, поне ще мога да ги степенувам по важност и да потърся отговор
, доктора гледа с бебето всичко да е наред и наистина бърза понякога, но това е въпрос на настройка за работа, аз не бързам , както някои сами са се убедили, изслушвам ви , отговарям във възможностите си, а когато се налага търся отговор от доктора и така ...Не се страхувайте да питате, важно е как се чувствате, важно е да правите паралел с предишното си състояние и с бременността си, ако нещо ви притеснява споделете го, ние няма как да го знаем (това се отнася и за личния живот , не че искам да знам , просто понякога всичко е от значение). Следете прегледа да протича правилно, тоест - ехографски преглед, измерване на кръвно налягане, тегло, измерване на таз и т.н - с това се занимава акушерката след определена гестационна седмица , не се прави в самото начало , след ІІ -я триместър, лабораторни изследвания през месец, вагинален секрет и т.н, напомняйте , изисквайте , питайте

Сами виждате колко хора чакат пред кабинета му, нормално е да гледа да свърши навреме с работата си. И на мен в началото не ми казваше нищо, но и аз не се интересувах. Все пак, као има нещо притеснително едва ли ще го крие. Понякога ние си втълпяваме разни работи и мислим най-лошото. Точно затова харесвам д-р Славчев, защото не ни товари с излишни неща! Важното е да сме спокойни и с него това се постига! Последните няколко седмици обаче питах, и то главно за раждането, понеже исках той да е до мен в този момент.
съжалявам, че обърках графика, но положението наистина беше много спешно
Препоръчани теми