Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 712
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
не съм се включвала в темата до сега . Какво ви е мнението за Тайд ?

# 46
  • Русе
Ха, май този Ленор перилен го забравихме напълно. Пикът беше миналата или по-миналата година като го пуснаха. Всеобщото мнение беше, че мирише много добре, но пере по-лошо от Ариел, а е по-скъп от него. Все пак, ако е на горе-долу приемлива цена, защо да не го пробваш, Meggysan?

Не се сещам цената, но май 23-25 лв беше, обаче за колко пранета не се сещам. Оф, то като отида да пазарувам и тотално се обърквам. Как помните кой какъв прах, защо, ужас. Simple Smile

# 47
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
Два въпроса имам:
Отзиви от Ариел Актилифт гел - в Кауфланд?
И втория въпрос - имате ли опит с посгъстен (с гелообразна консистенция) Ленор омекотител? Ползвам поредна опаковка от Златната орхидея - купена от едно и също място (паралелен внос) с предишните и последващите я (имам си и аз запаси  Laughing). Тази сутрин, като тръгнах да го начевам, установих, че е много, ама много гъст. Разредих с вода и смятам така да процедирам за в бъдеще, но как мислите - има ли му нещо откъм годност? Миризмата не е променена, не е пресечен, а само много гъст. Опасявам се, че ако не го разреждам добре, може да предизвика някакво затлачване в пералнята - в касетката за прах и омекотител или някъде по пътя надолу, към барабана.

# 48
  • Gone with the wind
Гес беше писала, че щом не е пресечен и няма променена (лоша) миризма няма проблем да го ползваш. Разрежда се непосредствено преди да го сложиш в пералнята и то само дозата, която ще ползваш, а не направо в шишето цялото налично количество.

# 49
Ха, май този Ленор перилен го забравихме напълно. Пикът беше миналата или по-миналата година като го пуснаха. Всеобщото мнение беше, че мирише много добре, но пере по-лошо от Ариел, а е по-скъп от него. Все пак, ако е на горе-долу приемлива цена, защо да не го пробваш, Meggysan?

Не се сещам цената, но май 23-25 лв беше, обаче за колко пранета не се сещам. Оф, то като отида да пазарувам и тотално се обърквам. Как помните кой какъв прах, защо, ужас. Simple Smile

аз съм го виждала Ленора на 25 лева май беше за 35-40 пранета, а около 30 лева за 55 пранета. но и аз не съм много добра с помненето Mr. Green

# 50
  • Русе
Значи е било за около 40 пранета, защото купувах и друго и то беше горе-долу за същия брой пранета. А това, че е френски да ме притеснявали, явно са противоречиви нещата?

# 51
Доколкото знам няма френски перилен препарат Ленор.

# 52
  • София
ku4o, благодаря Hug

# 53
Доколкото знам няма френски перилен препарат Ленор.

аз съм виждала само немски и гръцки.

# 54
  • Русе
Може и да съм сбъркала, казах ви, че тотално се обърквам като отида в магазина и не мога да запомня кое от къде е, не знам защо.

# 55
  • София
не съм се включвала в темата до сега . Какво ви е мнението за Тайд ?

Пробвала съм този от супермаркета в кутийка (за цветно и за бяло) - няма такъв боклук!

# 56
  • София
Ленор-а (немски) и на мен ми е много миризлив, чак задушлив, заради него си купувах омекотител без миризма.
Ариел Ексел Гел-а, пак немския, също много миризлив. Какво им стана на тия немци?
Ариел ми е фаворит, но заради тая силна миризма преминах на Персил, който пък не ми допада особено като аромат... Абе няма угодия...

# 57
  • При децата ми
Да се включа и аз в новата тема! Купих си от българския прах "Изи". Взех по една кутия от този за цветно и за бяло. Доволна съм определено. Миризмата е много приятна и изпира добре. Peace Вкъщи купиха един омекотител, който сте коментирали преди. Ако не бъркам името му е "Юмус". Страхотен е! Не съм привърженик на омекотителите и лично аз не слагам, но този определено ме спечели.

# 58
Аз се записвам със Семана концентрат от Кауфланд. Още не е пробвана. Искам да се оплача от втория ми омекотител на Ленор от Пени 3л за 6,39лв. Не ми мирише  Crossing Arms

# 59
Аз се записвам със Семана концентрат от Кауфланд. Още не е пробвана. Искам да се оплача от втория ми омекотител на Ленор от Пени 3л за 6,39лв. Не ми мирише  Crossing Arms

за тези Ленори от Пени коментирахме, че не са концентрат и са стара разработка. Може и срока им да е накрая. Не се изненадвам, че не мирише и съм сигурна, че не омекотява.

Общи условия

Активация на акаунт