БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-25

• 26 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Не виждам проблем да се даде така тиквата.

А кога дадохте за пръв път маслини?

# 76
да попитам,това мляко давид на плазмон,мога ли да го давам вместо ам,и как да захраня с него?

# 77
Здравейте,
имаше една тема с рецепти за бебешки ястия, но не мога да се ориентирам къде е (супички, десертчета и т.н.) ..
Още един въпрос - кога е добре да се въведе кисело мляко и какво да е то?

# 78
Здравейте момичета,
бебето ми е на 4 м. и половина и от една седмица се опитвам да го захраня с картофено пюре разредено с АМ. Кърмих го само 40 дни с дохранване и от тогава сме самона АМ. Затова реших, че ще е по-добре за него да започнем захранването. Да, ама сега се страхувам да не му се увреди стомахчето нещо в бъдеще, понеже в семейството ми и без това има предразположение към язва. Инстинктът му за избутване с езиче не е напълно изчезнал и това ме навежда на мисълта, че не е готов. Та въпросът ми е
Да спра ли със захранването и да го изчакам да стане на 5 навършени месеца и тогава да продължа, или няма смисъл, след като вече съм захранвала?

# 79
Според мен, може да продължаваш бавно, ако на дедето му харесва, т.е. ако не недоволства нещо.

# 80
Спри и изчакай още малко. Няма правило, че бебе на АМ се захранва по-рано от бебе на кърма  Naughty

# 81
  • Berlin
Въведох мандарина с няколко лъжички сок. Сега трябва ли да беля парченцата от ципата или мога направо да ги давам?

# 82
Зависи от детето  Simple Smile Криско още яде портокала без ципите  Tired

# 83
  • Berlin
Похапва си ги с ципата, пробвах. Simple Smile Мисълта ми беше да не би да е по-трудно смилаема и да не натовари стомахчето. Портокал не съм давала още, но те са с по-груба ципа и там сигурно ще беля повечко.

# 84
Да питам пак за кашите, въпреки че в предишната тема се обсъждаше, но аз пак на разбрала... Значи, при положение, че съм въвела ябълково пюре, може ли направо да дам цяла порция безмлечна ябълкова каша следобед, а на обяд да си въвеждам други храни или трябва да предлагам кашата по лъжичка на ден като всяка нова храна?

# 85
Каша давала ли си досега? Ако си давала, то не въвеждаш нищо, ябълката е въведена. Ако кашата ти е нов продукт, независимо от ябълката - въвеждаш.

# 86
Каша давала ли си досега? Ако си давала, то не въвеждаш нищо, ябълката е въведена. Ако кашата ти е нов продукт, независимо от ябълката - въвеждаш.

Благодаря! Не съм давала каша, значи ще си я въвеждам   bouquet

# 87
Благодаря за отговорите момичета. Ще изчакам още малко.

# 88
  • Бургас
Въведох мандарина с няколко лъжички сок. Сега трябва ли да беля парченцата от ципата или мога направо да ги давам?

Аз ги белих навремето.
Синът ми е на 7г и едва отскоро прояде мандарина и портокал без ципи, като все още им се мръщи и ги мотае из устата си сума време  Crazy
Зависи от детето ми беше мисълта.

# 89
След като вече съм давала млечна каша на Хип, мога ли да дам от пюретата със сметана?

Общи условия

Активация на акаунт