Разочарование от Тон Бонбон

• 41 649
  • 550
  •   1
Отговори
# 345
Срещу 500 лева цена за два часа радост в детските очички, незабравими спомени и намсикво, ако се налага и хайвер от белуга ще искам да се сервира.

# 346
  • София
Ми, хубаво, да му се радва на "хубавия" ПР!

Като стана въпрос за менютата, колкото пъти сме били канени по разни детски центрове на РД, като видях какво сервираха срещу какви пари, и направо им завидях на собствениците - някакви подобия на сандвичи и напитки, които струват майка си и баща си! Това се казва печалба! Сега сигурно ще кажете, се съм злобна. Злобна, ама много добре зная колко струват две франзели, кутия маргарин, най-евтината шунка и кашкавал. И високомерно отношение точно от собственика - него много лесно може да го познае човек по вирнатия нос, все едно има петзвезден ресторат, а не детски клуб! Има едно място, от което бях наистина с добри впечатления.

# 347
  • Sunshine state
Ако искаш и златна торта си поръчай,но само да има кой да ти я изпълни. Wink Такава цена от 500лв. не съм видяла за РД.

# 348
  • София
Аз преди 7-8 години зная за цена от двеста и отгоре лева, и то без тортата, за два часа, падаше се по десет лева на дете с яденето и напитката. Сега сигурно е още по-скъпо.

# 349
  • Sunshine state
Толкова е в момента тук.Около 200лв. Сигурно има и по-скъпи,ама чак пък 500лв. Не казвам,че ако се напънеш няма да ти излезе и толкоз.Говорим за стандартното.За храната няма да коментирам-пица и сок.Нищо необичайно.

# 350
  • София
Толкова е в момента тук.Около 200лв. Сигурно има и по-скъпи,ама чак пък 500лв.
Не знам къде е това "тук" (видях, сигурно за Пловдив иде реч), но рожденият ден на детето ми излезе 450 лв за 2 часа игра, съвсем обикновено детско меню, торта, кетъринг за възрастните,който бих казала, че клонеше към скромен. Брой деца - 8. Сега, откакто малката има една камара приятелчета от градината, не ми се мисли каква ще е цената за около 20 деца.  Confused Със сигурност обаче за нищо на света не бих си причинила РД вкъщи.  Peace

# 351
  • Sunshine state
Да,за Пловдив става дума.Ами доста си е 450лв.,но се има предвид и възрастните.Говоря само за детския РД. Все пак никой насила не кара хората да си празнуват там рождения ден.Има си менюта с цени,ако те устройват-ок,ако не.. Аз не смятам изобщо да се възползвам от такива центрове за който и да било рожден ден на щерката.Ще минем с парти в домашна обстановка. Peace

# 352
  • София
Pupitka, ще те видим когато малкото Пупи стане на 4-5 годинки и настоява да покани 20-те си най-добри приятелчета!  Laughing В дома си не пускам повече от две деца.  Naughty

# 353
Аз определено бих зарязала кетъринга за родителите. Та това е детски рожден ден, остава и тях да изхранвам.

450 лв за 8 деца е ужасно скъпо.

# 354
Над 350 лв платих преди 3 месеца в популярен столичен клуб. 17 лв куверт на дете за обща купа царевични пръчици, 2 сандвича с кашкавал, малко солети и чаша сок от кутия. Около 20 лв беше "входната такса" на тортата, защото не се съгласих да купя от тези в техният каталог, които струваха от 60 лв. нагоре. Не се оплаквам, знаех предварително цените и приех условията. Отношението беше от "давай, че други чакат" до "няма да си развалям празника на детето". Минало, няма да повторя там. Това, което лично мен ме дразни е, че хора предлагащи подобно обслужване се появяват после като клиенти на други места и тогава претенциите им нямат край.

# 355
  • София
Аз определено бих зарязала кетъринга за родителите. Та това е детски рожден ден, остава и тях да изхранвам.
450 лв за 8 деца е ужасно скъпо.
Родителите са наши приятели. Не върви да ги разкараме от клубчето и да обикалят отвън.
Ще обмислям вариантите за следващия рожден ден.

Октопод, една наистина хубава торта е точно от 60 лв нагоре, за 16 парчета.  Peace

# 356
Октопод, една наистина хубава торта е точно от 60 лв нагоре, за 16 парчета.  Peace

Шегуваш се, нали?! Половината форум прави страхотни торти за половината на тези пари.

# 357
Ако искаш и златна торта си поръчай,но само да има кой да ти я изпълни. Wink Такава цена от 500лв. не съм видяла за РД.

И аз не съм видяла,говоря специално за Тон Бонбон,5 години сме празнували РД на дъщеря ми при тях-децата са били между 12 и 14 и още толкова родители и нямам спомен да сме платили повече от 350 лева  Peace Peace

# 358
Във Варна цените са около 12-14лв на дете, в което се включва всичко-храна и ползване на съоръжения.Анимация и торта- отделно, за родители- отделно се плаща.Аз харесвам този тип празнуване, широко е, удобно е, детето може да си покани колкото иска приятелчета.Които вероятно не биха се събрали у дома.

Но истината е, че към момента търсенето е все още в пъти повече от предлагането и затова има доста дразнещи моменти в обслужването.Точно това е лайтмотивът "Да не си разваляме най-хубавия празник" и затова, за разлика от повечето пишещи тук мисля, че не ние клиентите сме разглезени, а дори и много сме толерантни в приемане на грешки от всякакъв калибър.

# 359
  • Sunshine state

И аз не съм видяла,говоря специално за Тон Бонбон,5 години сме празнували РД на дъщеря ми при тях-децата са били между 12 и 14 и още толкова родители и нямам спомен да сме платили повече от 350 лева  Peace Peace
Именно.За това се и учудвам на такива цени и смятам,че са прекалено високи.
За малкото Пупи хич не се притеснявам-имам ежедневен тренинг с над 24+ деца и мога да се оправя с бройката особено,ако са на моя територия. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт