Отговори
# 60
Toito,  на 29-ти съм  bowuu

# 61
А относно това, ще му спомена ... но той ... имаме един лубрикант, не му харевало така, искал да е естествено - МЪЖЕ .. Simple Smile

Аз понеже, като споменах на милото и той първоначално не беше очарован, за това му казах, че не би разбрал и така на шега уж се обзаложихме. Единия път, в който го ползвах му казах (той лубриканта се слага навътре с помощта на едни пипетки за еднократна употреба) и той се размрънка, че му било хлъзгаво, за това обаче следващите 3-4 дни, дискретно си ходих в банята преди това...и слагах по-малко и той грам не усети разлика. Вика ти сложи ли - аз казах не и толкова, после му споделих, за да му докажа че съм била права и той каза, че не разбрал. Така че не се притеснявай ако решиш действай смело. Може и да няма резултат заради по-малкото количество, но другия месец вече открито ще мажа повечко  Mr. Green

# 62
  • София
toito и аз имам рд на 2-ри   ura успех утре, всичко ще бъде наред  Hug

# 63
toito и аз имам рд на 2-ри   ura успех утре, всичко ще бъде наред  Hug
Скрит текст:
Благодаря ти, мила! Значи ще празнуваме заедно - виртуално! Simple Smile Доста водолейчета сме се навъдели! Simple Smile

# 64
Момичета, имам едно въпросче, което ме тревожи от началото на този месец. След секс в първия ден на засечена ЦС (абе правенето на януарско бебе в дните на О) почувствах болка в корема и десния яйчник, все едно ще ми идва. Това беше на 18-ти.

След това сме си правили секс почти всеки ден и нищо.

Днес пак същото и освен това ме преряза няколко пъти в корема и яйчника. Но по-силно.

Въпросът ми е дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо и дали не е повод бързо да ходя на лекар...? Да не се окаже някоя беля, която ако я изпусна да се задълбочи.

Поздрави на бременното мамче и хубав ден на всички сладурчета тук. newsm51

# 65
  • София
Пресийдът е много естествен, като ЦС. Може и да не забележи, както каза Меги. Особено ако сложиш по-малко.
Момичета, вие по колко слагате?

# 66
Момичета, имам едно въпросче, което ме тревожи от началото на този месец. След секс в първия ден на засечена ЦС (абе правенето на януарско бебе в дните на О) почувствах болка в корема и десния яйчник, все едно ще ми идва. Това беше на 18-ти.

След това сме си правили секс почти всеки ден и нищо.

Днес пак същото и освен това ме преряза няколко пъти в корема и яйчника. Но по-силно.

Въпросът ми е дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо и дали не е повод бързо да ходя на лекар...? Да не се окаже някоя беля, която ако я изпусна да се задълбочи.

Поздрави на бременното мамче и хубав ден на всички сладурчета тук. newsm51

Suga Mama , аз усетих същото в някой от дните на предполагаемата ми О , но реших , че това е т. нар. овулационна болка - когато яйцеклетката разкъсва фоликула . За втората болка не знам - възможно ли е да е от евентуално имплантиране ?  newsm78 Нека се произнесе някой по-вещ , че аз съм един профан... Crazy

# 67
Пресийдът е много естествен, като ЦС. Може и да не забележи, както каза Меги. Особено ако сложиш по-малко.
Момичета, вие по колко слагате?

Аз слагам по 1.5 - но ми направи впечатление, че явно и естествената ЦС си беше в добри количества, защото 2те вечери направоооо плувах  Embarassed - когато примрънка милото, че положението е много "хлъзгаво"  Embarassed Mr. Green

# 68
# 69
...2те вечери направоооо плувах  Embarassed - когато примрънка милото, че положението е много "хлъзгаво"  Embarassed Mr. Green

Joy Joy help

# 70
Здравейте момичета, айде и аз да се запиша в новата тема  Laughing  
Дано за СВ. Валентин да имаме най - хубавият подарък бебенце или две  1stroller

Suga Mama мен ме болеше корема, все едно ще ми дойде точно на датата когато трябваше да ми дойде, но не ми дойде и теста беше положителен. Дано и при теб случая да е такъв и де се зарадваш с положителен тест  EFP    кога ти беше О и кога трябва да ти дойде МЦ?

Късмет на всички!  bouquet

# 71
  • София
Ох леле, къде ми е акълът? Защо ядох салата със сирене на обяд?  #Crazy Сега как ще изкарам до 15 ч. без вода идея си нямам!

# 72
...2те вечери направоооо плувах  Embarassed - когато примрънка милото, че положението е много "хлъзгаво"  Embarassed Mr. Green

Joy Joy help

хахахаа миии така си беше  Embarassed

# 73
Здравейте момичета, айде и аз да се запиша в новата тема  Laughing  
Дано за СВ. Валентин да имаме най - хубавият подарък бебенце или две  1stroller

Suga Mama мен ме болеше корема, все едно ще ми дойде точно на датата когато трябваше да ми дойде, но не ми дойде и теста беше положителен. Дано и при теб случая да е такъв и де се зарадваш с положителен тест  EFP    кога ти беше О и кога трябва да ти дойде МЦ?

Късмет на всички!  bouquet

Честито, мила! Дано пожеланията ти се сбъднат и февруари да имама повече късмет. Извини ме за въпроса, но аз взех да се отчайвам, ти на кой месец от опитите успя! Браво момиче!   bouquet

# 74
Верче, фертилните дни ми бяха от 17-20, това се случи на 18-ти. Днес сме вече 6 дни по-късно и ме бодеше яко сутринта. Направо се свивах рязко. Иначе трябва да ми дойде чак на 4-ти.

Сега ме болят яко гърдите, НО това е заради повишения прогестерон - всеки месец след О докато ми дойде си ме болят  Grinning

Шашкам се да не е здравословен проблем. Преди 4 месеца бях на преглед и ми казаха, че съм си екстра, но оттогава кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт