) и една голяма болница като ТК (и с претенции), не може да си позволи да губи толкова хора. Да дерзае новият директор...
Тя попита с екип ли съм раждала и като разбра кой е лекаря намери за отрицателно време начин да ме качи. Просто ме сложиха на седяща количка. Явно ги е шубе да вдигат родилката да ходи на втория час. Аз и двата пъти си бях ОК и не съм имала проблем да ми става лошо. Обаче тази жена ми беше доста неприятна, явно беше сърдита още със застъпването на смяната. Може същата да е била като твоята с тортата
Явно съм скъперница. 
Мен това ме е и най- много яд, да ви кажа- от парите, които дадохме, само 1/4 отидоха при докторката ни. Не е честно, проследи ми цялата бременност без да дадем и лев (по НЗОК), прегледите не бяха под един час, после беше плътно до мен 13 часа, след това секциото, всеки ден ми звънеше или идваше в болницата да ме види как съм, след това дойде на домашно посещение (полагало ми се по право
Извинявай, че съм директна, ама тя защо е давала пари на ръка на персонала? Първо тя плаща на болницата легално. Второ, здравната каса плаща на болницата и трето тя за да ти проследи бременността е взела пари от НЗОК, така че недей я мисли
Другото е човешко отношение, което не се заплаща с пари, т.е. ако тя е човечна е такава и без да й плащаш
Тогава им се плаща на ръка, ако се стигне до секцио и влязат в операционна. Има и сума, която се отчита на болницата и се издава фактура, но това е отделно... И ние сме намислили подарък, свързан с книги

Интересното е, че аз по принцип съм ларш и това ми се видя достатъчно, след като ще плащаме за всичко друго 
Препоръчани теми