Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?

Хич не го мисля вече, започнах да се чудя как изобщо се раждат деца в гетата например
В интернет пише много неща, затова предпочитам да се насоча към спец. литература. Що глупости изчетох за раничката на шийката на матката, човек щеше да каже, че няма да мога да забременея по нормален начин, добре, че колкото повече се рових, толкова повече достигах до компетентни мнения и разбрах какво и що е положението.
) и ме е страх да карам. 

Като цяло се чувствам добре, нямам гадене, апетитът си ми е както преди, малко повече ми се спи от нормално и чувствам напрежение в гърдите си.