Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 066
  • 848
  •   1
Отговори
# 615
Някой можели да ми разкаже подробно за родилното.
Какво правят,багажа за бебето веднага ли го взимат,какво още да си взема,с яденето как седят нещата.
Багажа го приготвих в сак и торба за бебето.
Вече съм в 9м и мие много притеснено  Cry
ЗДРАВЕЙ ДЕЯНА  И АЗ СЬМ В 9ТИЯ ! КОГА ТИ Е ТЕРМИНА ? МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ В БОЛНИЦАТА! МОЯТ Е 2РИ АВГУСТ!
моят е на 4 август   Grinning

# 616
Здравейте, мами!

Чета ви от известно време. Терминът ми е на 21 септември. Следи ме д-р Славчев.

Ходих на отворените врати в ОБ. Това, което ме притесни беше изказването на старшата акушерка, че храната е "доста оскъдна". За 2.60лв. на ден нямало какво да очакваме. Ако някой е бил скоро там, моля, да сподели впечатления.

Другото, за което искам да ви питам е: Как се държи персоналът? Моя близка, която ражда при Славчев ме посъветва като постъпя в  болницата да не им казвам, че съм го избрала, защото отношението веднага ставало негативно.  Вие имате ли подобни наблюдения?

Благодаря ви предварително  bouquet

# 617
Здравейте ,аз родих при др Славчев на 19.06.Отношението на персонала беше чудесно.Всички бяха много мили ,въпреки ,че аз отидох по-рано (към 5 ),а д-ра дойде към 7 часа.Аз също очаквах лошо отношение ,но останах приятно изненадана.

# 618
  • Варна
Никой не се е държал с мен по-различно, защото съм раждала при Славчев  Crazy За храната нищо не мога да кажа, защото бях секцио и нямаше как да ям от тяхната храна, тя категорично не става за секциото. Сутрин даваха някаква тестена закуска - кифла, кашкавалка и т.н. На обяд - постно зеле, боб, мусака от тиквички, ориз със зеленчуци, вечер - май пак такива работи

# 619
  • На брега на морето
Аз също не съм яла от болничната храна. Не, че съм принцеса, но нещо не се престраших.
Мъжът ми, ми носеше през целия престой.

V.A.V.A, Какво значение има болничната храна и секциото? Заради това, че първия ден не ставаш ли?

# 620
Болничната храна е такава, че образува газове, затова мисля, че не е подходяща след коремна операция. Аз раждах преди 4 години, но по спомен съм яла само кифлите за закуска.
За лошо отношение, видях такова само от Колев, но той по принцип си е темерут, не знам дали беше, защото бях избрала друг лекар. Този път съм решила да раждам без избор на лекар или екип, дано не сбъркам.

# 621
вярно ли е че върнали някакъв доктор който бил премахнат заради мърливост,Папазов ли беше ако не се лъжа

# 622
  • ВАРНА
bobito88 , извинявай, но докато се опитвам да "прочета" постове като твоя и ми се завива свят  Crazy  ooooh! ooooh! ooooh!
Хайде сега хубавичко се върни назад и попрочети поне последната тема.

Изобщо не я докоснах болничната храна преди 3 години. Тогава за вип стаята имаше меню, от което можеше да се избира. Възползвах се само веднъж, не ми допадна и не повторих. Само за кифлите за закуска се престрашавах.

# 623
Една от "нашите" мами - Pina е родила днес, да и е жива и здрава малката Юлия Hug Heart Eyes

Да е живо и здраво бебчето! Simple Smile

# 624
  • Варна
....

V.A.V.A, Какво значение има болничната храна и секциото? Заради това, че първия ден не ставаш ли?

Ами секциото си е коремна операция, не можеш да си ядеш каквото си поискаш от първия ден. В деня на операцията позволяват само вода, май до 1.5 литра. На втория ден само айрянчета. От третия вече може и супички пасирани, по-лекички.

# 625
Благодаря ви отговорите  bouquet

# 626
Благодаря за поздравленията!  Hug

По- късно мога да поразкажа, но като цяло в темата си пише всичко.

# 627
Pina, честита ти Юлия Hug Да ти е жива и здрава и много да те радва! Вкъщи ли сте вече?
Драсни два реда при варненките Hug

# 628
Моля, мамчета родили скоро да кажат каква е цената за избор на екип при нормално раждане и секцио! Предварително благодаря!

# 629
Нормално раждане с избор на лекар - 400лв - в понеделник ги платих.

Общи условия

Активация на акаунт