Разочарование от Тон Бонбон

• 41 635
  • 550
  •   1
Отговори
# 360
Октопод, една наистина хубава торта е точно от 60 лв нагоре, за 16 парчета.  Peace

Шегуваш се, нали?! Половината форум прави страхотни торти за половината на тези пари.

Извън темата е, ама не съм в час, а ми просветна-сертификат издават ли бгмамите з атортите?Че като се черпи многолюдна тълпа с такава торта е повече от задължително да има.Току се обрине някой и те обвини в нещо си....

# 361
Октопод, една наистина хубава торта е точно от 60 лв нагоре, за 16 парчета.  Peace

Шегуваш се, нали?! Половината форум прави страхотни торти за половината на тези пари.

Оффтопик: Къде да търся човек от форума за торта?  Blush

# 362
Оффтопик: Къде да търся човек от форума за торта?  Blush

в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690075.msg23890917#msg23890917

# 363
Търсете ги в Тортената тема. Сертификати не издават, правили са ми само познати и шанса да се обрине някой е същият като този да ги храня децата у дома. Аз съм силно възмутена от цените на тортите по принцип, както и от факта, че доплатих 20 лв защото не я купих от сладкарниците, с които работи онзи клуб. Та като започне някой да ми обяснява колко били капризни и досадни клиентите-майки, винаги ми идва да попитам: "За чий тогава започна бизнес в услугите?!" Утехата ми е, че пазарът скоро ще регулира сам "раздаващите" се и преуморени мениджъри веднага щом отмине модата на клубовете и дойде друга алтернатива.

# 364
Аз мисля,че няма човек,работещ в сферата на услугите,от който всички да са доволни.Все ще се намери някой недоволен.И това е съвсем нормално.

# 365
Аз мисля,че няма човек,работещ в сферата на услугите,от който всички да са доволни.Все ще се намери някой недоволен.И това е съвсем нормално.

Моите коментари са свързани с модел на обслужване, който в тази тема се изненадах колко потребители приемат за нормален. Просто използвам повода, а че не може всички да са доволни е ясно. Важното е да се стараеш непрекъснато да бъдат повечето.

# 366
Аз съм силно възмутена от цените на тортите по принцип, както и от факта, че доплатих 20 лв защото не я купих от сладкарниците, с които работи онзи клуб.
20 лв., за да си вкараш твоя торта?!
Големи изнудвачи, бе. 20 лева за какво? Че ще я нарежат ли? Shocked

# 367
е как за какво?! Неустойка за личните ти предпочитания  Mr. Green

# 368
Прощавайте, че не съм съвсем по изначалната тема, ама тия парти-фирми да не би и подаръци от злато да дават на всяко дете, че за такива суми се пише в последната страница!? Crazy

# 369
Аз съм силно възмутена от цените на тортите по принцип, както и от факта, че доплатих 20 лв защото не я купих от сладкарниците, с които работи онзи клуб.
20 лв., за да си вкараш твоя торта?!
Големи изнудвачи, бе. 20 лева за какво? Че ще я нарежат ли? Shocked

това и аз не го разбирам... толкова печелят от поръчката от техен доставчик ли, и сега ще загубят като ти си донесеш? Толкова ли е надценката?

# 370
Ами те остава и деца по техен избор да ми поканят, че да плащам неустойка, ако искаме да са приятелчета.
Много ми е изкуствено това с тези центрове в МОЛ-овете и като ви чета тук още по не ми се харесва идеята за празнуване по този начин.

# 371
  • София
Не знам какви торти прави половината форум, но точно съфорумката, чиито торти ме поразиха откъм изпълнение в най-добрия смисъл на думата, бяха от порядъка 100+ лв.

# 372
Толкова ли е надценката?

Предполагам, че да и това е причината да искат тези пари когато не поръчаш торта от тях.

Няма втори път да стъпя в онзи клуб защото още при резервацията попитах какво ще се случи, ако след като изпият едната чаша сок включена в цената, децата поискат още вода или сок. Увериха ме, че няма да останат жадни и ще им занесат. Понеже родителите бяхме в отделна зала леко се почудих, че никой не ме попита 2 часа да носят ли допълнително напитки за децата и ходих до масата им. Чашите бяха пълни и аз се върнах спокойна. На тръгване доплатих още 120 лв заради неща, които децата поръчвали и не са включени в кувертите. Дали са изпили и изяли за 30 лв или 120 лв, аз няма как да знам. Изводите си правете сами.

tonkabonka, ходих пролетта на благотворително събитие където съфорумки продаваха сладки, соленки и торти изработени от тях. За 60 лв се продавах истински произведения на изуството, снимките са някъде тук и всеки може сам да се увери какво чудо беше.

# 373
  • София
Еее, не е истина! Децата да не са си поръчали печено прасе! Сто и двайсет лева за сокове и подобни!

# 374
на големите рождените дни ги правих у дома - по 15 деца в 2 стаи... Като им сервирам на дечковците в едната стая, в другата - играят, а 5-6 мами си отиваме в третата Whistling

незабравими рождени дни е имало у дома  Laughing

Сега за малкия пак се каня да е у дома, но чак като започне училище. Не се притеснявам от гости.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт