Разочарование от Тон Бонбон

• 41 609
  • 550
  •   1
Отговори
# 435
Казвам ти аз, че си е друго да се отдадеш на сладки приказки с приятелки на по чаша винце докато малчуганите вилнеят  Wink

Убеди ме. Laughing

Лека вечер Simple Smile

# 436
  • София
Мерси, дами!  Hug

Lucky.me, разбрах защо не можеш да дойдеш, но се чудя защо не си тук за Коледа!  Mr. Green

# 437
Ооо, зимата не обичам до ходя в БГ. В къщи си ми е едно уютно, приятно, а откакто спряхме да посещаваме и свекито за Коледа - още по-уютно ми стана. Mr. Green

Сериозно - опитвам се да създам традиции на децата. Мъкненето по летища и самолети не ми е любимото упражнение зимата. Стига ми лятото.

# 438
Ивонска, весел празник!  party023

# 439
Кое не можете да си представите? Че има детски клуб и към него ресторант? Тази комбинация е налична във всеки по-голям град. И да, когато клубът е 1000 кв.м. не винаги от масата на родителите се вижда къде са децата и аниматорите. На всеки 15-20 минути ходим да проверим как са, но ако междувременно някое дете поиска вода е логично да не му се отказва. Просто не очаквах, че 10 деца могат да изпият вода и сок за 120 лв.
А не ти ли дадоха бележка за това, какво включва сумата от 120 лв? Или те в тези клубове касов бон не дават?
Ами ако им се падне някоя мама-данъчна и й изплющят тази сума с такова обяснения на ангро, кво прайм?

# 440
Нали ги знаеш онези касови бележки, на които пише Група 01 и направо сумата? Пък и да ми бяха казали колко и какви сокове, аз няма да тичам след децата и да питам: "Бобо, ти пи ли сок? А какъв? А колко?"

# 441
  • София
Сметнали са, че вероятността да им се падне някой данъчен е едно към много, и срещу много, ама много добро обслужване и компенсация, той ще си затвори очите, че да не разваля празника на детето. Или че просто им излиза по-евтино да си платят глобата.

# 442
Нали ги знаеш онези касови бележки, на които пише Група 01 и направо сумата? Пък и да ми бяха казали колко и какви сокове, аз няма да тичам след децата и да питам: "Бобо, ти пи ли сок? А какъв? А колко?"
Ясно, хахах, за тази сума не сок, ами сигурно марково уиски са им сипвали  hahaha

# 443
Много неприятно чувство остави в мен темата, особено по Коледа, когато мили мой форумски анализаторки трябва да бъдете една идея по-добри.

Меко казано е гнусна лекотата, с която наскачвате и дъвчете едно и също ден след ден.

Айде, със здраве!
Peace много точно казано!

пп. Последните 10-15 страници очевидно са по някаква друга тема, която не е ясно какво прави тук Tired

# 444
  • София
Много неприятно чувство остави в мен темата, особено по Коледа, когато мили мой форумски анализаторки трябва да бъдете една идея по-добри.

Меко казано е гнусна лекотата, с която наскачвате и дъвчете едно и също ден след ден.

Айде, със здраве!
Peace много точно казано!

пп. Последните 10-15 страници очевидно са по някаква друга тема, която не е ясно какво прави тук Tired

24 часа след последния пост ти дойде да кажеш едно ценно "пльок"?...

# 445
Aми...моето ,,плЙок'' не го чувате...та.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 446
Съжалявам, сега видях темата...30 страници (не че прочетох всичко)! Завиден ентусиазъм! Laughing

# 447
  • София
Съжалявам, сега видях темата...30 страници (не че прочетох всичко)! Завиден ентусиазъм! Laughing

Аз твоя не го разбирам, да ти кажа, нашият се развиваше 30 страници.

# 448
Ивонска, мина ли купона и как  Grinning.
А на чужбинските мами им се чудя как не са попадали на купони със забавление и за родителите. празнува се стерилно, само когато родителите не се познават. Всички рождени дни на детето и приятелите му са били придружени с пийване.
Парти клубовете са прекрасно решение и не излиза по-скъпо. Вярно, храната е не винаги на ниво, количеството е ограничено, но като цена е същото, защото като каним гости в къщи се оливваме (аз де).

# 449
  • In my tropical dream
Lucky, прекалено си свикнала с полусухия режим тук, на север май  Laughing щом ти се вижда странно родителското поливане отстрани.
Като знам сега какво става сега  по празниците по българските улици, то наденички, то вина се леят и купона тече яко; а тук това просто звучи абсурдно (на фона на единствения магазин за алкохол - монополист, където спиртните напитки са с цени на течно злато  Laughing )
Празници са, веселете се, който има рожденици - да са му живи и здрави и ние покрай тях! Айде наздраве!

П.С. Малии, сега си погледнах поста и ника с аватара отляво, егати комбинацията алкохолишка... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт