Мързеливи красавици - 16

• 37 804
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Feeling-че, бързо оздравяване!  Hug Много е кофти това, което е станало. Ох...как боли натъртена опашна кост... #Crazy Можеш ли да стоиш седнала?

По-скоро приседнала мога. Хубаво да седна, да се отпусна - не.   Confused
Но е напредък. Снощи и това не можех. Преди лягане половинката ме намаза със сгряващ гел с камфор, уви ме и така съм спала по корем. На сутринта поне можех да ходя, макар с малки стъпки, защото при голяма крачка ме стрелка горе на мястото.

Благодаря, Сасинка!      Hug

# 691
  • София
Ооо Feelingче много неприятно,а и сигурно доста те боли Sad

Lorilicious,има дни които тръгват наопаки,дано пък ти завърши добре за сметка на лошото начало Wink

# 692
  • София/Горна Оряховица
*Bubble* - идея си нямаш колко си права как съм се побъркала  Laughing . Малката ще се появява по план след две седмици на бял свят, а при мен вече са 10на роклички, прилежно изпрани и изгладени от мен  Flutter .

Един поздрав с кафето ми от тази сутрин  hahaha .

Скрит текст:

# 693
Bоryana, миии, имаш ли си компания за морето тази година?  Mr. Green

Моят дреб е много контактен и най-добре се спогажда с пораснали диванета (едната му баба е такава и са страшен тандем).

Аз тъкмо излязох от банята и засега съм само с крем за лице, но отивам да се плескам и с друго. Laughing

# 694
  • в Кошера
Бобче, аз преди писах за ББ-то, но сега ще добавя отзиви, ползвам го няколко дни.
Първо, и много важно - не е за много бели кожи. Дори на мен лайта в началото ми идва малко тъмен, но после нещата се напасват. Тъпо е, че нямат тестери, много тъпо. Попива адски бързо и трябва сръчна и бърза ръка при нанасянето, иначе рискуваш да станеш на петна. Мирише страхотно  Heart Eyes, мисля, че е подходящ и за смесена кожа, за мазна - НЕ. Траен е и не ми се събира в гънките на клепачите.
Ако трябва да избирам между него и Гарниетата, определено залагам на последните. Много са ми подходящи като цвят, текстура и пр.  Peace

Етоал, помисли какво ти трябва най-много в момента. Аз бих си взела някакъв хайлайт, кобалтова спирала и руж.  Mr. Green

# 695
Feeling-че, бързо оздравяване!  Hug Много е кофти това, което е станало. Ох...как боли натъртена опашна кост... #Crazy Можеш ли да стоиш седнала?

По-скоро приседнала мога. Хубаво да седна, да се отпусна - не.   Confused
Но е напредък. Снощи и това не можех. Преди лягане половинката ме намаза със сгряващ гел с камфор, уви ме и така съм спала по корем. На сутринта поне можех да ходя, макар с малки стъпки, защото при голяма крачка ме стрелка горе на мястото.

Благодаря, Сасинка!      Hug

Много е кофти!   Tired  Дано бързичко ти мине! Ще стискам палци.  Hug

# 696
  • София
Здравейте!
Днес съм в най-най-скучния офис Tired

Принципно търся предложение за нещо понеже всичко си имам, не ми се купуват парфюми, имам над 30 и все най-големи милилитри( лакома съм) , а и след като се стобих с Черната орхитея се кротнах. не съм си набелязала нищо. Червила- не знам бройката, но съм напълнила една голяма кутия(от онеза, в които са комплектите на Керестаз-овалните  Shocked)
Сенки, имам купища, но ако ми предложите хубава матова палитра съм склонна да се жертвам Mr. Green
Метеорити искам заради спорта Crazy не ги забелязвам много на лицето си от проби поне.
Пудра- имам една сега уж професионална, а като я изхабя искам свободната на Шанел, а в Дъглас и БЗ не предлагат доколкото помня.
Ружове и от тях имам бая Outta Joint
Оф много съм сложна...май все пак ще са метеоритите да не остана по назад Joy

Въртят ми се мисли за солариум в главата, потресаващо бяла съм, чак прозирам Confused

# 697
Зарежи солариума, а палитра ти предлагам матова веднага. Hug
Скрит текст:
Urban Decay Naked Basics Palette

# 698
Хей, как сте лейдис?

Ще се връщам да ви дочета след малко  Blush Снощи постановката беше супер забавна, силно препоръчвам "В защита на пещерния човек"  Laughing Разказва за различията между мъжете и жените и е много подходяща за гледане и с половинките, залата се заливаше от смях  Peace

Съответно вечерта се прибрах късно и нямаше разкрасителни процедури, освен стандартните кремове, лосиони и т.н. Whistling Днес обаче ще посетя фитнеса след работа и мисля да направя маслена баня на лицето  Crazy

Хайде до довечера  Party 

# 699
  • София
Скрит текст:

Аз на тази съм и хвърлила око отдавна Hug
Обаче в Сефора ми казаха, че няма да я зареждат Rolling Eyes
Ти друга информация ли имаш?

# 700
Скрит текст:

Аз на тази съм и хвърлила око отдавна Hug
Обаче в Сефора ми казаха, че няма да я зареждат Rolling Eyes
Ти друга информация ли имаш?
Ами казаха ми че ще я зареждат, но беше отдавна. Най-добре я поръчай от сайт. Hug

# 701
Момичета, в Златна Рибка са пуснали 15% намаление на всички профукти на Афоджи от днес до 01.02 включително  Peace

# 702
  • София
Момичета, в Златна Рибка са пуснали 15% намаление на всички профукти на Афоджи от днес до 01.02 включително  Peace
Мерси за информацията,мен нещо не могат да ме впечатлят с тези 15 %  Crossing Arms Искам на CHI или Керастаз.

secret,в кой театър?Аз претърсих и не я видях.

# 703
secret,в кой театър?Аз претърсих и не я видях.
В Сълза и Смях Peace

# 704
  • София
Мерси за информацията,мен нещо не могат да ме впечатлят с тези 15 %  Crossing Arms Искам на CHI или Керастаз.

И аз, въпреки че в момента нямам нужда от повече козметика за коса Whistling

Етоал, помисли какво ти трябва най-много в момента. Аз бих си взела някакъв хайлайт, кобалтова спирала и руж.  Mr. Green
Ох, там е проблема, че реално нищо не ми трябва, от всичко съм се запасила за години  Laughing

Денси, май така ще направя Thinking
Сега ми кажи за какво да си опукам ваучера от Дъглас, все ще ми измислиш нещо, без което не мога независимо промишлените ми запаси от козметика Whistling добра си в това   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт