Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 6

• 66 546
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София, Бургас
А д-р Коновалова дали ще се върне до септември, че понякога са доста дълги тези конференции или обучения, на които ходят?

# 616
А д-р Коновалова дали ще се върне до септември, че понякога са доста дълги тези конференции или обучения, на които ходят?
Да, за това специално се поинтересувах, защото тогава ще почваме опита. Август около седмица няма да я има.

# 617
Да, за това специално се поинтересувах, защото тогава ще почваме опита. Август около седмица няма да я има.
Първия ми опит беше края на юли началото на август Crossing Arms
После дълго съжалявах че не го оставих за септември .
Все пак август месец всички са настроени отпускарски   grinning039

# 618
Първия ми опит беше края на юли началото на август Crossing Arms
После дълго съжалявах че не го оставих за септември .
Все пак август месец всички са настроени отпускарски   grinning039
Какво се е случило тогава? Аз и 3 те опита,които имам са в Щерев и трите пъти с Коновалова. Не ми се е случвало да ме преглежда друг по време на стимулации и след това. Първия беше през ноември, втория края на юли-нач. на август и третия през януари т.г. Не ми се ще по жегите да почвам, а и искам физио да мина поне 2 курса. Та за това септември е моят месец. Simple Smile))

# 619
  • В сърцето на любимия човек
Биси - дадоха ли ти повече информация за физиотерапията? Ако можеш, сподели какво представлява.

# 620
Биси - дадоха ли ти повече информация за физиотерапията? Ако можеш, сподели какво представлява.
Ами прави се с магнитен диск и нагревки на 4 полета на малкия таз.Желателно е да се направят 10 процедури, които да са в чисти дни. Има вариант от физиото да се изтегли цикъла към момента с 2-3 дена по-рано. Трябва да се има предвид. Точно какво ще се ползва като лекарство се обсъжда и с лекаря, в зависимост дали има пациента алергии и какъв проблем има. Аз ще правя 2 курса, като втория ще е с лазер, а не с магнити. Процедурите продължават 1 час, работното време на кабинета е от 8 до 20 ч., съботи и неделя до 14 ч. Специалистката в кабинета ми обясни много подробно какво се случва по време на физиото и какъв е ефекта. Дълго е за преразказване тук. Цените са 250-270 лв. за 10 те процедури/в моя случай- аз правя малко яйцеклетки/. Но пак цените са много индивидуални, това е най-високата цена. Като разбрах, че ако се платят 10 процедури има 10 % отстъпка на пакета.  Повече от 2 курса е излишно да се правят, дори един било достатъчно. Но аз искам да направим максимално всичко този път, защото взех да се изчерпвам от тези опити и стимулации. Не се притеснявай да отидеш на място и да се информираш лично.

# 621
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря за информацията. Ще ми е интересно да споделиш впечатленията си от процедурите щом започнеш.

# 622
Биси 13, благодарности за информацията Wink
Неудобството, че не съм от София ме притеснява да се информирам лично на този етап, но това което споделяш като информация ми помага да си предвидим средства за физиотерапията и да си планирам отпуск Wink
Благодаря Wink

# 623
Биси 13, благодарности за информацията Wink
Неудобството, че не съм от София ме притеснява да се информирам лично на този етап, но това което споделяш като информация ми помага да си предвидим средства за физиотерапията и да си планирам отпуск Wink
Благодаря Wink
В сайта на клиниката има цени, но аз не можах да се информирам от там какво излиза като тотал. Подари тази причина се разходих до клиниката, за да разбера. Това са най-високите цени като информация, но всичко е индивидуално като терапия и от там и като цени. Аз питах колко е максимума, за да си предвидим нужните средства. Аз най-вероятно другия месец към 12-13 ти ще започна физиото и ще споделя тук какво се усеща и тн.

# 624
Момичета, някоя от вас възползвала ли се е от метода ИМСИ. Знам , че вече се  предлага в клиниката, но дали има забременели момичета??? Ние сме с изключително лоша морфология и се чудя дали би помогнал този подбор на сперматозоиди?

# 625
Момичета, някоя от вас възползвала ли се е от метода ИМСИ. Знам , че вече се  предлага в клиниката, но дали има забременели момичета??? Ние сме с изключително лоша морфология и се чудя дали би помогнал този подбор на сперматозоиди?
vanessssa , ние сме с много лоши показатели. Правили сме макс, а сега задължително ще правим макс и имси. Според доки е добре да се комбинират двата метода. Освен тях аз държа на ко култивирането.

# 626
vanessssa , ние сме с много лоши показатели. Правили сме макс, а сега задължително ще правим макс и имси. Според доки е добре да се комбинират двата метода. Освен тях аз държа на ко култивирането.

да, и ние досега сме правили макс....знаеш ли случайно с колко % се увеличава вероятността за бременност при тази комбинация?

# 627
  • София
Ванеса ние ще го правим живот и здраве другия месец, вярвам че този опит ще успеем (щях да правя опит в Истанбул именно заради ИМСИ-то).
Този месец правихме хистероскопия, лезии и ко култивиране.
Ние също сме с мъжки фактор, правихме и макс-а но неуспешно  Sad
Малко се напрегнах, че док сигурно ще е отпуска точно за пункцията, ама каквото такова.  ooooh!

# 628
Ванеса ние ще го правим живот и здраве другия месец, вярвам че този опит ще успеем (щях да правя опит в Истанбул именно заради ИМСИ-то).
Този месец правихме хистероскопия, лезии и ко култивиране.
Ние също сме с мъжки фактор, правихме и макс-а но неуспешно  Sad
Малко се напрегнах, че док сигурно ще е отпуска точно за пункцията, ама каквото такова.  ooooh!
А кой доктор ще те пунктира? Аз мисля, че няма защо да се притесняваш от това, че ще е друг. В клиниката всички са много добри специалисти. А лезии ми правиха и на мен през януари. Защо и лезии и ко култивиране?

# 629
Джиджи, аз много се притеснявам дали ембриолозите са на 100% добре обучени да прилагат този метод...Иначе стимулацията и пункцията доктора си ги прави, ама след това мисля, че компетентността на ембриолозите е решаваща. Все пак е нов метод, на теория всичко звучи много добре, но на практика, дали наистина повишава успеваемостта???

Общи условия

Активация на акаунт