Отговори
# 615
  • Варна
Добро утро, момичета!!!
Пепита, и аз снощи заспах много рано. В 8 и половина легнахме да гледаме филм, но... аз не помня филма... днес съм кукуряк!
Мамче, това с "баба ти е дошла" и аз го разигравам непрестанно... а и няма как да не го мисля като след, живот и здраве, месец и половина ще стана на 39... Simple Smile Ама споко, ние ще се поддържаме млади и хубави!
Веселушко, как съм... добре! Simple Smile Любимчо тази седмица е сутрин на работа и идва да си ме взема мен и вечер сме си заедно и можем да се гушкаме по-раничко... иначе какво е то! Той като си дойде в 23ч и от там нататък вечеря, гушкане... и накрая аз сутрин съм като вампир...
Тоничка, не знам, но аз имам някаква надежда за теб!!! Но! Да не чува Дявола!
Бени, хайде направи тест де!!! Изприщих се с теб!!!  Hug
Вчера не можах да направя тест за Ову, че бях пила някакви фанти, но и без това бяхме изморени и не сме правили нищо. Днес обаче ще устискам за тест и вечерта ще нападам милото...
Добре дошли на новите момичета!!!
Хайде, милички, лека работа и до после...

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 09:13 от Ева Б.

# 616
Добро утро и от мен. При мен нищо ново, замина си гадната лелка иии започва новият маратон. Уж се опитвам да съм обнадеждена за новия месец, нооо все мисля и анализирам, какво аджеба не сме направили както трябва миналия месец, тааа резултата е в червено, както обикновено. Нооо няма да се предаваме. На новите попълнения добре дошли, едно голямо гуш и пожелания да не се задържат дълго тук. Май ще взема този месец и аз тестове за О, та да проверя, уж ме болят яйчниците по това време, но не знам дали пък точно когато са ми най-силни болките се случва.
Пожелавам прекрасен ден и на всички успех и късмет  Hug

# 617
Мамче, това с "баба ти е дошла" и аз го разигравам непрестанно... а и няма как да не го мисля като след, живот и здраве, месец и половина ще стана на 39... Simple Smile Ама споко, ние ще се поддържаме млади и хубави!
Да си жива и здрава! Hug
Разбира се, че ще се поддържаме млади и красиви! 4470
Беборанке, няма да се караме, аз съм миролюбива личност! Crazy
Стискам палци за закъснението! Praynig Хич и да не се появява леля ви от Червен бряг! Naughty
веселушке, знам си те! Heart Eyes
Тониче, абсолютно безпомощна съм относно БТ! Blush Късмет от мен!

# 618
Добро утро и от мен! Аз също съм с късна овулация (когато я има). Според мен не е  проблем. Преди пет години забременях със сина си месец след последния цикъл. През миналата година цикъла ми варира от 33 до 38 дена. Този месец обаче веднага след спирането на кървенето имах три дена обилна ЦС и БТ почна да се покачва след това. Такова чудо до сега не ми се беше случвало. Овулация на 7 или 8 ден от цикъла. Може да е имало задържан фоликул от предния месец.

# 619
  • Варна
Лени, и аз на 9-ти ден имах обилна ЦС, каквато повече не видях и си мисля, че може да е ранна О., но то както ранната, така и късната О.не е много хубаво...
Този месец на мен ми беше "Студио Х" и никак не сме били активни, поради заетостта на милото, така че... май след Св.Валентин ще говоря с АГ-то ми и ще се опитам да съм по-постоянна в следенето на различните фази от Ц... Само дето това с БТ нещо не мога да се наканя да го правя...

# 620
  • Бургас
Здравейте. Включвам се във вашите редици и искам да задам  един въпрос. От един месец пия прим ойл, нямам листовка и не знам дали е противопоказен при бременност. Започнах и фолиевата киселина и се опасяваам дали са съвместими двете добавки.

# 621
Тоничка радвам се че се появи.
да разясня за течността:
наричат го  течност в Дъгласовото пространство
При спукване на фоликул, се отделя течност, която се излива в тая кухина и се абсорбира постепенно от околните тъкани. Щом в кухината се вижда течност, значи се е изляла там наскоро - това е един от признаците за определяне на настъпила овулация чрез ултразвук.

Странното при мен беше, че на последния преглед с УЗ ми установиха такава течност, което предполага че О. е минала, а на мен в същия ден тест за О. ми беше положителен, т.е. О. трябва да предстои. А сега иди разбери кога е О.  Tired ooooh!

Cherry Mam ти при първата си бременност с късна О. ли забременя?

Хайде време е вече някой  EFP да извадим.

# 622
Здравей daritt. Маслото от вечерна иглика мисля, че го препоръчват до овулация.
Та на въпроса за следенето на всевъзможните признаци. Колкото повече неща се мъча да си обясня и да ги свържа логически, толкова по-объркано става. При мен всичко става по най-нелогичния начин. Както каза Ева пълно "Студио Х". Даже ми се иска нищо да не бях почвала да следя, сега ми е трудно да се откажа.

# 623
  • Бургас
Аз не съм започнала да си следя все още овулацита. Предписаха ми го за кисти в млечните жлези за 4 месеца,но от скоро решихме да си имаме бебе и сега се чудя дали да не спирам маслото...

# 624
Имам бебе на 10 месеца и искам да си направим още едно  baby_neutral  Досега кърмих на поискване, остана само сутрешното сукане... почти съм отбила, а още не ми е идвал цикъла след раждането. Чакам го, че да започнем с опитите

# 625
Ema86, няма нужда да чакаш цикъла, можете да започвате.  Mr. Green

# 626
  • Пловдив/Хихон Испания
Да си жива и здрава! Hug
Разбира се, че ще се поддържаме млади и красиви! 4470
---------------------------------------------------------------
Oооо Ева, Мамче и вие ли сте в мойта група на 'късните кандидат маминки'? Може да прозвучи кофти, но се радвам, че не съм сама  Party....а за младите и красиви може ли някоя от вас момичета да ми прати линк за албума и паролка на лични, че и аз да се представя на всички Flutter  та съвсем да се разконспирирам  Hug
Аз след месеци (на септември ) ще чукна 40  Cry та съвсем съм я оплескала  atwork, но все още не губя надежда...И аз както едно от момичетата (мисля че беше Тоито) сподели, че майка му е завивала мислено нейното бъдеще бебе в очакване да си дойде при нея, мислено всяка вечер протягам ръце и си представям как поемам едни мънички розови ръчички в моите и си прибирам бебчо при мен - където си му е мястото  baby...

# 627
Алексче, мерси Simple Smile Много ми харесва разликата от 2 години между децата, защото е малка и така тъкмо ще са и приятелчета. Твоите направо са като по поръчка.
А иначе просто съм чувала, че е добре първо да се отбие съвсем и да дойде цикъла, за да са регулират малко хормоните. Ти изчака ли го?

# 628
  Чери, аз имам задържан фоликул от 2010г. ,който си следихме с док. през 3 месеца, през 6 и той си остана там , дори и при приема на Жанин. Не се развива по никакъв начин и док. ме съветваше да не го мисля. Но до него вчера имаше още един, който може да е от този цикъл  newsm78 Доктора не знам колко разбира и не ме интересува да си кажа. Бях при него само за направление за хормоните и се възползвах да ме види на УЗ, та ме обърка съвсем. А и на него или не му се обясняваше или наистина не разбира нищо
  Веселушко    Hug Hug С теб вървим заедно ако предположим, че и моята О. е била 28-29-30 . Мен нещо ме подведоха тестовете за О. ... май. Твоите ЛС ми подействаха страхотно. Благодаря   bouquet
 Алая ,мерси за разяснението за течността. Страхотна си. Мога ли според теб и според БТ да смятам, че О. е била 23-24 ден ( 28-29.01 ) и кога да отида да пусна един прогестерон, че ми се иска. 4-ти ли, 5-ти ли ......... Rolling Eyes  Тестовете, БТ и УЗ си противоречат при мен, а снощи за първи път видях такава белтъкообразна ЦС малкар и не обилна и на прегледа док. каза, че не ми е суха средата и че се усеща влажност. Може би не се "излива" толкова на вън.
Евка newsm51 благодаря, че мислиш така за мен. Много мило  Hug Ако смяташ, че меренето и следенето на О. няма да те изнервят, а ще внесат яснота не се плаши толкова. Ще помагаме   bouquet

# 629
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте момичета,благодаря ви на всички за пожеланията...да ви се връща тъпкано  Laughing
Qst sn io! , и ти в моя отбор с поликистоза , не са ли ти предлагали стимулация с Клостил или подобните му . Много голям процент момичета забременяват с него включително и аз макар и неуспешно .

Не са ми предлагали стимулация,защото все още не съм правила Цветна снимка,а има голяма вероятност и тръбите да не са ми наред,заради стара операция с много сраствания,а и мъжа ми е с лоша спермограма,така че за сега гледаме да подобрим неговите показатели,след което аз ще правя диагностична лапароскопия и ако съм късметлийка и тръбите са ок,тогава може би ще пробвам 1-2месеца стимулация,но има много "АКО" в цялата работа.До 1-2 месеца ще правя лапароскопията и тогава нещата ще са ясни.За сега се надяваме на чудо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт