Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки бои за коса във форума?
Какви са препоръките за боядисване на коса с боя McAdamia?
Как да се справя с оранжевия тон в косата след боядисване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки бои за коса във форума?
В дискусията се споменават няколко популярни марки бои за коса, включително Inoa, McBride, Wella Koleston, Garnier Color Natural, Milk Shake, L'Oreal Preference, Montibello Oalia и Schwarzkopf. Участниците споделят своите положителни и отрицателни преживявания с различни марки бои за коса по отношение на цветовете на косата им , качеството на продукта и въздействието му върху косата.
-
Какви са препоръките за боядисване на коса с боя McAdamia?
-
Как да се справя с оранжевия тон в косата след боядисване?
За справяне с оранжевия тон в косата след боядисване, участниците предлагат различни съвети, включително използване на коректори, проба с по-висок номер боя и по-нисък процент оксидант. Те също така препоръчват използването на тониращи балсам или шампоан и споделят опит с различни марки и продукти за коригиране на нежеланите оттенъци.
-
Как мога да възстановя косата си след химическо увреждане?
-
Изтощава ли римувърът косата и защо цветът става по-тъмен след него?
Иначе ако ти отива толкова светъл цвят, лесно може да се матира. Друг е въпроса, че при мен матираната версия стоеше още по-зле.
Доколкото знам ти търсиш топли вариации на цвета и не се страхуваш от медни и златисти оттенъци. Мисля, че не би било трудно да се получат, освен ако естествения ти пигмент бие на сиво, примерно. Иначе мисля, че най-добри топли нюанси имат по-тъмните цветове - 7,8 или 6. Но 6 е вече много тъмно, а 9 е по-светло и там вероятността да стане жълто е по-голяма. Може и да греша. Пробвай и кажи как е станало. А имай предвид, че всеки цвят на различните хора стои различно. Може това дето стои страхотно на твоята приятелка да не изглежда добре на теб. Примерно това дето на мен не ми отиваше, на една моя приятелка стоеше много добре, но тя имаше лек тен. Друга пък е със сини очи, не топло пъстри като моите и пак й отиваха такива светло руси нюанси с лек жълтеникав оттенък или матирани. И така според цветотипа на всеки отиват различни цветове.
последно се боядисвах с макадамия 6.1 което е тъмно русо пепелно ,което беше с около тон по-светло от косата ми , но ми се получи червен отенък.Момичетата от една друга тема ме посъветваха да взема зелен мат за да туширам червеното,но аз искам да си взема този път средно русо.Въпросът ми е мога ли да си взема направо 7/2 или трябва първо да взема 6/2 за да неутралиризам червеното и чак следващото ми боядисване да е със седмица.