Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума?
Какви са условията за работа в Холандия и Белгия?
Какви са шансовете за намиране на работа в Холандия с опит и владеене на няколко западни езика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума?
-
Какви са условията за работа в Холандия и Белгия?
В Холандия условията за наемане на чуждестранни работници са строги, като работодателят трябва да получи разрешително и да докаже, че ще плати над 30 000 евро годишно. В Белгия процедурата е по-проста, като може да си струва да обмислите и там. За Холандия, през 2014 г. ограниченията ще отпаднат, но в момента ситуацията е предизвикателна.
-
Какви са шансовете за намиране на работа в Холандия с опит и владеене на няколко западни езика?
В Холандия намирането на квалифицирана работа може да бъде предизвикателство поради високата конкуренция. Владеенето на няколко западни езика е голямо предимство, тъй като демонстрира вашите комуникационни умения и адаптивност. Въпреки това, работните разрешителни за българи често се издават рядко, освен за висококвалифицирани специалисти като компютърни програмисти, музиканти или спортисти.
-
Как мога да си намеря работа в Холандия, ако вече работя в България?
-
Какви са тенденциите в нивата на безработица в Холандия?
да ти е живо и здравичко!
важно е човек да се чувства добре където е.
за мен най-логично беше да се срещнат с майката и да говорят, да вземат под внимание желанието на детето, което вече не е чак толкова малко и дори в съда има тежест. Изобщо ми заприлича на криминален филм. От друга страна се виждаше и страданието на бащата...бе да не попада човек в такава каша.
Наздраве за всички именици - после де.

Наляла съм си за Ивновците и така. 

.Не дадоха ясно становище за раздялата,но то и в доста случаи е комплекс от ситуации,и като го няма търпението-обичта и нещата се разминават.Но момичета ,истината е,че някои жени наистина не са родени да бъдат майки.
..Само те си знаят нещата най -добре...,но и някък не видях майката да се бори за детето си,щом и на бързо се е завърнала в родината(при условие,че щяха да и уредят квартира,и помогнат да си стъпи на краката).Има хора,които не могат да живеят другате освен в БГ...познавам няколко такива
,та тя ми се стори от тези .Много ми стана жал за детето,раздърпано между двамата.Първо майката го откраднала от бащата,после бащата ot майката...лоша работа...тъжно,много тъхно. 
(вчера студидаг имаха).Направиха 1 месец ваканция и нямат търпение да си видят юфките и приятелите.