БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 133
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Оленка, към края си  Peace Аз на моите коне не знам кога ще им се наканя да им направя контура Thinking

Аз на моите коне мисля повече да не им добавям нищо. Само на най-левия му очертах муцуната, че се сливаше със снега. Иначе сравнявах с на ДИМ, има доста контур Sad

# 451
olenka63 , много ми харесаха тези Коледни минита!   bouquet
Изобщо всички показвате интересни етапи!   bouquet

Ето и от мен топли топли:

Немо, който е подарен отдавна, но едва сега му сложихме "правилната" рамка.

И бебенцето вече е напълно готово. (Датата на раждане съм я скрила на снимката, че не съм сигурна какво мислят родителите все още).

ИнаТ, ето и готовите пеперуди!  Grinning Много си ги харесвам!
Двоумяхме се между светлосиньо паспарту, за което обаче не харесахме рамка; светлолилаво или това тъмнолилаво. Може би комбинацията между последните две - едното около 3 см, другото само 2 мм щеше също да е добре, но късно се сетихме за този вариант.
Благодаря на donsita, която ми ги подари на една от Коледните томболи!   bouquet

Забрвих да ви кажа, че се пристрастих към конците-меланж.  Crazy Открих трик и става супер, чак не е за вярване.  Laughing Тези дни ще ви покажа какво измислих, малко ми остава за довършване.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 14:29 от Бяло Цвете

# 452
didida, бъркаш мен Оленка  с Целуфка- имаме еднакъв подпис.
Иначе кончетата са супер-красиви, елегантни, силни, волни.
Веднага го сменям. newsm03 newsm03 newsm03

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 14:49 от olenka63

# 453

Оленка, към края си  Peace Аз на моите коне не знам кога ще им се наканя да им направя контура Thinking

Аз на моите коне мисля повече да не им добавям нищо. Само на най-левия му очертах муцуната, че се сливаше със снега. Иначе сравнявах с на ДИМ, има доста контур Sad

Олеее ooooh! момичета, извинявам се  bouquet
Контур имам аз  горе на дърветата и по конете. Моя също не е оригинален.

Бяло Цвете и трите са станали много красиви с рамките Heart Eyes

# 454
Веднага го сменям. newsm03 newsm03 newsm03

"Преоблякох" се и аз  Embarassed

Едно питане имам, мислех по-късно да го задам, ама нека е сега Simple Smile Виждам че масово ДИМ се шие на 18к. Ако шия на 16к предполагам няма много да се разтегне. Номерът е 35211 а размер: 30 x 36 см. Тук бяхте пускали калкулатори, но не можем да се разберем с техниката Sad

ПП Редактирах си номера и размера.  Embarassed

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 15:45 от celuFka

# 455
Бяло цвете, тук едва ли ще има точно такава рамка Simple Smile Аз мислех за вариант светлолилава рамка без паспарту. Струва ми се, че така пеперудите биха изпъквали по-добре. Но пък няма как да преценя кое ще е по-добре. Като им дойде времето, ще го мисля.

# 456
И аз да покажа моите понита , много ги бях объркала , ама не разших нищо , а натамънявах .

# 457
  • Rotterdam
И аз да покажа топли,топли
-това довърших снощи

а това направих днес-
тези ги имам ушити от 10г,бях поръчала да ми ги снимат,но снимките са ужасни
http://ferhi.snimka.bg/tapestries/broderiya.709493.29473989

Бяло Цвете,всичко е прекрасно ,а Пеперудите са уникални ,поздравления

# 458
Целувка, че този гоблен на Дим е за 16 к, гълъбово сива.
Ина, само ти си знаеш къде си сгрешила- за мен, няма грешка.
Бяло цвете, прекрасни са и трите гобленчета, но съм впечатлена от пеперудите-много смел цвят за рамката и паспартуто, но резултата е супер.  

# 459
celuFka и аз видях тук  -  на 16к  го дават да се получи с този размер 40/31см
http://www.dimshop.ru/dimensions/08569/

Ина изобщо не си личи къде какво си объркала Grinning

# 460
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Крайно време е вече да ви покажа какво завърших онзи ден.

Решихме да не го слагаме в предвиденото картонче за картичка, а в рамка - хем да не се праши, хем хората не си пазят толкова картичките.

И да ви разкажа каква глупост направих. Вчера започнах целувката за снежния човек. ...

Котенцето е много готино Simple Smile
Я кажи на каква панама започна снежкото, всички ли го шият на оригиналната по комплектовка - 18 каунт. Че аз вече остарявам явно и много ме измъчва толкова ситна панама  Embarassed

# 461
Бяло цвете, тук едва ли ще има точно такава рамка Simple Smile Аз мислех за вариант светлолилава рамка без паспарту. Струва ми се, че така пеперудите биха изпъквали по-добре. Но пък няма как да преценя кое ще е по-добре. Като им дойде времето, ще го мисля.

Може, може...Със светличко доста добре изглеждаха, когато пробвахме, макар че накрая някакси това решихме.  Grinning Даже и със светлорозово ми се струваха добре, но рамка не харесахме. Вече няма особено значение - отсега нататък ще си гледам такива.  Mr. Green

Чакайте да ви питам за тези кончета:
И аз да покажа моите понита , много ги бях объркала , ама не разших нищо , а натамънявах .

Аз имам "на склад" тази версия:

Не ви ли изглеждат едни и същи? Мъжът ми харесва повече вторите, но аз тайно харесвам вашите зимни... Whistling Crossing Arms

П.П. Уф, като почнете да преизчислявате бодове и размери - ми се завива свят и спирам да чета. Уж схвана нещо и след 2 часа вече съм го забравила. Crossing Arms  Laughing

# 462
Разлика между тези на бежовата панама и зимните кончета  има - в дърветата и в снега отдолу, на бежовите няма сняг  Simple Smile иначе самите фигури са еднакви.
Ще шиеш доста по-малко...

# 463
  • София
Ferhi, откъде толкова нерви за такъв черен фон   Simple Smile Прекрасен е иначе!   bouquet

# 464
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бяло цвете, ама ти няма, няма и - по три показваш. Срама нямаш  Crossing Arms Ама пък са  супер  Hug

Ферхи, супер са, особено е оригинална рамката на детелинките .

Аз нямам за показване - зарязах един, започнах друг  Embarassed а толкова не обичам да правя така Sad

Днешният отвратителен ден имам и лъч светлина  - получих си гобленче - Бонзай Сакура на Риолис, на всичко отгоре се оказа че е с вълнени конци. Това съм го пропуснала като съм чела за него. Шила съм два комплекта на Риолис с вълнени конци и определено ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт