Разочарование от Тон Бонбон

• 41 615
  • 550
  •   1
Отговори
# 420
Дали според теб проблемът е в самото вино или в атмосферата, която се създава между приятелки, седнали на по чаша вино, а не на студено на земята?

# 421
  • София
...
Два часа без вино не можете ли да изтраете?

Можем, ама що да го правим?!  Mr. Green

# 422
Дали според теб проблемът е в самото вино или в атмосферата, която се създава между приятелки, седнали на по чаша вино, а не на студено на земята?

анджък де, на ДЕТСКИ рожден ден предполага ли се приятелки да консумират алкохол, пък било то и в приятна компания? Wink

# 423
...

Можем, ама що да го правим?!  Mr. Green

ще го правите, ще го правите, но тогава на теб няма да ти е актуално Wink

# 424
  • София

анджък де, на ДЕТСКИ рожден ден предполага ли се приятелки да консумират алкохол, пък било то и в приятна компания? Wink

Аааа, много моля  Naughty - празникът е и мой!  Wink Аз много държа да го отпразнувам и като такъв!  Twisted Evil

# 425
Такъв е и моят отговор  Peace

Аааа, много моля  Naughty - празникът е и мой!  Wink Аз много държа да го отпразнувам и като такъв!  Twisted Evil

Както и този  Grinning

...

Можем, ама що да го правим?!  Mr. Green

Ивонска, извинявай, че ти краднах отговорите, но съм напълно съгласна с тях  Peace

# 426
  • София
....

Ивонска, извинявай, че ти краднах отговорите, но съм напълно съгласна с тях  Peace

А, няма нищо - преоткрихме се ние с теб!...  Mr. Green

# 427

Аааа, много моля  Naughty - празникът е и мой!  Wink Аз много държа да го отпразнувам и като такъв!  Twisted Evil

Що ги подаваш тия дяволи сега? Не ми беше минавало през ума да празнувам РД на детето паралелно, защото бил и мой празник.

На детето си е пък. Няма ли да им оставите поне малко територия на тези деца, без да се наливате в тяхна уж чест? И ваша де Laughing

# 428
Упс, превърнах се общия враг. Колко интересно Mr. Green

# 429
Именно де. Оттегляйки се на сладки приказки на по чашка винце (кой говори за наливане  ooooh!), ще им оставим свободно пространство да се развихрят за техния си празник, без да им се месим  Laughing

Освен това, празникът е и мой, аз също имам участие (и то не малко  Laughing) в появяването й на бял свят на тази дата, нали  Wink

# 430
  • София
...
На детето си е пък. Няма ли да им оставите поне малко територия на тези деца, без да се наливате в тяхна уж чест? И ваша де Laughing

Никакъв шанс!  Naughty Кой снесе златно яйце, а? А?  Flutter От догодина даже ще следва ТОЙ (синът ми) лично да ми налива!  Mr. Green (ще са минали първите 7 години)

# 431
Забавлявах се с вас тази вечер дами, благодаря.  Simple Smile

Растат си децата Whistling Whistling Whistling Ивонска, пий едно за мен утре, че аз нямам никакъв такъв шанс - да празнувам с алкохол детски РД Naughty

Лека нощ, но преди това - наздраве.  bouquet

# 432
  • София

Ще ти се! Ай, идвай утре, да ти демонстрирам как се увеселяват хората над 300 месеца на деЦки рожден ден!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433

Ще ти се! Ай, идвай утре, да ти демонстрирам как се увеселяват хората над 300 месеца на деЦки рожден ден!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

хахах, мислиш, че не искам ли? Искам, ама няма. Омръзнаха ми пасти и боМбоМки, ама това е.

# 434
Казвам ти аз, че си е друго да се отдадеш на сладки приказки с приятелки на по чаша винце докато малчуганите вилнеят  Wink

Лека вечер и от мен!

Ивонска, на вас приятно изкарване на празника

Общи условия

Активация на акаунт