Деца отглеждани в чужбина-тема 8

• 23 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Титина, и Моника го кара този вирус, ама преди година и половина Simple Smile
Сестрата в яслата мислеше, че е варицела...

# 721
  • България/Германия
Бибит, не е ли малко рано за кучешки?  Thinking Изабел на годинка и нещо започна с тях, а на годинка и половина беше изкарала и четирите. При нея като цяло зъбоникненето мина леко, та сигурно сега ще ми се върне тъпкано  Tired

Титина, бързо оздравяване!

Лепри, как сте?

Да ви се оплача, Изи тъкмо беше трупнала малко месце и сега покрай грипа пак е станала около 12.5 кг. Sad Но сега пак си хапва добре, така че се надявам да си навакса.  Praynig

Някой поръчвал ли е от Vertbaudet? Получих ваучер от една приятелка и им разгледах сайта, имат хубави неща, но не знам как са като качество  newsm78

# 722
Аз не съм поръчвала, но съм разглеждала техни неща. изглеждат ми добре Simple Smile

# 723
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Някой поръчвал ли е от Vertbaudet? Получих ваучер от една приятелка и им разгледах сайта, имат хубави неща, но не знам как са като качество  newsm78

Вечка от немската тема каза, че поръчва от там и е доволна. аз още не съм поръчвала.

на Тим 2 кучешки зъба пробиха... малко се кротна, но много ме хапе. до кръв...
какво да го правя? като му казвам "не" и той се смее и захапва още по-силно Rolling Eyes

# 724
elfie, не съм поръчвала, но наскоро купих едно шлиферче и една рокличка от baby walz на vertbaudet и са много хубави, даже точно днес си напълних кошницата с 3 рокли и панталонки, ама да видим кога ще ги поръчам.

# 725
  • България/Германия
Значи ще поръчвам Twisted Evil  И без това имам нужда да си оправя малко настроението с онлайн шопинг  Embarassed

# 726
  • Rennes, France
Да се изкажа за Vertbaudet Peace
Хубави съм им нещата, свекървата купува на Луи саво от там. Но това което забелязах - ако му купи размер който отговаря на възрастта му, нещата са му или тъз тамън или малки, така е внимавайте с размерите. Wink Иначе пък има яке, което е за 18мес от там купуно, но още му става - при Луи основно са проблем блузите, за панталони носи още за 9мес бебе, така че вземете с възможност за връщане в близък до вас магазин или замяна Whistling

Честита първа пролет - дано има повече слънце и цветя около нас  bouquet

# 727
  • FRANCE
Още един глас за Вербоде Simple Smile Качествени са, лесно се обличат но вярно номерацията име е абсолютно точно отговаря за възраста. Ако искаш да го носи малко повече по добре по-големия размер. На панталончета много им харесвам ластика в талията и закопчаването (Алекс такака и не се научи да си закопчава панталоните, тези са единствените с които се справя. А и имат колекция както за слаби дечица така и за по пълнички

# 728
  Здравейте и от мен. Аз се наработих за днес, нещо ме е обхванал творчески ентусиазъм и се чудя от къде да почна. Купихме си билети за БГ за октомври, та живот и здраве там ще празнуваме рождения ден на малката. Много се вълнувам  Laughing
  Иначе наш*та е влюбена в Даниъл  Joy Всеки ден говори за него. Като я питам какво прави в градината и тя отговаря Даниъл. Но той сега е гоон в при скуул  Crazy и е мъка. Вчера се прибра и и викам как беше градината и тя ми вика, *Мамо, аз бичам Даниъл*  Crazy Видяла го в двора и майка му го взела. Та така...
  И да се посмеете, ония ден гледаме Денсинг старс и тя нали е една танцувална искала да танцуваме и да я въртя. Много обича да я премятам. Обаче нещо много се въодушевихме и като я изправих като повърна в лицето ми, напълни ми бодито до пъпа и анцунга. При което и на мен ми се догади, двете марш в тоалетната-тя във ваната, аз в тоалетната, беше феерично  Joy После два часа къпане и чистене. Та вече не танцуваме!!!
  vertbaudet и на мен ми харесват, имат свежи неща. Купих и чувалче за спане с махащи се дълги ръкави последно и доста ползване откара. Пращат и доста талони за отстъпки и подаръци. На Мишел са и малки размерите, нали е по-кръгличка, та винаги купувам големи за да съм сигурна. Но аз по-принцип винаги купувам големи неща, че е зарината с тези за възрастта и.
  Титина, как е Кики.

# 729
Кики утре е на детска градина....а майка му на работа, че работа от къщи не ми се нрави. Нищо против работата, но болния ме действа като личен слуга...и за да е купона пълен заповедите ги раздава на английски.
В неделя в спешното само дето не събори болницата. Дето вика баща му, ако лекарката не дойде бързо рискуват да има счупено легло и потрошено оборудване. Едвам го удържах, че искаше да ходи из стаите и да си говори с хората. И това от болно дете, че той като е здрав е доста по-послушен.

Честита първа пролет!  bouquet Много цветя и слънце

# 730
Още един глас за Verbaudet, хубави са, свежи неща, често използвам ваучерите им за подаръци, но наистина са по-малки като размер. Наскоро поръчах едно пуловерче без ръкави за 2-3 год, сега му е тамън, а Максим няма 2 и е само 12 кг.

# 731
Куку от мен, зарината с работа...не съм ви чела, но се захласнах от смях и не мога да не се обадя, че съм жива Joy Цветиии, оцвети ми деня, душо! Представих си цветно картинката ( случва ми се веднъж преди две години...) и се кискам Joy сори.
Сега ще чета назад, че ви Опуснах края Wink ох Joy Joy Joy

# 732
  • Rennes, France
Влизам с въпрос дами...
Видях на челото на Луи две като пъпчици/петна - еднакви на големина, н аразлични место - гладки, не е като пъпка. Потърсихме по тялото - не видяхме. Притесних се за варицела...и четох в нета че има проблем и за бебето ако е преди 20-седмица  исега съм в лека паника Rolling Eyes Някакви мнения? Ваксините които бихме, нама ли за варицела?

# 733
Cutty,питай доктор, ние тук може само да гадаем и да те объркаме!
Аз не пиша още, че чета в свободни няколко минутки Wink , които имам.

# 734
cutty, ние в германия със сигурност имахме варицела във ваксините за шарка. Стискам палци всичко да е наред и да е нещо безобидно, ако толкова се притесняваш отидете някой да го погледне. Все пак и бебчето е важно сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт