Окръжна болница - Варна -тема 5

• 55 070
  • 848
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Да, забранено е, само за мангалите е разрешено  Rolling Eyes Докато бях там си влизаха без проблем, та даже и в боксовете с бебетата  #Cussing out

# 601
Да, видях деня на Отворените врати. Този месец е на 25 юли от 14:30, т.е. както е написано по- назад в темата, денят е последният четвъртък на месеца.

# 602
Да, забранено е, само за мангалите е разрешено  Rolling Eyes Докато бях там си влизаха без проблем, та даже и в боксовете с бебетата  #Cussing out

Лекарите ги е страх да не ядат бой, за това. Аз колко се карах с циганките там, че влизаха в боксовете...Казах и на персонала. Реакцията беше " Ами нищо не можем да направим" #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Все пак имаше и такива от персонала, които им се караха и ги гонеха. Имаше ефект.

# 603
Някой можели да ми разкаже подробно за родилното.
Какво правят,багажа за бебето веднага ли го взимат,какво още да си взема,с яденето как седят нещата.
Багажа го приготвих в сак и торба за бебето.
Вече съм в 9м и мие много притеснено  Cry

# 604
  • Варна
Аз раждах секцио, ама да кажа каквото знам  Mr. Green Багажа за бебето го вземат след раждането по някое време. Може и на следващия ден чак, това са пелените, шампоана и олиото, а може и да забравят да ги поискат. Дрешките и памперсите си остават при теб. Всяка сутрин, като вземат бебетата за къпане, ти си слагаш в креватчето 1 комплект дрешки + памперс и мокри кърпички.
Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 605
Какво правят,багажа за бебето веднага ли го взимат,какво още да си взема,с яденето как седят нещата.
Вече съм в 9м и мие много притеснено  Cry

Аз, като много изпълнителна си замъкнах 2-те чанти с мен. (най-огромните от Джъмбо  Mr. Green) Докато ми намерят стая, където да ме настанят, защото от време на време ходих да слушат тоновете на беба мъкнах чантите с мен, но пък акушерката ми помогна.
Памперси и мокри кърпички ми поискаха преди да влезна да раждам. Родих по обяд и поискаха да дам дрешки за бебето чак на следващият ден. Оттам насетне аз си поех смяната на пелените Simple Smile
За яденето- носиха ми го в приблизителни часове, 3 пъти на ден. Беше вкусно Wink Но пък за всеки случай имах в чантата си кроасани, сурови ядки, вода, че не знаех кога ще ми донесът хапване.
Не се тревожи! Всичко ще е наред! Не спирай да си го повтаряш и имай вяра на израждащият те лекар и акушерките.  Hug

# 606
Здравейте мами Simple Smile Аз съм  в 29г.с. и ми предстои да раждам в Окръжна и се записвам, за да ви чета Simple Smile

# 607
мерси много за бързите отговори  Hug
ако добре съм разбрала памперсите си остават с мен,спестихте ми малко място  Grinning моят багаж ще е в сак....дали ще се сърдят сестрите  newsm78
някакви обезболяващи бият ли?Бебето дали щеми го дадът даго гушна след като родя?  Thinking

# 608
мерси много за бързите отговори  Hug
ако добре съм разбрала памперсите си остават с мен,спестихте ми малко място  Grinning моят багаж ще е в сак....дали ще се сърдят сестрите  newsm78
някакви обезболяващи бият ли?Бебето дали щеми го дадът даго гушна след като родя?  Thinking

На мен ми вливаха обезболяващи през системата, но не усетих разлика с или без тях...
След, като родих , ми дадоха за секунди да гушна дъщеря си. И преди да ме настанят в стаята, акушерката ми я донесе да я зърна отново-почистена и повита. Ох, като се сетя много мило ми става.  Flutter

# 609
Обезболяващите през системата са от рода на но-шпа, бусколизин и т.н. и не могат да повлияят болка с такъв интензитет. На мен не ми помогнаха изобщо. Но и аз други не съм искала, изтърпях си болката. Веднага след като изкараха бебето, ми го сложиха върху корема, докато оправят пъпната връв, може би минута-две. След това докато ме шиха, той си беше на 3-4 метра срещу мен, на плота, повит и почистен.
Сак не е препоръчителен, тъй като няма къде да го прибереш, при всяко чистене санитарките ще го минават и него с парцала, което за мен си е малко гнусно Вземаш торбите и после ги хвърляш директно в боклука като се прибереш вкъщи.

# 610
Вече съм в 9м и мие много притеснено  Cry
ЗДРАВЕЙ ДЕЯНА  И АЗ СЬМ В 9ТИЯ ! КОГА ТИ Е ТЕРМИНА ? МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ В БОЛНИЦАТА! МОЯТ Е 2РИ АВГУСТ!

# 611
  • Варна
Една от "нашите" мами - Pina е родила днес, да и е жива и здрава малката Юлия Hug Heart Eyes

# 612
  • ВАРНА
Много се радвам за Pina! Браво на нея! Нека расте здрава малката Юлия!

# 613
Ехааа, страхотна новина! Да са живи и здрави и Pina, после да разказва, как е минало раждането с доктора.  newsm44

# 614
Чудесна новина, честито на мама Пина!

Общи условия

Активация на акаунт