СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Магдалена, newsm78аз като ходих на лекар бях в 5 г.с.и 1ден и пишеше 1.3мм 
най-вероятно е нормално и тази дължина е различна от тази,която мамите по-горе посочват

# 646
Магдалена, newsm78аз като ходих на лекар бях в 5 г.с.и 1ден и пишеше 1.3мм 
най-вероятно е нормално и тази дължина е различна от тази,която мамите по-горе посочват
Да,сигурно при всеки е различно Simple Smile
Благодаря ти   bouquet

# 647
Обаче четох на няколко места, че в 5 седмица ембриона е голям няколко милиметра
На снимката, която ми даде, пише 0.98 см
Малко се чудя сега дали всичко е наред, ама доктора каза, че е
Незнам, взех нещо да се панирам
Сигурно е глупаво, ама...

nenimira Аз днес бях на доктор и според ехографа съм в 7 г.с., а ембриончето е 1.05 см. (на снимката е CRL 1.05 см). CRL е главично-седалищна дължина на бебето. Ето тук има малко инфо на английски, но се разбира http://en.wikipedia.org/wiki/Crown-rump_length
На снимката също пише и точно в коя седмица си според ехографа.
За 5та седмица имаш голяма точица : )))

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 17:38 от Tanishte

# 648
  • До морето :)
Започвам да правя нова тема. Пращайте на лични от кой град сте и кое дете поред чакате! Както и тези, които ги няма на първа страничка - дата за термин!

# 649
  • София
Здравейте, току що се връщам от преглед. Имаме си точица с тупкащо сърчице. 9,8мм е голяма. Много съм щастлива. След 2 седмици пак ще съм на преглед. За сега не ме прати на никакви изследвания. В 7ма седмица съм. Вас кога и на какви изследвания ви пратиха?

# 650
Е, как толкова голяма в 7ма? Според стандартното броене, когато аз ида на преглед следващата седмица, ще съм в началото на 7-мата, но според датата, на която смятам, че съм заченала, ще съм в началото на 5-та. Софи, твоята седма как е изчислена?

# 651
  • До морето :)
Давайте предложения за заглавия Simple Smile

# 652
софи, честито сърчице. страхотно е да го чуеш нали?

Цитат
Публикувана от: kalliopi
Вмъкни Цитат
Е, как толкова голяма в 7ма?
нормално голяма си е точицата за 7-ма седмица

идея за заглавие на темата: до СЕПТЕМВРИ ще отнеме много време, мами заповядайте да поговориме

# 653
Възможно ли е да не е премерил правилно
А на снимката не пише седмицата, не знам защо така  newsm78

# 654
  • София
Hut страхотно е. Като го видях така се усмихнах и мойто си сърце чух чак Simple Smile
Nenimira 7ма спрямо датата на последната менструация. И аз мисля, че е нормален размер. Даже може и над 1см да е в тази седмица.

# 655
Софи честито! 
И на моята снимка не пише newsm78 то важното е всичко да е наред  накрая  Hug

Не понасям вида на сурови яйца,с яденето им проблем няма Wink

# 656
Според докторът съм пета седмица и пети ден.Според календара тук шеста седмица и втори ден....
Кое е по - вярното сега newsm78

# 657
Привет момичета
Минавам да почерпя за Рождения ми ден  party023
Честити тупкаши сърчица
Вече се обърках тотално със тези размери на мъничките бобчета.То в такъв случай при всеки е различно . Confused

Предложение за заглавие
Септември е много далече но в коремчета на мами , сърчица туптят вече. Wink или примерно .   Септември ,  2013 щъркела ще долети , живи здрави със бебенца ще ни дари . Wink

# 658
момичета и аз да се разпиша днес...

вече ми се спи.. тъкмо се наядах .. бях готвила и сега ще дремна малко..
нямам търпение да стане следващата сряда и аз да се похъваля с тупкащо сърчице...

# 659
  • София
Добър вечер, напоследък имам много работа, а вечер съм гроги и не ми остава време да чета, пиша и прочие, но виждам, че вече сме на края на темата  Party
На моята снимка пише 7г.с. и 1 ден и CRL: 1,06см, явно за 7ма седмица е толкова, около 1см...
Добре дошли на всички нови мами и честит рожден ден на anikol, с пожелание за здрави и усмихнати бебчета на финал bouquet

Общи условия

Активация на акаунт