Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 159
  • 891
  •   1
Отговори
# 495
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм с лаптоп DELL от 7 години. Освен, че е бавничък, други забележки нямам. Но той е и стар доста, нормално е.  Новите лаптопи, особено по-евтините, не са най-добрият възможен избор.

# 496
Дел са едни от най-добрите, като качество. Кофти, че има разочарование.
Аз от няколко години ползвам HP - пак съм много доволна, нямам забележки.

# 497
  • София
Никога повече в Danayа!! хора, досега не знаех какъв е този магазин, но не може да върнете дрехи с етикет и касова бележка, купени от Даная, дори и в самия ден на покупката, какво остава за след месец? Колко ли години ще им трябват, за да намерят място на пазара? Sick

Миналата година купувах от там една рокля за подарък, запазих касовата бележка и след това с момичето я сменихме за друг цвят . нямаше проблем

Иначе по темата не съм доволна от тианите на Делимано. Голяма реклама по телевизията, лесно почистване , само сълфетка..... дрън дрън.
Ползвах го 5 пъти, още на 2-рия път почнаха леко да загарят нещата, трудно го почистих, със всеки следващ път проблема се задълбочаваше и на 5-тото ползване сега го подарих на свекито да го прави каквото иска  Mr. Green

# 498
Иначе по темата не съм доволна от тианите на Делимано. Голяма реклама по телевизията, лесно почистване , само сълфетка..... дрън дрън.
kanye, докато зацепя какви са тези тиани.... Laughing

# 499
kanye, докато зацепя какви са тези тиани.... Laughing
Аз от тиганите съм доволна, повече ги харесвам от Тефал, въпреки че само със салфетка при пържене....друг път. Но ако се тръкне малко с гъбичка за тефлон излиза мръсотиято доста по-лесно от тефлоновите тигани.

# 500
  • София
 Laughingmilittana   , при мен пък обратното, имам един Тефлонов на около 8 години, не е мръднал и се чисти мноо по лесно от Делиманото.  Последния път, едно месо като пържих, половината остана залепено за Делимано тигана

# 501
А как чистите тефала отвън - там доста олива при пържене newsm78

# 502
  • София
Обезмаслител , и след това в съдомиалната на програма за тенджери и тави ( на 70 градуса ) и всичко пада

# 503

Ползвах го 5 пъти, още на 2-рия път почнаха леко да загарят нещата, трудно го почистих, със всеки следващ път проблема се задълбочаваше и на 5-тото ползване сега го подарих на свекито да го прави каквото иска  Mr. Green
Същата ситуация е и при мен с Делимано - започна да загаря, трудно се чисти и като ми се обаждаха ги питах защо става така, отговора беше - не трябва да се използват на керамични котлони или трябва да е на 3-4 степен.

# 504
не трябва да се използват на керамични котлони.

Да ги метнем тогава на мангала. Joy

# 505
  • София
Ха, ха, аз си купих керамичен тиган за 10 лева и почна да прави същите неща като Делиманото.
Яйцата яко залепват особено.
Значи да не се тревожа - нормално е.

# 506
Ха, ха, аз си купих керамичен тиган за 10 лева и почна да прави същите неща като Делиманото.
Яйцата яко залепват особено.
Значи да не се тревожа - нормално е.
След разочарованието Делимано си купих грил тиган за 20-30лв на Икеа и съм много доволна - не се е огънал за 1 година ползване. Simple Smile Преди това бях купила още един no name и след първото ползване беше за боклука - огъна се точно в средата и мазнината се събираше в края, а в средата нямаше контакт с котлона.

# 507
Ми аз тези тигани ги ползвам на газта.....Да имат да вземат - сега се сетили на каква степен се слага котлона.

# 508
  • София
Аз моя си го ползвам на обикновен котлон.
Не се е огънал.

# 509
Омекотител Bingo Soft. Толкова са го разредили, че вече не прилича на нищо. Препоръчителната доза за омекотяване на една пералня пране е (забележете!) две пълни мерителни капачки, които са с доста голяма вместимост. Дори при спазването на тази препоръка дрехите стоят твърди и почти не миришат. Преди време продуктът беше чудесен, ползвах го често. Мои клиенти в Продавалника са ми писали да питат какви препарати съм ползвала за прането на дрешките, които им изпращам. Сега обаче производителите тотално са му разказали играта. Покупката на този препарат е абсолютна загуба на пари! Stop

Общи условия

Активация на акаунт