90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен, днес съм на въглехидрати. Започнах деня :

з : фреш грейпфрут + кафе

о : мисля да е чибата с маслини и лютеница ( става нали)

в: мисля да е кроасан с шоколад и още нещо но не съм го измислила още.

Ако мислите ,че нещо не е режимно, приемам критики. Simple Smile

Искам и друго да попитам. Биха ли ми обяснили по вещите......какво представлява режимната

почивка и как седи храненето през нея?  И тя ли е 90 дни?

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 10:13 от lacrimaaa

# 91
Много положителни емоции и много отрицателни резултати в новата тема.
Аз също си хапвам 2 закуски от плодове когато съм станала много рано. Не обичам да гладувам (нещо което съм правила "хиляди години")...
Днес съм белтъчен ден
8:30 - 1 голяма ябълка
10:30 - 1/2 помело
13:00 - салата зеле и моркови ималко праз лук, който обичам и някаква риба от консерва
18:00 - пак същото. За добро или лошо вечерята не ми е много наполовина. и то пак защото се страхувам, че ще огладнея а вече не ми се гладува.
Ще ходя след обяд малко по магазините, за да убия времето, че ако си остана у нас може да се нахвърля на храната =)

# 92
  • София
И има и още нещо, ако някой се е сблъсквал ще помоля за съвет.. От към 7 месец на бремеността и до сега, от много качени килограми, започнаха адски много да ме болят коленете, едвам ставам и сядам. Надявам се да отмине болката заедно с излишните кг.

Аз имам подобен проблем. Около 7 месец от бременността започна да ме боли лявото бедро, по-скоро около таза. Но започне ли болката боли от горе до долу. Случваше ми се да "прещрака" и няма мърдане. Докато не се отпусне не можех да стъпя на крака. Личната каза, че е точно от килограмите и каза, че след акто започна да свалям болката ще отшумява. Така и става. Сега ме боли от дъжд на вятър или като си напрегна много крака, или като лежа дълго на него.  Peace

Аз си затвърдих - 3 кг след поредната четворка. Яд ме е, че си върнах кг по НГ, сега щяха да са -5. Ноооо каквото такова. продължаваме напред. Малко съм смъкнала и от мерки  Blush

Днес: з: банан, о:чушки с яйце и сирене (да знам за смесването, но ако не ги изям ще трябва да ги хвърля ), в: свинско с праз.

# 93
Добро утро!

Днес кантара ми е в + след белтъчен, явно съм прекалила с количествата.

Днес ми е 6 ден - бобов:
3. 2 ябълки и 11гр. белени бадеми,
о. картофи с ориз по рецепта на Нана   bouquet
в. Същото.
Ще има салатка, но не съм решила между зеле с моркови и домати с краставици.

Много минусчета на кантара и спокойна почивка днес.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 10:42 от ~Галка~

# 94
  • София
Хайде аз да попитам  - виждам все нови промени, та на въпроса: ядки по време на въглехидратен, ядки по време на закуска? Какво съм изпуснала, знам, че не може?

# 95
Кърмя, не претендирам да са режимни ядките в бобов ден - чувствах неистов глад и затова.

# 96
Добро утро и от мен
И аз имах адски проблеми с коленете.Така ме боляха чеее....Но се консултирах с лекар както и с фитнес инструктор и те ми препорачха бягане САМО НА ПЪТЕКА,понеже там по-малко се натоварват колената,от колкото от асфалта.То за това и на стадионите има такава каучукова настилга,за да не си товарят спортистите коленете.От както почнах с фитнеса и диетата свалих 11 кг и болките отшумяха....Надявам се никога повече да я няма тая скапана болка.

Днес Белтъчен
з=банан
о-дробчета с лук и салата
в -риба Хек и салата

Приятен ден на всички и само положителни емоций Simple Smile

# 97
  • София
Кърмя, не претендирам да са режимни ядките в бобов ден - чувствах неистов глад и затова.

Затова ясно, но забелязвам, че и други си хапват във въглехидратен и затова се зачудих.

# 98
  plesure и аз да ти разкажа за моите колена Simple SmileЛявото винаги ми е правило проблем(при цял ден натоварване ме болеше).Към 8 месец при мен започна да ме боли почти постоянно и се включи и другото коляно.По време на бременността носех наколенки на доктор Ливайн(не се смейте,наистина вършат работа).Но те дават упора на коляното само докато ги носиш,нямат лечебен ефект.Сега ще се ммъча да стопя килцата и едновременно с това приемам хондропротектор(лекарство подпомагащо възтановяването на хрущялите на организма).Хондропротекторите са хранителна добавка с много добър ефект.

# 99
# 100
Здравейте на всички, от 6 дни съм на режима, днес - варива до тук -2,9кг. Simple Smile Много се извинявам, ако е обсъждано, но много се чудя и вече реших да питам. Голяма грешка ли е двата плода сутрин, ако не ги ям заедно, понеже ми се налага да ставам много рано и гледам да хапвам единия плод и след определените часове за деня другия.  Embarassed Благодаря предварително, чао и успешен ден.

Закуски може две, стига да са преди 12 часа и през минимум два часа. Плода е един и същ.  Peace

Мернах една мацка, която пише в синьо. Ако може да смениш на черно. В синьо пишат момичетата, които са в почивка и така лесно се различават менютата.  Peace

Ванеска, ти не си изпуснала нищо. По-скоро те са пропуснали някои правила.  Wink

# 101
здравейте фиданки,аз основно ви чета ,но ще се включвам  когато мога.Днес ми е 8-ми ден и съм се заредила с банани ,грейпфру,портокали и круши,да не забравя и лешниците, винаги хапвам ядки ,много ги обичам  Simple Smile.Имаше едно момиче което е на път да се откаже ,защото не е свалила нищо,при мен също започва по-късно свалянето на кг,първия път като правих режима ,започнах да свалям към 20-ден и така свалих общо 9 кг ,които задържах около година,така че смело напред и с постоянство и воля резултатите идват  Simple Smile

# 102
  • Бургас
Изтървах ви
Да се отчета днес плодове
10-2 портокала:)

# 103
  • София
момичета, имам нужда от съвет. Днес ми е ден за въглехидрати, но ... поканени сме на РД в една кръчма. Не върви да игнорирам масата тотално и да съм на една минерална вода. Посъветвайте какво мога да хапвам, но така, че да огранича щетите от нарушаването на режима .. може ми някакви картофки  newsm78

# 104
  • София
момичета, имам нужда от съвет. Днес ми е ден за въглехидрати, но ... поканени сме на РД в една кръчма. Не върви да игнорирам масата тотално и да съм на една минерална вода. Посъветвайте какво мога да хапвам, но така, че да огранича щетите от нарушаването на режима .. може ми някакви картофки  newsm78

Няма как да ядеш картофи във въглехидратен.
Поръчай си салата от подходящи зеленчуци с една пърленка и след това нещо сладичко.

Общи условия

Активация на акаунт