Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 842
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
benitta ,бих пробвала първо на място-в магазина.Лошо е,че нямаш касова бележка/принципно е условие,за да ти уважат рекламацията/,но ако е фирмен магазин не би трябвало да е проблем да ти подменят стоката или да я отремонтират.На,гаранционната карта би следвало да е отбелязан срока в който ти важи гаранцията и от коя дата,така,че пробвай...Ако,нещо се запънат-може да пишеш до производителя директно/ако има сайт,му прати мейл....или звънни/.Ако е сериозна фирма-ще ти уважат рекламациите.
Аз,тия дни водих кореспонденция за един панталон на мъжа ми,който след първото пране видимо се обезцвети,а след второто или третото плата взе да се цепи,конците буквално се разпаднаха......и понеже струваше не малко пари/а и малко да са-като съм ги дала съм очаквала да не са за еднократно обуване/,писах на търговеца......и  за мое голямо учудване,без каквито да е възражения и да ми изисква касова бележка,обясни ми,че технологичния процес включвал и изваряване на готовия панталон,но явно сме случили на "преварен",което било изключение и само ме помоли да му пратя телефонен номер,обади ми се той/да не се набутвам аз и с телефонен разговор/да уточним модела и размера и кога ще ми е удобно да мина през магазина,за да го подменим,като ми предложи опцията да си харесаме друг модел,ако смятаме,че този не е удачен.....и наистина,ме впечатли като отношение и ме задържа като   клиент/макар,че редовно си пазаруваме от магазините им,и щяхме да продължим,в интерес на истината/.

# 706
  • Пловдив
Поздравления за потребителката, която няма и един продукт от тези, аз като се зачетох...мани мани, повече от половината! фереро не съм предполагала, че са по-зле от локумени вафли (които липсват) и чипсове!  ooooh!  ами липтон и хайнц ...имам ги за добри продукти, макар, 4е пиехме усилено сан бенедето, липтон по изключение. дерони да е по-добре от хайнц ли?  Thinking

1 Snickers – шоколадов десерт
2 Campbell – супи
3 Uncle Bens – ориз, кетчуп
4 Lipton – чай
5 Mars – шоколадов десерт
6 Twix – шоколадов десерт
7 Cadbury – шоколад, какао
8 Ferrero – десерти
9 Nestle шоколад
10 Nestle – напитка Nesquik
11 Соса-Соla, Sprite, Fanta, Kinley – безалкохолни
12 Pepsi – безалкохолно
13 7-Up – безалкохолно
14 Heinz – кетчупи, майонези, сосове
15 Nestle – детски храни
16 McDonald’s – верига ресторанти бързо хранене
17 Kraft Foods – шоколад, чипс, кафе, детски храни
18 Unilever – детски храни

# 707
От всичко изброено само Нескуик купувам.
А за фитнеса никой ли нищичко не знае  Sad

# 708
Поздравления за потребителката, която няма и един продукт от тези, аз като се зачетох...мани мани, повече от половината! фереро не съм предполагала, че са по-зле от локумени вафли (които липсват) и чипсове!  ooooh!  ами липтон и хайнц ...имам ги за добри продукти, макар, 4е пиехме усилено сан бенедето, липтон по изключение. дерони да е по-добре от хайнц ли?  Thinking

1 Snickers – шоколадов десерт
2 Campbell – супи
3 Uncle Bens – ориз, кетчуп
4 Lipton – чай
5 Mars – шоколадов десерт
6 Twix – шоколадов десерт
7 Cadbury – шоколад, какао
8 Ferrero – десерти
9 Nestle шоколад
10 Nestle – напитка Nesquik
11 Соса-Соla, Sprite, Fanta, Kinley – безалкохолни
12 Pepsi – безалкохолно
13 7-Up – безалкохолно
14 Heinz – кетчупи, майонези, сосове
15 Nestle – детски храни
16 McDonald’s – верига ресторанти бързо хранене
17 Kraft Foods – шоколад, чипс, кафе, детски храни
18 Unilever – детски храни

А четохте ли коментарите под статията? Наистина всеки може да си измисли статия, особено в бг.Един коментиращ пише, че се е свързал с Грийнпийс Русия и оттам са отрекли да са пускали подобен списък. На руски не мога да чета, не ми се и занимава, но преди да се откажете да ползвате продуктите, направете самостоятелно проучване.

# 709
Здравейте! Някой да знае къде продават фитнес уреди втора употреба?

# 710
Здравейте! Някой да знае къде продават фитнес уреди втора употреба?
В продавалника  Mr. Green
Професионални или любителски?

# 711
  • о`майна лунна нощ е
А хубави сакове - за 10-годишен каратист?

# 712
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря  форма за пай с отделящо се дъно   newsm78 (не знам как се вмъква снимка, да покажа   Embarassed)

# 713
Мисля,че по домашните потреби трябва да има такава форма,ако се сещам правилно.Виждала съм отдавна в базара на Слънчеви лъчи,на първият щанд за дом.потреби и сувенири.Но дали още я зареждат,не знам.

# 714
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да купя сребърна лъжичка за захранване?
Скоро гледах добро разнообразие от сребърни лъжички в бижутерския магазин на Джумаята,един такъв ъглов,като вървиш в посока от пощата към Джамията се пада в дясно,точно до оградата /или парапета/ на римския стадион.Продават сребро и малко злато май.

# 715
  • Пловдив
*Люба*, благодаря  Hug
Може би за късмет май е фирмен магазин на пловдивски производители.
Днес ще се опитам да стигна до магазина, да видим как ще се разберем с продавачката. Върти ми се, че трябва да се попълни някакъв протокол за рекламация или нещо такова, за да мога евентуално да търся Правата на потребителите, ако ме плъзнат.

# 716
Регистър на рекламациите-в него трябва да се отбележи рекламацията и причината,има,или не споразумение.Ако не го отбележи и не се разберете-все едно не си имала никакъв иск към тях.Дано липсата на касова бележка не обърка нещата.

# 717
Къде в близост до Четвъртък пазара мога да намеря чинийки, вилички, малки и големи чашки за еднократна употреба?

# 718
Има един магазин за торбички,пробвай там. Четвъртък пазара,посока към Руски,десния тротоар. Слиза се по едни стълбички,съвсем близко е до пазара.

Къде в близост до Четвъртък пазара мога да намеря чинийки, вилички, малки и големи чашки за еднократна употреба?

# 719
  • Пловдив
От кой пазар ( за да не се лутам напразно) мога да купя пресни подправки?

Общи условия

Активация на акаунт