MAC & Sephora - 10 тема

• 37 379
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пробвах озаряващата пудра още преди Коледа,когато пуснаха пролетната колекция.Досадни са ми марките с това пребързване,кой,кого ще изпревари и надхитри по продажби.Затова не я купих още тогава,защото те първа щяха да излизат колекциите на останалите,но си спомням,че ми хареса.За ориентир,в Щатите струва $68 без такса (сложете още 5,6 долара отгоре за крайна цена) - надценено ми се вижда и не искам да плащам заради етикет.

За будоари и тоалетки не си мечтая,но искам един walk in closet само за лична употреба - там да си наредя дрехи,обувки,лакове,гримове,шапки,шалове...даже и едно мини канапенце бих сложила,да си полегна,да си ги гледкам и да им се радвам. Laughing

http://p.twimg.com/AyKtpD1CMAAjATa.jpg

# 91
  • София
За да не ми е празен записа искам да споделя, че от днес и аз съм горд собственик на Soft&Genlte - разкошен е  Heart Eyes

# 92
  • София
Лелеее... май съм изпуснала няколко теми  Laughing

В чантата си нося единствено червило и гланц, нямам спомен гримът ми да не е оцелявал до вечерта, но аз и не слагам много  Laughing

Тоалетка си имам, но определено ми липсва стаичка за дерхи, обувки, бижута   Mr. Green

# 93
Жаки, няма да бъде много над 100 лв. пудрата, но със сигурност ще бъде над 100. На мен продължава да не ми трябва и да не ме впечатлява и дано това остане така и наживо.

Обаче нямам търпение за Герлен, ментовото при YSL и за ружа на Ланком.

# 94
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво искаш/чакаш на Герлен?
Ментовото го видях онзи ден....доста ментово е Grinning Лаковете са хубави,особено Jade.

# 95
Метеоритите чакам и да видя наживо тези сенки и като не ми харесат, защото по суочове не ме грабват, да купя с чисто сърце 4-ката на Пучи.
Обичам много ментово. Heart Eyes Червилото ментово и лака ме интересуват живо.

http://naturalnchicmakeup.blogspot.com/2013/01/guerlain-spring-2 … 3-collection.html

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 21:31 от densi

# 96
  • София
Аз сънувах, че струва 116лв  Laughing
Сега ако имаше опция да ми я подарят ако съм познала, щеше да е чудно  Mr. Green

Joy Joy аз лягам да сънувам тогава райските метеорити  Mr. Green

densi, YSL снимките ми спряха дъха  Shocked красота!!

# 97
Ако нося червилото в нещо и трябва да го вадя, просто няма да го направя и ще си ходя с устни натюр  Mr. Green
Аз също, само си ги нося май червилата. Много рядко подновявам и червило, примерно ако шефката ме викне. Друго нищо не нося вк. и парфюм.

хахах Денси, защо   Laughing

И аз като Адри, ако е в калъфче ще си ходя с устни натюр. Нося в чантата си само червило, огледалце и балсам.  Напоследък и крем за ръце.

# 98
  • София
Лака и аз го чакам с нетърпение  Laughing

# 99
  • в 1001-та нощ
Жаки, няма да бъде много над 100 лв. пудрата, но със сигурност ще бъде над 100. На мен продължава да не ми трябва и да не ме впечатлява и дано това остане така и наживо.

Обаче нямам търпение за Герлен, ментовото при YSL и за ружа на Ланком.

и аз съм въздържателно настроена, ако ефектът е тип - пудрата здрач - не мерси, не обичам да съм метална, харесвам кадифен завършек

ако е кадифе с дискретно озаряване  Rolling Eyes ще помисля  Blush

# 100
Ако нося червилото в нещо и трябва да го вадя, просто няма да го направя и ще си ходя с устни натюр  Mr. Green
Аз също, само си ги нося май червилата. Много рядко подновявам и червило, примерно ако шефката ме викне. Друго нищо не нося вк. и парфюм.

хахах Денси, защо   Laughing

И аз като Адри, ако е в калъфче ще си ходя с устни натюр. Нося в чантата си само червило, огледалце и балсам.  Напоследък и крем за ръце.
Ми защото работя с хора, които много следят как точно изглеждаш. Няма човек при нас, който да отива при шефовете си и да вони на цигари примерно. Всеки има кутии с бонбони и въобще се внимава какво, как и то много.

Този лак нещо обаче много милитъри ми бие и ако е така спестявам. Червилото ще е безцветен глос и най-вероятно и оттам ще спестя.

# 101
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама каква е тази шефка,че всичките сте като стреляни зайци, щом ви повика в офиса си ?  Laughing
Нещо като 'дяволът носи Прада' ?

Друго ментово съм гледала,не е като на снимката,защото онова беше по-тъмно ментово-кафеникаво.

# 102
Ама каква е тази шефка,че всичките сте като стреляни зайци, щом ви повика в офиса си ?  Laughing
Нещо като 'дяволът носи Прада' ?

Друго ментово съм гледала,не е като на снимката,защото онова беше по-тъмно ментово-кафеникаво.
Екстра си е жената, средата просто е такава. Wink

Другия на Лоран е бронзов.

# 103
Ел, и двете...  Peace

Иве, Руж Коко са доста по-пок.ивни и трайни. Имам един светъл и един тъмен цвят като първият стига около 3, вторият около 5 с доста говорене. А пък Руж Оутоматик са наистина страхотни. Champs Elysee е страхотен цвят. На Темпталия изглежда доста по-цикламено и искрящо, но на мен ми седи точно като на Наталия, ето така:

Гримове с мен не нося, евентуално червило в калъфче.

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имате ли представа в момента какви скинфиниши има в МАС  - знам за лайтскапейд от постоянните, нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт