Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 405
  • 693
  •   1
Отговори
# 60
да се запиша и аз в новата тема-нещата които последния път си взех са: страхотни са като ги махнах и нямаше ни една бръчка,гладичко хубаво.Другото е маска с охлюв пак на същата фирма,но нея не съмя пробвала още.Интимен душ гел на Jessa и техни ежедневни превр.Превръзките съм ползвала и друг път но гела не съм и ми хареса много.Искам да питам в това масло на Гарние има ли парабени или не? И кое според вас е по-добро олиото на Гарниер или на Алверде с касис?
Олиото на Гарниер е много добро,и не знам защо сте се хванали за тези парабени-без тях един козметичен продукт би се развалил на третия ден;концентрацията им е в пъти по-МАЛКА от допустимите норми и няма никакъв научно обоснован риск;и накрая-продуктите които сега се появяват на пазара и на които пише че са БЕЗ парабени-на мястото им са сложени някакви други вещества,които да запазват качествата им,но тези нови вещества НЕ СА изследвани обстойно под научен контрол и е напълно възможно да се окажат много вредни,защото досега не са били обект на изследвания,подробни изследвания,каквито има за парабените Wink Така че-да си мислят хората че когато има парабени е опасно-е меко казано,смешно...даже малко безотговорно  Sunglasses

# 61
  • София
Според новата брошура на Lilly, през февруари над 200 продукта на Essence и Catice ще са с 50% намаление  Grinning Явно разчистват място за новите нещица  newsm68
Някой ако е ходил вече, моля да сподели горе-долу какво е намалено Praynig

Ами аз бях днес и нищо не беше намалено... освен ако не съм била нещо свръх заблудена, но си купих фдт на Essense и той не беше намален. Доста веме прекарах на щанда, докато си избирах, все щях да забележа 50% намаление на 200 продукта  Simple Smile

# 62
Ами аз бях днес и нищо не беше намалено... освен ако не съм била нещо свръх заблудена, но си купих фдт на Essense и той не беше намален. Доста веме прекарах на щанда, докато си избирах, все щях да забележа 50% намаление на 200 продукта  Simple Smile
Имаше намаление на щанда на Катрис на Раковска - 50%, избожда очите направо. Имаше едни сенки четворка, ако не се лъжа в картонена опаковка и доста други неща, но не им познавам продуктите и не се задържах. Може би продуктите бяха лимитирана колекция някаква  newsm78. Есенс нямаха.

В ДМ по случай 4 години обаче видях само една томбола да има  Mr. Green

Олиото за тяло на Гарниер не е лошо изобщо - малко повече е ароматизирано обаче. Попива по-бавно от олиото на Нюкс. Предпочитам го пред повечето лосиони за тяло от масовите марки като овлажняване, аз главно това търся в лосионите.

# 63
  • София
Ами аз бях днес и нищо не беше намалено... освен ако не съм била нещо свръх заблудена, но си купих фдт на Essense и той не беше намален. Доста веме прекарах на щанда, докато си избирах, все щях да забележа 50% намаление на 200 продукта  Simple Smile
Имаше намаление на щанда на Катрис на Раковска - 50%, избожда очите направо. Имаше едни сенки четворка, ако не се лъжа в картонена опаковка и доста други неща, но не им познавам продуктите и не се задържах. Може би продуктите бяха лимитирана колекция някаква  newsm78. Есенс нямаха.

В ДМ по случай 4 години обаче видях само една томбола да има  Mr. Green

Да де, аз Essence коментирах само, другите не съм ги гледала изобщо.

# 64
да се запиша и аз в новата тема-нещата които последния път си взех са: страхотни са като ги махнах и нямаше ни една бръчка,гладичко хубаво.Другото е маска с охлюв пак на същата фирма,но нея не съмя пробвала още.Интимен душ гел на Jessa и техни ежедневни превр.Превръзките съм ползвала и друг път но гела не съм и ми хареса много.Искам да питам в това масло на Гарние има ли парабени или не? И кое според вас е по-добро олиото на Гарниер или на Алверде с касис?
Олиото на Гарниер е много добро,и не знам защо сте се хванали за тези парабени-без тях един козметичен продукт би се развалил на третия ден;концентрацията им е в пъти по-МАЛКА от допустимите норми и няма никакъв научно обоснован риск;и накрая-продуктите които сега се появяват на пазара и на които пише че са БЕЗ парабени-на мястото им са сложени някакви други вещества,които да запазват качествата им,но тези нови вещества НЕ СА изследвани обстойно под научен контрол и е напълно възможно да се окажат много вредни,защото досега не са били обект на изследвания,подробни изследвания,каквито има за парабените Wink Така че-да си мислят хората че когато има парабени е опасно-е меко казано,смешно...даже малко безотговорно  Sunglasses
Аз по принцип до сега не съм се втелясвала много в тези парабени и т.н.Но понеже напоследък се сдобих с най-различни качествени био продукти и замених лосионите за тяло и т.н. с масла и ми хареса идеята всичко или почти всичко да бъде натурално.Хубаво е когато могат да се намали консумацията на каквито и да било химикали.

# 65
Да, хубаво би било, но почти във всичко има страшна химия, колкото и да се заблуждаваш, че е ОК Peace!
И аз като CelluliteFree смятам, че масово хубавите заместители са неизследваното зло, и за храната се отнася Tired.

# 66
..и не знам защо сте се хванали за тези парабени-без тях един козметичен продукт би се развалил на третия ден;концентрацията им е в пъти по-МАЛКА от допустимите норми и няма никакъв научно обоснован риск;и накрая-продуктите които сега се появяват на пазара и на които пише че са БЕЗ парабени-на мястото им са сложени някакви други вещества,които да запазват качествата им,но тези нови вещества НЕ СА изследвани обстойно под научен контрол и е напълно възможно да се окажат много вредни,защото досега не са били обект на изследвания,подробни изследвания,каквито има за парабените Wink Така че-да си мислят хората че когато има парабени е опасно-е меко казано,смешно...даже малко безотговорно  Sunglasses
+1  Peace
Тази масова истерия покрай парабените е по-неоснователна и от стремежа към безамонячните бои за коса Laughing Да няма амоняк, пък каквото ще друго неизвестно вещество да върши неговата работа..

И за де не е спам - днес видях  стелаж с продукти на Essence в магазин на Арома Crazy - в ж.к. Надежда, новата сграда на кръстовището с хан Кубрат и Ломско шосе, където е Била.

# 67
..и не знам защо сте се хванали за тези парабени-без тях един козметичен продукт би се развалил на третия ден;концентрацията им е в пъти по-МАЛКА от допустимите норми и няма никакъв научно обоснован риск;и накрая-продуктите които сега се появяват на пазара и на които пише че са БЕЗ парабени-на мястото им са сложени някакви други вещества,които да запазват качествата им,но тези нови вещества НЕ СА изследвани обстойно под научен контрол и е напълно възможно да се окажат много вредни,защото досега не са били обект на изследвания,подробни изследвания,каквито има за парабените Wink Така че-да си мислят хората че когато има парабени е опасно-е меко казано,смешно...даже малко безотговорно  Sunglasses
+1  Peace
Тази масова истерия покрай парабените е по-неоснователна и от стремежа към безамонячните бои за коса Laughing Да няма амоняк, пък каквото ще друго неизвестно вещество да върши неговата работа..

И за де не е спам - днес видях  стелаж с продукти на Essence в магазин на Арома Crazy - в ж.к. Надежда, новата сграда на кръстовището с хан Кубрат и Ломско шосе, където е Била.
За амонячните бои не съм съгласна защото като почнах да се боядисвам миналата година,косата страшно почна да ми капе.Последния път преминах на безамонячна боя и косопада почти спря,а и косата вече не е толкова суха в краищата макар че исползвам едни и същи подхранващи продукти.За другото съм съгласна че масовата истерия за парабени е глупава,но въпреки това кожата ми от маслата сега е прекрасна

# 68
  • София
Помня че назад в темите се обсъждаше някакъв добър околоочен крем на Алверде, но не помня кой точно  ooooh!. Днес си взех този с годжи бери  newsm78, каквото и да това  Mr. Green

Той ли беше хваленият или лилавият? Не че няма да си изразходвам и този, но да знам за следващият път.

# 69
лилавият  Wink

# 70
  • София
Щях да се изненадам ако го бях уцелила  ooooh! Mr. Green. Мерси  Hug.

# 71
  • София
Мишчица , този също е много хубав. Не съжалявай!

Момичета, къде точно на "Раковски" се намира Lilly? Май само това Lilly не съм посещавала. Simple Smile

# 72
Мен ме интересуват червилата на Катрис дали са намалени, защото съм си харесала един цвят. Simple Smile
Да, намалени са. Специално ги загледах, защото ме интересува One Shade Fits All, обаче то баш не е. Иначе другите цветове, да.

Скрит текст:
Не ти отговарям в лаковата тема, за да не разводняваме. Peace

# 73
  • София
Аризона , благодаря!   bouquet
Аз търся 190. Много ми харесва и утре май ще се разходя до Лили.

# 74
Във фейсбук страницата на Манхатън пише, че имат 50% на всички сенки - някой да е виждал реално да са намалени?

Какво е намалено на Катрис, че проспах новината явно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт