СЕДМИ клас - първи срок - 7 тема

• 32 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Може ли парола за пощата ..   bouquet

# 631
Може ли парола за пощата ..   bouquet

... и на мен?

Разбира се, синът ми ще е значително облекчен, ако не получа и не го товаря допълнително; и то точно с което най-мрази - Л-то от БЕЛ-а Mr. Green.

# 632
  • my own world....
Средната оценка на децата, явили се на Пробния изпит по БЕЛ в Образователен център "Междучасие" е 4.95.
 Успяха да я изчислят  Laughing

# 633
Освен, че много се замотаха, Междучасие спокойно биха могли да изпращат на мейлите ни и ексеските таблички, на различни шийтове БЕЛ и МАТ, като махнат имената на децата, а запазят само оценките. Много по-представителни данни биха били, освен това ще е спазена конфиденциалността, ако някой се тревожи за това.
Интересно средната оценка от Междучасие как се отнася към средната оценка на други школи. Някой има ли наблюдения?
И друго бих искала да попитам - на ПИ в Междучасие всички деца на еднакви теми ли се явяваха или на различни? Питам за последния по БЕЛ?

# 634
  • София
те да не са луди, че да го направят! Пък и ще започне едно фалшифициране на резултати, не ти е работа! Това съотнасяне първо няма да е вярно, защото школите си крият инфото и данните и второ, това ще се превърне в една заблуждаваща реклама.

# 635
  • my own world....
Преразказите бяха 2 различни за събота и за неделя, но мисля, че тестовете бяха еднакви.

# 636
  • Варна
В школата тук,в която моя се явява на БЕЛ в сайта си изнесоха класация с оценки по двата предмета,а децата под номера.Така хубаво го видях моя от 200  явили се деца къде е . Peace

те да не са луди, че да го направят! Пък и ще започне едно фалшифициране на резултати, не ти е работа! Това съотнасяне първо няма да е вярно, защото школите си крият инфото и данните и второ, това ще се превърне в една заблуждаваща реклама.

Не схващам за каква реклама говориш,та нали в школите се явяват не само техни си деца?
Доколкото помня СМГ също изнасят такава таблица с оценките,макар и не подредена по низходящ ред,пак можеш да си сметнеш къде ти е дЯтето. Rolling Eyes

# 637
  • София
От "Междучасие" не ми изпратиха мейл, но видях теста. Младежа ми го показа. Simple Smile

# 638
  • България, София
Средната оценка на децата, явили се на Пробния изпит по БЕЛ в Образователен център "Междучасие" е 4.95.
Цяла единица разлика между резултатите по БЕЛ и математика.
Как си го обяснявате?

# 639
  • Варна
Ами БЕЛ е по-лесен за усвояване от мат.Там с училищни знания  в обикновено СОУ може да докараш приличен резултат,докато по мат. е абсурд.За мен е в пъти по-трудна математиката,може би изхождам от от моя седмокласник,не знам. Peace
И на мен ми е интересно как си го обяснявате? Thinking

# 640
  • София
В школата тук,в която моя се явява на БЕЛ в сайта си изнесоха класация с оценки по двата предмета,а децата под номера.Така хубаво го видях моя от 200  явили се деца къде е . Peace

Не схващам за каква реклама говориш,та нали в школите се явяват не само техни си деца?
Доколкото помня СМГ също изнасят такава таблица с оценките,макар и не подредена по низходящ ред,пак можеш да си сметнеш къде ти е дЯтето. Rolling Eyes

На СМГ-то не му дреме за средния успех, защото  си имат авторитета. Частните школи  го използват за реклама, въпраки че допускат и външни.  от друга страна няма никакъв смисъл от такава средна оценка, защото тя не е  показателна за  възпитаниците на школата, ако изообщо е вярна. Много врътки могат да се направят.

# 641
Цяла единица разлика между резултатите по БЕЛ и математика.
Как си го обяснявате?

Много просто. Преразказът има доста голяма тежест, а се упражнява от втори клас. Останалото също е въпрос на научаване в редовните часове или самостоятелно. Докато по математика имаме нови знания с недостатъчно време за упражнение - нормално е да има повече грешки и резултатите да са по-лоши. Това принципно, де, при равни други условия.

# 642
  • София
Преразказите бяха 2 различни за събота и за неделя, но мисля, че тестовете бяха еднакви.
И тестовете са били различни, защото получих имейл с другия тест, който им беше за домашно. Peace
При положение, че изпитът не е бил еднакъв, не виждам как може да има обективна средна оценка. Thinking А между впрочем, аз мейл с такава информация за оценката на гарджето и средната на явилите се, не съм получавала. Close
Последните години на ВО винаги резултатите по математика са по-ниски от тези по БЕЛ. Нормално е и на пробните изпити да е така. Аз си го обяснявам с многото материал по математика в много малкото часове, определени за усвояване на този материал. В СМГ (вероятно и в другите МГ-та) имат по 9 часа седмично математика от 5-ти до 7-ми клас. При това там са деца с математически наклонности. Пък на "нас" хем по-трудно ни се отдава, хем имаме много по-малко часове. Е как да стане! Sick
Освен това, що се отнася до Междучасие, там пробните по математика са по-трудни от реалния изпит, докато тези по БЕЛ са съпоставими като трудност с истинския. Поне моите впечатления са такива.

# 643
Равносметката в края на срока- 6-ци по всичко    newsm44.....и 38,5 температура  Cry

# 644
  • Вече на светло в София
Равносметката в края на срока- 6-ци по всичко    newsm44.....и 38,5 температура  Cry
Поздравления за Никол  smile3501и бързо оздравяване.

Тестовете също са различни.

Общи условия

Активация на акаунт