БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-25

• 26 569
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
Не, сирене, извара, йогурт, сметана - въвежда се всичко отделно, нищо, че все е от мляко.

# 91
Е да де... това имах предвид - дали може да я въведа?

# 92
У дома си правя сирене. Колко дни трябва да отлежи/узрее за да дам и на детето?

# 93
  • Berlin
Е да де... това имах предвид - дали може да я въведа?
Ами ако е достатъчно голямо детето, можеш, но не си спомням след колко месеца беше сметаната. newsm78 Ама няма нищо общо с млечната каша, това имах предвид.

# 94
Ясно де. На 6 месеца е.

# 95
  • Berlin
Ами недей тогава е моят съвет. Simple Smile Сирене след 8ми месец, другите млечни по-нататък. Поне аз така направих.

# 96
Ок, мерси Simple Smile

# 97
След като вече съм давала млечна каша на Хип, мога ли да дам от пюретата със сметана?

Млечната каша на Хип е с АМ. Пюретата с извара и сметана са след 8-ми месец  Peace

# 98
Аз пак тука да се цопна Party
Пасирах печената тиква и стана  супер.Днес  му дадох изяде я Peace
Но цветът стана наситено оранжево,а на купешките е  по тъмен Rolling EyesЗащо се получава така? newsm78

# 99
Защото не е ясно какво още има в купешките  Grinning

Моята тиква на пара също е хипер ярко и искрящо оранжева, нищо общо като цвят с купената  Peace

# 100
Защото не е ясно какво още има в купешките  Grinning

Моята тиква на пара също е хипер ярко и искрящо оранжева, нищо общо като цвят с купената  Peace

Peace Мерси Блонди newsm51

# 101
  • Някъде по Дунава
У дома си правя сирене. Колко дни трябва да отлежи/узрее за да дам и на детето?
Свекъра ми също прави и го прибира в тенекии, но ние го ядем след примерно 2-3месеца. По добре се разрови в Гугъл за това, едва ли тук ще ти дадат компетентен съвет.

# 102
Милинка, 2 месеца трябва да има период на зреене, за да няма вредни микроорганизми  Peace

# 103
Някой да ми каже,как да направя пюре от картоф и морков!В смисъл аз  знам как да  го направя но съотношението какво е?1:1 ли е?Един картоф  с  един морков?Или? Embarassed newsm78

# 104
Както си искаш, няма значение. Зависи какво повече искаш да дадеш, може и цял морков с късче картоф, може и обратното, може 1:1, все е тая, няма правило  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт