Покажете си детските стаи - тема 18

• 72 819
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
С право е гордо детето. Нещо като корковите дъски няма ли да свърши работа?

# 226
Нещо като корковите дъски няма ли да свърши работа?

Ами това му е трета година, значи съм събрала поне 20. Мислех си понеже една бяла стена в стаята остана празна и да ги накача там, но дискретно. Търся някакви нежни малки закачалки, но и това не намирам, а пирони не мисля да дупча защото ще стане много грозно.

# 227
  • хасково
Ами може да поставите напречна на тавана релса и да ги закачате за нея с безцветен някакъв конец-корда ....

# 228
Ами може да поставите напречна на тавана релса и да ги закачате за нея с безцветен някакъв конец-корда ....

Да, нещо в тази посока ще е добре. Може би някакъв вид стоманено въженце, че напоследък и рисунките много бързо се появяват. Ще взема да му опъна един "простор" и да си ги закача с щипки там.  Hug

# 229
# 230
# 231
Не знам защо, не мога да го оправя. Ако копираш линка дали няма да стане?

Пак не става  newsm78

А сега?

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:45 от beca

# 232
  • София
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z% … Fotorahmen-Bilder

Това ли е?

Ако не се отвори линка в http://www.amazon.de в полето за търсене  Fotos Love 2 Fotorahmen Deko Foto Bilder, първата снимка.

# 233
Да, нещо такова, но хоризонтално. Комбинация между това и това. Рисунките на щипки, а фигурките на кукички защото са тежки и поне по 1 педя дълги. А откъде мога да намеря декоративни щипки?

# 234
Ти купи обикновени, дървени, пък твореца нека си ги накипри, както е на снимката  Simple Smile

# 235
  • Русе
Ти купи обикновени, дървени, пък твореца нека си ги накипри, както е на снимката  Simple Smile

Нали е творец.
Но на Джъмбо ми се стори миналата седмица, че видях някакви.

# 236
  • при моите любими
Aз пък си ги представям на стената да закачиш ратаново платно или тънък килим или бамбукова рогоска , нещо такова просто не мога да намеря подходящи снимки да покажа. Но закачаш на цялата стена такова платно и после на наго се закачат , каквото си пожелае. И няма да дупчите стената , а ще ги закачате на него.

# 237
Така е в детската им градина, с рогозка и на нея се закачат. Ще помисля и ще покажа снимки до 1-2 седмици. Благодаря!

# 238
Това риба ли е? Има защо да е горд.А той сам ли прояви инициатива?Много ми допадна идеята за такъв курс Peace дано мишката е наследил таланта на баба си на която е и кръстен, че майка му е с две леви, че и преплетени  Crazy

# 239
Това риба ли е? Има защо да е горд. А той сам ли прояви инициатива?

Есенно листо. Обича да се занимава с такива неща, но те всички деца в тази възраст имат подобни интереси. Аз го записах и той засега е много постоянен, ще видим дали ще слагам още рафтове за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт