Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?

След 9 м. ще съм специалист по осигурително право

, но започвам от 50 кг. та ще видим до къде стигна
Мислех си хич да не се връщам при мойта АГ с допотопния си ехограф, ама се сетих, че като ме прати на вагинален и ми взе талона за избор на АГ... Както и да е - продължава тя да ме следи, но ако пак ме ошашка така директно я сменявам! Казах й, че заради старата й техника ми е изкарала ангелите и тя "ми да, трябва да почвам вече на новия ехограф, че бая народ се наплаши"... Е, нямам думи просто!
От изчетеното до тук останах с впечатление, че не съм само аз...та поне ми се успокои съвестта
От 3 дни започна и сутрин и вечер да ми по повдига, до сега установих, че мога да ям безпроблемно само препечени филийки, плодове и баница (голям избор....няма що
) Дано скоро отмине, че ще взема да заслабна и да изгубя формите си 
, ... освен това нося много клинове с по-дълга блуза и така.