Разочарование от Тон Бонбон

• 41 632
  • 550
  •   1
Отговори
# 375
  • София
tonkabonka, ходих пролетта на благотворително събитие където съфорумки продаваха сладки, соленки и торти изработени от тях. За 60 лв се продавах истински произведения на изуството, снимките са някъде тук и всеки може сам да се увери какво чудо беше.
Това е много хубаво и не го оспорвам. Само че РД на детето може и да не съвпадне с благотворителното събитие. Извън него надали тортите ще са на такива народни цени. Пак казвам - една съфорумка прави вълшебни торти, но и цените са солидни. Не я упреквам в никакъв случай, тъй като не можеш да получиш нещо уникално на смешна цена.

# 376
за разлика от повечето пишещи тук мисля, че не ние клиентите сме разглезени, а дори и много сме толерантни в приемане на грешки от всякакъв калибър.

И аз така мисля и именно заради безобразната услуга на прекалено скъпа цена, никога не съм правила рождените дни на децата си в клуб. Ходили сме на много рождени дни в клубове - никъде не ми е харесало, имам поне 100 забележки - като се започне от храната, помещението и музиката и се стигне до кьопавата клоунада и претупването. Няма да платя за подобно нещо нито лев. Около мен доста хора започнаха да търсят алтернативи, които се получават доста добре.

# 377
  • София
За съжаление поне за момента не виждам друга алтернатива за РД, освен клубчета. Веднъж празнувахме в пицария с детски кът, ядохме и пихме на корем и платихме само 250 лв, но не ми хареса обстановката. Докато тази година се изръсихме порядъчно за клубче, но останах много доволна и си заслужаваше всеки лев.
Гадното е, че наистина няма как да знаеш кой какво си е поръчвал допълнително на бара и съответно с колко ти натоварват сметката накрая.

# 378
  • Sunshine state
Такива сандвичи ще мажа и такива парти-хапки ще правя,че и през ума не ми минава да ходя на клуб.Тия изгъзици 1-ви рожден ден в детски център не са ми по вкуса,ама никак.Не смятам и за по-натам да си променям решението.Все пак от нас родителите зависи къде детето ще празнува.Нито гости ме плашат,нито пък деца.Да не говорим,че торта за 60лв. и през ум не ми е минало да поръчвам.За 1-вия й рожден ден взехме страхотна шоколадова торта от 12 парчета за 24лв.
А пък опцията да не знам с колко ще ме изненадат накрая,е просто безобразна.Такова нещо не мога да си позволя по никакъв начин.

# 379
Сега разсъждаваш така, но знае ли се Пупи какво ще поиска?!  Laughing Аз съм правила 2 поредни рожденни дни в МакДоналдс само заради едни огромни търкалящи се сълзи и клетви за вечно почистена детска стая. В интерес на истината там заедно с почерпката на родителите и торта от ресторанта всичко излезе под 100лв.

# 380
Това, което лично мен ме дразни е, че хора предлагащи подобно обслужване се появяват после като клиенти на други места и тогава претенциите им нямат край.

тя и тази тема е такава - кой ги знае какви са критикуващите , все пак са анонимни  , но сега щом им е паднало , няма да има край ,

сещам се за една тема - как жената на президента не отиде на встъпването в длъжност и  темата по този повод беше три седмици на челно място , на хората им бе много тежко явно : )) и тази ще е такава

# 381
  • Sunshine state
Добре де,те децата много неща искат.Това не означава,че трябва да се изпълнява всяко едно желание,нали?То,ако отсега тръгна да й изпълнявам желанията,не знам по-натам за какво ще иде реч.А и всяко такова желание зависи единствено и само от бюджета,а не от желанието.Ако няма възможност и да иска,и да не иска..  Wink

# 382
Добре де,те децата много неща искат.Това не означава,че трябва да се изпълнява всяко едно желание,нали?

Така е, но рожденият ден все някъде трябва да се празнува. Възможностите най-общо са три - у дома, в клуб, на открито. Оттам нататък колкото и да импровизираш, все си ограничен в някаква степен. Ако детето ти е родено през зимата, още повече. Аз не се оплаквам в никакъв случай, споделям опита си само.

# 383
  • София
Оооох, вярвай си! ще ми е любопитно да прочета мнението ти след... няколко години, когато или в ДГ, или в училище запоочне да мрънка и иска, защото на най-добрата приятелка/приятел рожденият ден е бил еди-къде-си.  Laughing

# 384
Правили сме рожденни дни в клубове разбира се ... но синът ми вече сам не иска да ходи на такива места Simple Smile Мен също ме дразнеха посочените по - долу неща - такса , ако внесеш торта от вън , наем за зала не знам си колко , калпав кетъринг , неадекватни аниматори и собственици и т.н. Правихме и в къщи - градинско парти , аниматор от "Джули Марули" , пици , хапки , торта , всякакви екстри , украси и каквото се сетите на половин цена от колкото в клуб . Стана страхотен купон . Приятелчетата на сина ми останаха много доволни , още се говори как пак ще правим РД на двора  Laughing

# 385
Добре де,те децата много неща искат.Това не означава,че трябва да се изпълнява всяко едно желание,нали?То,ако отсега тръгна да й изпълнявам желанията,не знам по-натам за какво ще иде реч.А и всяко такова желание зависи единствено и само от бюджета,а не от желанието.Ако няма възможност и да иска,и да не иска..  Wink

Ако няма бюджет е ясно, няма и толкова. Но и да има, аз нещо се дразня от идеята да се дава 5-600 лв за детски рожден от два часа. Преди три години решихме този проблем. Просто заявихме "Избирай - или такъв подарък, или рожден ден в клуб." Нито веднъж не избра клуб. Няколко деца в къщи, после продължаваме с родителите и толкова. И да беше избрало детето опцията "Клуб" щях да го убедя, че не е право.  Laughing

п.п. И като правехме рожденни дни в клубове си намирахме такива, които не ми казваха от къде да е тортата и други подобни глупости. Даже съм наемала помещение+аниматор, а кетърингът е бил от другаде, тортата от трето място. Но по принцип не ми допада цялата идея. 20-30 деца, още поне толкова родители и въобще пълна лудница за два часа. И за какво? Отрочето има рожден ден. Голяма работа, всички хора имат рождени дни.

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 20:51 от Анонимен

# 386
  • Sunshine state
О,вярвай ми тия приказки и друг път съм ги слушала.Всичко зависи от родителите.Това искам,не искам и инатене,е напълно в реда на нещата и е съвсем нормално за децата.С правилната тактика тия неща се възпитават.И аз съм празнувала рождените си дни у дома.Имах лимит колко деца мога да поканя и съответно се съобразявах.Много ни беше весело и не съм получила някаква травма от това,че някой нещо ми е наложил.Няма драма. Sunglasses Simple Smile И все си мисля,че тази мода на празнуването по клубове ще отмине.Знам ли..
Ние не сме бедни,средна хубост сме и си позволяваме всичко необходимо,че и отгоре.На "искам" има и отговор "не може" и точка.Винаги се намира начин да го разубедиш.Ако не,да се сърди колкото си ще.

# 387
  • София
Може да си ги слушала, но не си го преживявала! Все едно да слушаш как се прави секс, но никога да не си правил. Като те погледне детето с онези голеееми тъъъъжни (или подкууупващи) очички, и направи муцунката, която те разтапя, току-виж си омекнала. Ако детето е момиче, първо ще омекне таткото.

# 388
  • Sunshine state
Доста изместихме темата,а тя си беше грозна картинка.Гафът си е гаф,но в край на сметка жената се извини и не виждам какво друго може да бъде направено.Хайде да си празнуваме Коледа и да не го мислим толкова. Simple Smile

# 389
  • София
Извинете, но купоните в "детски клуб" са точно от пръдня боя, евала на хората, които са се сетили и изкарват пари от суетата и модата хахахха. Ще дам 600 лв. за рд на някакви пикльовци, били те и моите, при положение че рд на възрастен у дома излиза 250 лв. с марковото пиене, с меко казано смешно. Но пак евала, така се прави скубането на кокошки   bouquet. Това да накараш хиляди хора да вярват, че празнуването в клуб с разни отегчени кифли-аниматорки, посредствено ядене и пиене, да повярват, че това е най-правилният и прекрасният начин да празнуват, и то на баснословни цени, е истинско изкуство! Накъде върви светът!

Общи условия

Активация на акаунт