Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 648
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, заповядайте топли снимки от снощното боядисване. Комбинацията писах.    Wink

http://prikachi.com/images/814/5826814k.jpg
http://prikachi.com/images/815/5826815L.jpg

Ейй, толкова естествено се е получило, че ако не знаех, нямаше да предположа, че е боядисвана  Heart Eyes

# 301
emerald_eyes, много благодаря за отзивчивостта отново.

Belloslava, цветът ти е много хубав. На мен корените ми се сториха по-светли от 4. Моите са между 4 и 5, но ми изглеждат по-тъмни от твоите.  Simple Smile Дано момичетата ти помогнат с полезен съвет. АЗ не мога да отговоря за по-светли цветове, защото когато се правех по-светла, ходех на фризьор, но цветът не ми отиваше, правеше ме прекалено бледа. Сега се правя по-тъмно русо в домашни условия и ми е по-добре. Интересно, че май само аз не си харесвам цвета. Всички други казват, че ми е по-добре от преди и да не го пипам, за да не го разваля.  Simple Smile

Feeling, твоя цвят също е много хубав. Честито!

# 302
  • В мечтите
HAPPY_QUEEN и аз в домашни условия се боядисвам..и вечно не се харесвам Simple Smile.Ти с какъв номер си?Светло русите цветове и мен ме правят доста безлична и за това искам нещо златно русо и смесвам разни номера,но все пак не съм постигнала желания цвят.

# 303
Belloslava, аз сега се боядисвам с 8 номер на Garnier color sensation, но той не е много светъл. Много ми харесва самата боя, че никак не ми щипка на скалпа, не мирише на амоняк, косата ми остава мека и блестяща след боядисването и то не само до следващото миене ами постоянно. По принцип цветът става много хубав на вече изсветлена коса. Дето ми бяха кичурите стана много хубав цвят, но бързо се отми. Дори не мога да кажа, че има меден нюанс, защото кичурите ми леко сивееха като взе да се отмива. Но на естествената ми коса стана по-медно, защото и самият косъм ми има такъв червеникав пигмент. Примерно косата до ушите ми е кестенява, а надолу става рижава.  Laughing Това си ми е естествения цвят и не мога да избягам от него. Обаче пък той ми отива. Примерно сиво не ми отива, пепелните нюанси ме състаряват и загрозяват. Сигурно затова сега с по-медна коса близките ми ме харесват повече. Обаче човек каквото няма, това търси и аз не искам да ми е пепелна косата, но не искам и медна да ми е.  Grinning
Между другото се мацнах преди малко с балсама Северно сияние на Престиж, но не ме хвана. Може би защото стоях само 5 минути и сложих мъничко балсам.  newsm78 Абе ще пробвам с коректор в боята да видя какво ще стане. Иначе преди съм пробвала и с по-скъпи бои, но положението си е все такова. В салона ме правеха много светло, но то пък жълтееше и беше още по-зле. А като си матирах косата, ужасът беше пълен - приличах на бабичка (с посивяла коса  hahaha) и всички ми казваха, че не ми е хубаво. Определено на мен най-добре и естествено ми стоят медни и златисти нюанси, дори много фризьори ми го бяха казали. Ама преди не бяха модерни, а сега не ме кефят толкова. За мен е много лесно да постигна златисто русо без боята да има такъв оттенък. Не знам защо при теб не се получава.  newsm78 Всъщност не съм ти следила всички изказвания по темата, защото влизам от скоро.  А между другото с тия пари дето даваш за професионални бои защо направо не отидеш в някой салон да те направят? Примерно аз си имам причина да не ходя по салони заради чувствителния скалп и проблеми с косата, защото там използват много силни бои. А и след драстичното изсветляване (макар и само с боя да се получи при мен), косата ми беше в ужасно състояние. Сега си е много по-добре. Не бих изложила повече косата си на такъв ужас. Макар че и в салон може да не се получи точно както го искаш, но шансът да се получи е по-голям. Пък може да подпиташ фризьорката как да поддържаш цвета, каква боя ти е сложила като номер, уж за да знаеш за следващия път и после да си се правиш сама.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 22:37 от HAPPY_QUEEN

# 304
-Alien-, винаги си толкова мила.   Heart Eyes       Hug
Точно нещо такова се опитвах да постигна от доста време.    Heart Eyes
Снимката не е много ок, но с телефон - толкова.   Blush

# 305
Момичета, заповядайте топли снимки от снощното боядисване. Комбинацията писах.    Wink

Shocked Shocked Shocked
Ти ме заби! Чудесно е!  Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
Анч     Hug        bouquet

# 307

Shocked Shocked Shocked
Ти ме заби! Чудесно е!  Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 smile3521

Feeling-че, страхотен цвят!  Heart Eyes  Hug

# 308
Feeling, наистина цвета ти е много хубав и естествен.

А аз вчера какво казах, че не ме е хванал балсама на Престиж - хванал ме е, но не където трябва.  Laughing Отгоре почти не ме е хванал, където исках, а е отишъл надолу по кичурите, където не съм го мазала, но явно се е разтекъл. Та кичурите са ми станали сиви.  ooooh! Мъжът ми ме бъзика да си сложи и той от този балсам да се види прошарен.  Joy Ох, определено не ми е добре така.

# 309
Момичета някой боядисвал ли се с 9.32 на Макадамия ? Има те ли впечатления. На каталога изглежда много хубав цвета .

# 310
Ivaila1302, мисля че Lady Brinne се беше боядивала с тази боя. Ако искаш й пиши на лични, може да ти прати и снимки. На нея й се получава добре, но и основата й е светла. Зависи каква е твоята основа.  Rolling Eyes

Аз днес се разходих напред-назад и видях, че има много бои с цвят като този дето се опитвам да коригирам.  Rolling Eyes Сега много се чудя дали да не го оставя вместо да се мъча да го махна. То дето се вика в салон не успяха, камо ли аз в домашни условия да се справя. А и виждам много момичета по улиците с подобен цвят и им стои много добре. Оня ден свекървата се учуди като й казах, че съм се боядисала и каза, че не ми е рижаво, а русо. Също така вметна, че с кичури не й е харесвало. Тя си мислела, че такъв (какъвто ми е сега отгоре), ми е естествения цвят.  Laughing То още първия път като се боядисах и мъжът ми каза, че ми стои много естествено, защото съм много светла и с кафеникави петна по лицето и каза, че цвета на косата много добре хармонирал с цвета на петната.  Joy МОя е по нестандартните комплименти. Иначе не ми даваше да го пипам цвета, за да не го разваля. Е, аз вече го развалих, но поне сега ще се отмие бързо. Много естествено ми стои на мен този цвят карамеления и сега се чудя дали да не си го оставя. Не ми харесва ефекта от пепеливите бои и ме е страх, ако сложа коректор да не стане като с боите, но да не може да се отмие по-дълго време?! Много се чудя какво да правя, накрая ще хвърлям ези-тура.  Laughing

# 311
  • София
Момичета някой боядисвал ли се с 9.32 на Макадамия ? Има те ли впечатления. На каталога изглежда много хубав цвета .
Цвета е много хубав бежово рус. Аз се боядисах с нея последно и оксидант 6%. На мен обаче много повече ми харесва 8.32 отново с оксидант 6%. Осмицата остава естествено красиво русо и не избиват отенъци, докато при 9 та след повече измивания избива малко медно, но не е грозно в никъкв случай.

# 312
Благодаря  Cesari   bouquet

# 313
A някой ползвал ли е коректорите на Макадамия да ми каже дали са хубави? Много се чудих и в крайна сметка мисля да поръчам виолетов, който ще е по-слаб от синия и да сложа като за начало 2 или 3 см.   Rolling Eyes Обаче, ако някой изкаже отзив ще ми е по-лесно. От кои коректори сте доволни?

# 314
  • В мечтите
HAPPY_QUEEN ...ами не ходя на фризьор да ме боядисва на този етап,тъй като след последното боядисване и изсветляване още ми "държи влага" косата.Та предпочитам да си купя хубави бои и да се клепам на местна почва.Боядисвам се от 12години долу горе и опита ми с боядисване при фризьори не е цветущ  Wink.А за протокола..днес си поръчах Иноа 9.12 и 9.32 та да видим какво ще излезе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт