Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
има ли мами родили при доктора със секцио ?
Аз, също раждах при доктора - секцио.

благодаря ти   bouquet

# 61
  • Варна
Когато раждате със секцио при него,само за лекар ли плащате или и за лекар и екип?Уговорката за дата как става,когато той е на смяна или по ваше желание.Колко дена преди термина препоръчва секциото?

# 62
  • На брега на морето
Щом е планирано секцио с доктора ще изберете датата. Мисля, че обикновено е около 2 седмици преди термин. Лекарят преценява.

# 63
на мен ми предстои и същото питах и аз и ми казаха, че въпреки, че ще е планирано, не може да се избере дата, на която доктора така или иначе е на смяна и трябва да платя 550 на болницата. Като мине ще пиша инфо от първа ръка.  Peace

# 64
  • На брега на морето
докторът работи в гинекологията, не в родилното и няма как да се падне на смяна.  Peace

# 65
Kакто Ивето е казала, доктора винаги е с избор на лекар Simple Smile
И ми е чудно защо не говорите с него? Няма да ви изяде  Wink

# 66
на мен ми предстои и същото питах и аз и ми казаха, че въпреки, че ще е планирано, не може да се избере дата, на която доктора така или иначе е на смяна и трябва да платя 550 на болницата. Като мине ще пиша инфо от първа ръка.  Peace
така като гледам , може и да се засечем  Simple Smile

# 67
да, nadi, твърде вероятно  Peace

от изяждане не съм се притеснявала  Laughing
но честно казано винаги си забравям въпросите като отида, нещо не ме предразполага за питане или разговор. Поведението му е такова, че ме кара да се чувствам като натрапник - все бърза и не продумва.

# 68
И аз си забравям въпросите обичайно  Simple Smile И при мен все набързо- набързо...

# 69
Момичета, присъщо за бременността е да се забравя, записвайте си въпросите и ако доктора не успее да ви отговори , задайте ги на мен Simple Smile, поне ще мога да ги степенувам по важност и да потърся отговор Simple Smile , доктора гледа с бебето всичко да е наред и наистина бърза понякога, но това е въпрос на настройка за работа, аз не бързам , както някои сами са се убедили, изслушвам ви ,  отговарям във възможностите си, а когато се налага търся отговор от доктора и така ...Не се страхувайте да питате, важно е как се чувствате, важно е да правите паралел с предишното си състояние и с бременността си, ако нещо ви притеснява споделете го, ние няма как да го знаем (това се отнася и за личния живот , не че искам да знам , просто понякога всичко е от значение). Следете прегледа да протича правилно, тоест - ехографски преглед, измерване на кръвно налягане, тегло, измерване на таз и т.н - с това се занимава акушерката след определена гестационна седмица , не се прави в самото начало , след ІІ -я триместър, лабораторни изследвания през месец, вагинален секрет и т.н, напомняйте , изисквайте , питайте Simple Smile

# 70
  • На брега на морето
да, nadi, твърде вероятно  Peace

от изяждане не съм се притеснявала  Laughing
но честно казано винаги си забравям въпросите като отида, нещо не ме предразполага за питане или разговор. Поведението му е такова, че ме кара да се чувствам като натрапник - все бърза и не продумва.

понякога имам чувството, че друг лекар е следил бременността ми. на мен винаги всичко ми е обяснявал, аз много съм питала и комуникация винаги е имало. колкото пъти мъжът ми е бил с мен, док винаги му е показвал бебето, обяснявал е кое какво е и как се развива детето. веднъж ходих с майка ми, на нея и каза някои неща, без тя да го е питала.
аз все си мисля, че ако ние не питаме, док няма как да знае какво да ни каже.
понякога дори съм била и досадна с въпросите си вероятно, но док винаги е бил търпелив и отзивчив към.

# 71
На мен също винаги ми е отговарял изчерпателно и компетентно, никога не е подминавал мой въпрос.  Peace

# 72
Ами доктора работи на доста места, няма как да знае вас какво ви интересува, за да ви го каже Simple Smile Сами виждате колко хора чакат пред кабинета му, нормално е да гледа да свърши навреме с работата си.  И на мен в началото не ми казваше нищо, но и аз не се интересувах. Все пак, као има нещо притеснително едва ли ще го крие. Понякога ние  си втълпяваме разни работи и мислим най-лошото. Точно затова харесвам д-р Славчев, защото не ни товари с излишни неща! Важното е да сме спокойни и с него това се постига! Последните няколко седмици обаче питах, и то главно за раждането, понеже исках той да е до мен в този момент.

# 73
Да се запиша и аз в темата...намерих д-ра от този форум и няма как да не оставя мнение.

Днес бях на редовната си консултация при доктора и когато ми дойде реда се оказа, че доктора спешно трябва да отиде да изражда някоя мама Simple Smile

Росита, аз бях тази мама Grinning съжалявам, че обърках графика, но положението наистина беше много спешно   Grinning
Мога да кажа само, че от доктора съм много доволна. Раждането ми мина бързо и леко, без проблеми. пожелавам го на всички! Много му благодаря   bouquet

# 74

Общи условия

Активация на акаунт