Къде в Бургас (35)

• 71 861
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много ти благодаря, след малко направо отивам.

# 316
  • Бургас
Здравейте!Къде из града има парти артикули за детски рожден ден, които да не са безбожно скъпи?Балони съм купувала досега от Левчетата, но доста се пукат.Искам да взема маски за дечицата, свирки, по-интересни балони, нещо такова.

# 317
Идея за добър  обущар в центъра, който да сменя ципове на ботуши? newsm78
Този до Турското консулство

# 318
  • София

Сега да се отчета - майсторът с алармите вече не е под моста на Трапезица, а до затвора, от миналата година. Казва се Свилен, ако на някой някога му се наложи, имам координати, мога да дам. Извършват и други неща освен алармите.

Още веднъж много благодаря на skica за информацията!  newsm51 Съседът по гараж му се обади и директно ме изпрати при него, тъй че успешно се отървах от гадната аларма.

# 319
Някоя от вас ходи ли в женския фитнес до хотел Драма и знае ли дали там има ли включен треньор и самата карта още ли е 50 лв. ?

# 320
Къде мога да купя преса за коса Sonashi  ?

# 321

Сега да се отчета - майсторът с алармите вече не е под моста на Трапезица, а до затвора, от миналата година. Казва се Свилен, ако на някой някога му се наложи, имам координати, мога да дам. Извършват и други неща освен алармите.

Още веднъж много благодаря на skica за информацията!  newsm51 Съседът по гараж му се обади и директно ме изпрати при него, тъй че успешно се отървах от гадната аларма.

Този май се казваше Иван, но може и да се бъркам. Важното е че е  станала работа! Радвам се, че съм помогнала!  Hug

# 322
  • До морето :)
Сигурно пише из темата, но съм с телефона и ми е трудно да ровя напред-назад.
Къде в Бургас има мебели втора употреба?

# 323
Трябва ми добър хирург в Бургас за изрязване на брадавици, който работи със здравната каса.

# 324
Някой знае ли работното време на дрКондова?

# 325

ул. Цар Калоян, близо до светофара със Сливница  Peace

# 326
Това откривам
http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-spetsialisti/381/elena … atanasova_kondova
Моля те, да споделиш впечатления от нея. Аз не съм доволна от Йотова и сега се чудя при Джорова или при Драголов да отида /или при друг/

# 327
  • До морето :)

ул. Цар Калоян, близо до светофара със Сливница  Peace

Благодаря!  bouquet

# 328
  • Бургас
по принцип понеделник, сряда и петък -следобед 13-18ч, вторник и четвъртък - сутрин 8-13ч., тази седмица я търсих, но била в отпуска, така че ще провам пак понеделник

# 329
  • Бургас
Трябва ми добър хирург в Бургас за изрязване на брадавици, който работи със здравната каса.
това не го ли правят кожните лекари, на гърба на Трета поликлинака в Кожния диспенсер всички работят по здр. каса, аз скоро водих детето при д-р Кондова за  подобен проблем и ги изгори с течен азот

Общи условия

Активация на акаунт