БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 104
  • 1 732
  •   4
Отговори
# 1 680
Най- добрите ендокринолози са в Майчин дом. Аз ходя при Красимирова. Много спокойна и приятна жена

# 1 681
Здравейте,  Търся добър детски ортопед. Забелязах, че на детето ми краката започват да имат О-образна форма. Искам човек, който ще я вземе на сериозно.
Д-р Олег Младонов. За мен Фурлакис е прехвален доктор дето обърка жестоко дъщеря ми Simple Smile
Здравей, благодаря за отговора. Сега погледнах снимка на въпросния доктор. Аз съм го виждала много пъти в МЦ Гален. Там ни е неотложното звено, когато личната не работи. Сигурно става въпрос за него.
Записах чак, пък да видим.

# 1 682
  • София, България
Здравейте, не ми е спешно, но искам да си запазя час за съдов хирург за София, който може да ме консултира за разширени вени и капиляри по краката. Била съм преди години, 5-6, каза ми само да пия по 6 месеца Флебодия и останалите 6 да нося стягащи чорапи, но ми се иска нов преглед.
Моля за вашите препоръки за специалист.

# 1 683
  • Sofia
Здравейте, не ми е спешно, но искам да си запазя час за съдов хирург за София, който може да ме консултира за разширени вени и капиляри по краката. Била съм преди години, 5-6, каза ми само да пия по 6 месеца Флебодия и останалите 6 да нося стягащи чорапи, но ми се иска нов преглед.
Моля за вашите препоръки за специалист.

Ангиолог ако е мога да препоръчам доц. Цонев, но имайте предвид, че в Света София не преглежда като ангиолог, а само на другите места където работи.

# 1 684
Здравейте. Моля ви, препоръчайте ми добър гинеколог в София, който работи със здравна каса и може да извърши хистероскопия - пак по здравна каса.

# 1 685
  • софия
д-р Светлозар Славов, Майчин дом
Доц. д-р Лъчезар Танчев, Токуда
Проф. Стефан Ковачев, ВМА
Навсякъде може да се направи с направление, но се доплаща за престой.

# 1 686
И за екип.

# 1 687
д-р Светлозар Славов, Майчин дом
Доц. д-р Лъчезар Танчев, Токуда
Проф. Стефан Ковачев, ВМА
Навсякъде може да се направи с направление, но се доплаща за престой.

Благодаря!

# 1 688
Потвърждавам добрите впечатления от проф. Стефан Ковачев.
Миналият септември ми направи абразио, много професионално отношение.
Действително доплатих за екип и за престой във ВМА.

# 1 689
Проф. Ковачев вече не е във ВМА от доста време, а в клиника по гинекология към УСБАЛ по онкология Проф. Иван Черноземски.

# 1 690
Здравейте, някой има ли мнение за диетолог Росица Попова (УМБАЛ Лозенец) ,София? Може и на лични да ми пишете.

# 1 691
Търся препоръка за добър кардиолог , ангиолог за София.

# 1 692
  • софия
д-р Колев

# 1 693
  • Sofia
Доцент Цонев

# 1 694
  • София
Здравейте търся препоръка за добър детски очен лекар, който работи със ЗК (ако преглежда и събота ще е супер) и не е препълнен от пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт