Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя космически кораб, който стои изправен върху торта?
Как да направя стегнат крем с Ole без добавяне на пудра захар?
Как да направя устойчиви блатове за 3D торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя космически кораб, който стои изправен върху торта?
-
Как да направя стегнат крем с Ole без добавяне на пудра захар?
-
Как да направя устойчиви блатове за 3D торта?
-
Мога ли да използвам Исинг за украса на фондан?
-
Къде мога да намеря различни цветове готов фондан в малки опаковки, например около 500 грама, и цветни глазури?

Има само марципан, който е ужасно мек - ходих в 2 специализирани магазина и на още 2 дето има доста материал за тортоправене, но няма. Сега съм в голяма чуденка: да пробвам да сложа тайлоза в марципана, че да докарам Мини, или да си направя фондан и да го оцветявам с бои? Дали някой ще ми помогне с идеи кое би ми се получило?
Има нещо котешко в него- в позата му, в цветовете,в изражението, ако щеш- и в изплезения език дори!!!!И тъй като претендирам, че съм един от най-върлите почитатели на котешкАго брата , значи няма как да не оценя по достойнство тази твар!!!Много ми хареса!!!!!
) Малко е омацана тортата, но нямах време, да чакам да съхне всеки детайл. Въпреки, че дракона го правих вчера, още не беше изсъхнал.
Ще има за още някоя малка тортичка, но рождения ден на мъжа ми е близо. Много искам да му направя торта на Барса, той е голям фен, но няма да се справя с логото им. Не знам как да изрежа блатовете.

Къде го тоя тормоз??!!
][url=http://prikachi.com/images.php?images/361/5774361q.jpg]