ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 16

• 68 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имаше ли ефект към матиране?
Питам, защото от серума за пори на Кларанс кожата ми изглежда отлично, но продължава да се омазнява.
От серума за пори на Биодерма кожата ми изглежда по-зле, но не се омазнява.
От Идеалист, нямах никакъв ефект, а и ми лютеше на очите - не, не съм го слагала под очите, но често реагирам по този начин.
Та оглеждам се и се ослушвам за моя серум за намаляване на пори.

С базите и аз съм като писаното преди мен. Или изглеждам по-зле, или не разбирам за какво изобщо съм го слагала в случаите, когато са със силикон.

# 721
Препоръчаха ми мус на Л'ореал, който бил в малко бурканче , матира или може да замсети фон дьо тен/. Сещате ли се за кой продкт може да става въпрос  newsm78 ?

http://www.justesublime.fr/mat-morphose-loreal-fond-de-teint/
но не съм го пробвала  Wink

# 722
  • Варна
Препоръчаха ми мус на Л'ореал, който бил в малко бурканче , матира или може да замсети фон дьо тен/. Сещате ли се за кой продкт може да става въпрос  newsm78 ?

http://www.justesublime.fr/mat-morphose-loreal-fond-de-teint/
но не съм го пробвала  Wink

bouquet Бубанка. Дано го открия някъде във Варна за проба

# 723
аз съм го виждала в Пикадили
предполагам, че го има и други стелажи на Л'ореал

# 724
  • Пловдив
Имаше ли ефект към матиране?
Питам, защото от серума за пори на Кларанс кожата ми изглежда отлично, но продължава да се омазнява.
От серума за пори на Биодерма кожата ми изглежда по-зле, но не се омазнява.
От Идеалист, нямах никакъв ефект, а и ми лютеше на очите - не, не съм го слагала под очите, но често реагирам по този начин.
Та оглеждам се и се ослушвам за моя серум за намаляване на пори.

С базите и аз съм като писаното преди мен. Или изглеждам по-зле, или не разбирам за какво изобщо съм го слагала в случаите, когато са със силикон.

За кой серум за пори на Кларанс говориш? Аз паралелно с този тествах ето това http://www.clarins.co.uk/Truly-Matte-Ultra-Matte-Rebalancing-Lot … 002,en_GB,pd.html уж за матиране, но нищо общо- класи надолу в отношение на регулиране на омазнаяването, козметичката ми каза , че Кларанс са по-нисък клас от Колин (идея нямам дали е вярно)  , интересно ми стана при видеото с нанасянето- аз никога не съм нанасяла по този начин кремовете си и няколко пъти пробвах така, но не съм наясно точно кое в какъв случай и продукт е по-добре.

# 725
  • София
За кой серум за пори на Кларанс говориш?
Ето за този става дума при мен: http://www.clarins.co.uk/Truly-Matte-Pore-Minimizing-Serum/C0104 … 003,en_GB,pd.html
Взех си втора опаковка, защото кожата ми изглежда много добре с него. По препоръка на консултантката първия месец го слагах и сутрин и вечер. После не бях толкова редовна. Кожата изглежда много добре - по-малко запушване на порите, гладка кожа, хубав тон. Не ми се е случвало с друг продукт. Сега няколко месеца по-късно и около цикъл нямам проблем. Много съм доволна, но не става веднага. За мен продуктът е ОК, но не намалява секрецията.
След това взех и олиото за мазна кожа, което слагам вечер: http://www.clarins.co.uk/Lotus-Face-Treatment-Oil-%22Oily/Combin … B,pd.html?start=1 И от него съм много доволна.
Ползвам и ФДТ им за матиране, взех и пудра и червило. Най-доволна съм от пудрата и препоръчвам с две ръце: http://www.clarins.co.uk/Ever-Matte-Mineral-Powder-Compact/C0501 … 0opal&start=1
Това е първата марка, от която съм доволна от 5 поредни продукта, но това естествено е само лично впечатление, просто при мен се получи  Simple Smile
Погледнах цените на Collin, наистина изглежда висок клас, но ако върши работа, тези продукти се ползват безкрайно дълго, не е нещо, което се купува всеки месец. При теб дали матираше?

# 726
  • Пловдив
Да, матира ми изключително добре  .  Специално серума ще се ползва доста дълго, мострата ме изкара толкова много , че чак ме е срам да кажа колко  Joy
Скрит текст:
Козметичката ми даде мостричка от 5 мл. в тубичка, ако си от София имат и представителство там и може би ще можеш да вземеш от тях. По принцип и другите им продукти може би ще пробвам, защото ми почиства лицето с тях и много добре се чувствам,  на много места в салоните ако си клиент ги предлагат на дистрибуторски цени и в профи опаковки от 200мл. - срещу 50мл. клиентка примерно , а цената е една и съща за двете разфасовки.

АЗ Кларанс също ги харесвам, но не всичко ... сякаш повече при Герлен се спирам Simple Smile)) , там мисля че грешка не може да стане, всичко ми се струва перфектно.

# 727
  • София
Благодаря, ще се разровя из нет-а за дистрибутори на Collin.
При Герлен, грешка няма, права си. Не съм се престрашавала обаче за нищо от бялата им козметика  Embarassed.

# 728
aH~,помогни ми - къде в Пловдив да намеря Collin? Grinning Само от козметик ли?

# 729
Здравейте момичета,

в DM има намаления на тези три ФДТ на Maxfactor:
-Flawless Foundation -Face finity
-Lasting Performance
-Color Adapt
и се чудя дали да не ги пробвам. Имам нормална кожа с омазняване през лятото и досега съм ползвала на Maybelline минералната серия и Maybelline Fit me. Търся средна покривност, с матиращ завършек. Дали някой може да ми помогне с избора ?

Благодаря   bouquet

# 730
Аз си взех от намаленията на max factor фдт 3 в 1 Simple SmileСъс смесена кожа съм и за мен е идеален.Матира, дълготраен е  и стои естествено.Доста е икономичен, първата опаковка я ползвам от месец декември.

# 731
  • Пловдив
aH~,помогни ми - къде в Пловдив да намеря Collin? Grinning Само от козметик ли?

Тази козметика не се продава по магазини, професионална е. Можеш да поръчаш и от Софийските дистрибутори, но незнам каква цена ще дадат, попаднах и на един сайт ,който ги предлага . Моята козметичка ми дава дистрибуторските цени + екстра професионални опаковки ( 4 пъти по-голямо количество за кремовете за лице на същата цена ) , чувала съм и за други козметички , които го правят, но може би за редовно клиенти. Специално коментирания серум го няма в профи опаковка, но е много икономичен.

Аз в търсенето на подходящ бб крем с фактор май ще поднося пак моя ФДТ на Виши , много съм си доволна от него, има си фактор и на снимки излиза добре.

# 732
  • Бургас
Аз си взех от намаленията на max factor фдт 3 в 1 Simple SmileСъс смесена кожа съм и за мен е идеален.Матира, дълготраен е  и стои естествено.Доста е икономичен, първата опаковка я ползвам от месец декември.

+ 1
Наистина е много хубав, защото покрива добре без да е тежък и мазен. Има лек пудрен завършек затова не слагам пудра отгоре. Аз съм с нормална кожа, през лятото - една идея по-мазна.

# 733
  • Пловдив
Но пробвайте го предварително на цяло лице, защото имаше отзиви , че оксидира и си променя цвета след известно време. На мен такива продукти не ми харесват, скоро и едно такова червило си взех на Ревлон... Simple Smile само където не са пуснали пак онези зелените химическите.

# 734
  • Отвъд алеята зад шкафа
Докога е намалението на Макс Фактор в ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт