен те са най добрите.  Peace
Търся гащеризон или панталон за ски за дъщеря ми. Къде да търся, че не остана време докато се начудя? Благодаря предварително за отговорите!  Hug  

аркадия - там има най-много.
екстриим на гладстон - не съм ходила от години, но виждам, че още ги има, а те са профилирани също.
хиполенд имаше полски гащеризончета с якета, супер симпатични,на хубави цени, но не съм видяла до коя възраст.
спорт депо
продавалник.ком

# 547

. Аз моите ги водя винаги в Писанец до Военна болница.

там с такава машинка ли работят?

# 548
аз също препоръчвам Фото павлион Peace

Фото-павилон ще те консултират най-добре

# 549
Благодаря за предложенията за магазини за фотоапарати.И аз към Фотопавилион клоня щом има толкова добри отзиви.А само в Кършияка ли има,или и другаде?

# 550

. Аз моите ги водя винаги в Писанец до Военна болница.

там с такава машинка ли работят?

В Писанец в Кичука работят със сигурност с такава машинка. Не се притеснявай, няма нищо страшно за бебето ти, всичко става за секунди, боцкат пръста набързо, след това стискат малко пръсчето, кръвта капва на капки, събират в колбичката и това е. Дори да го заболи и заплаче, след като излезе от кабинета, всичко ще е забравило:) Hug

# 551
Момичета, имам играчки и дрехи, които искам да занеса в някой дом за изоставени дечица.
Нещата са за 1-4 годишни.
Моля да ме ориентирате къде в Пловдив има дом за толкова малки деца.

# 552
# 553
Момичета, имам играчки и дрехи, които искам да занеса в някой дом за изоставени дечица.
Нещата са за 1-4 годишни.
Моля да ме ориентирате къде в Пловдив има дом за толкова малки деца.

Преди няколко години съм носила играчки тук:
ДМСГД-Дом за медико-социални грижи за деца
Пловдив

ул. "Г. С. Раковски" 13
032/63-18-26; 62-27-33
д-р Стайка Ангелова Милева
dmsgd_pd@abv.bg

Имаше малки дечица мисля до 7години.

# 554
Дом за изоставени деца,мънички има и срещу 4-то районно,до Сценични кадри.

Общи условия

Активация на акаунт