Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 58 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Излезе новият брой на списание "ПлейБЕЙ"
Момиче на броя - Мерием,

не й е лоша фотосесията     hahaha hahaha hahaha hahaha

Е неееее! Ахахахахахахахахха!   smile3532 rotfImbo

# 241
Чудесна заформена компания сте .Приятно ми е да ви изчета.
Красимиркиф Hug,Трендафилче  bouquetКорделия...... Hug с тениската с Бали бей направо отвори манифактура........кандидат за първи клиент съм.....

Wip42  след коментара ти потърсих статията от  в.Култура.Благодаря и на теб и на Пенда за осигурения достъп,но аз не си спомням да е "Лягал в Гроб" Сюлейман при битката при Мохач
Имаше много силен монолог с раненото гълъбче в ръка и философски разъждения за смисъла от безсмислена смърт  и се изказа за войниците си като за свои деца.........след това взе решение да се върне в Истанбул.

# 242
Данайче33 ,хич и не се коси супер е превода ти ,чудесна си! Hug  bouquet
belbel4e Joy Joy

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 01:50 от trendafilka

# 243
  • София
Красимиркиф Hug,Трендафилче  bouquetКорделия...... Hug с тениската с Бали бей направо отвори манифактура........кандидат за първи клиент съм.....

Wip42  след коментара ти потърсих статията от  в.Култура.Благодаря и на теб и на Пенда за осигурения достъп,но аз не си спомням да е "Лягал в Гроб" Сюлейман при битката при Мохач
Имаше много силен монолог с раненото гълъбче в ръка и философски разъждения за смисъла от безсмислена смърт  и се изказа за войниците си като за свои деца.........след това взе решение да се върне в Истанбул.

Danaya33, не помня при коя битка беше, но СС си полежа в един гроб, докато размишляваше дали не се е самозабравил и възгордял прекалено. Или нещо от сорта.

http://prikachi.com/images.php?f=images/903/3842903z.jpg

# 244
Хюрем се умилква на султана,на него му светят очичките,но Демирел не дава!
Май до края ще я карат на сух режим! Една целувка по челото дори нямаше.
Какво му остава освен да ходи да поязди.

.

# 245
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Хюрем се умилква на султана,на него му светят очичките,но Демирел не дава!
Май до края ще я карат на сух режим! Една целувка по челото дори нямаше.
Какво му остава освен да ходи да поязди.

Ами да отскочат до мраморната вила зад параванчето. Joy Joy Joy

# 246

Danaya33, не помня при коя битка беше, но СС си полежа в един гроб, докато размишляваше дали не се е самозабравил и възгордял прекалено. Или нещо от сорта.

http://prikachi.com/images.php?f=images/903/3842903z.jpg

bowuuБлагодаря......

# 247
"Да ви кажа, на Шекерчо любовта минава първо през небцето и после през сърцето."
----------------------------------------------------------------------------------------------
И аз стигнах до това заключение,затова усилено пробвам различни специалитети,но
докато изучавам готварски и сладкарски тънкости  има опасност да го стигна на
килограми,че тогава юрганчето няма да ни стига и д.......все ще са ни отвити.

# 248

Wip42  след коментара ти потърсих статията от  в.Култура.Благодаря и на теб и на Пенда за осигурения достъп,но аз не си спомням да е "Лягал в Гроб" Сюлейман при битката при Мохач
Имаше много силен монолог с раненото гълъбче в ръка и философски разъждения за смисъла от безсмислена смърт  и се изказа за войниците си като за свои деца.........след това взе решение да се върне в Истанбул.

Данайче Hug  и други  попитаха за сцената в гроба  пенда пусна линк Peace
Аз си спомням много силно сцената ,защото е свързана с великолепната игра на Халит Hug

... установих, че имам сериозен пропуск: „сцената с гроба” – най-силния философско-поетически момент в сериала, където Сюлейман, за да не се възгордее от победата и да си припомни, че е смъртен, нарежда да му се изкопае гроб и ляга в него.

http://www.vbox7.com/play:813073bb7c&start=379
целият монолог е силен, Мистик   bouquet
сцената с гроба е към края, според мен по-скоро е метафора  Peace
Бали бей е бонус  Grinning Sunglasses Heart Eyes

момичета  Hug как ще се сърдим, колкото по-малко в харема на ББ , толкова по-голям шанс за халвет  smile3508 newsm03  newsm68

# 249
  • София
"Да ви кажа, на Шекерчо любовта минава първо през небцето и после през сърцето."
----------------------------------------------------------------------------------------------
И аз стигнах до това заключение,затова усилено пробвам различни специалитети,но
докато изучавам готварски и сладкарски тънкости  има опасност да го стигна на
килограми,че тогава юрганчето няма да ни стига и д.......все ще са ни отвити.

Joy
При това положение, препоръчвам да усвоиш походката на Сюмбюл! Предполагам, че той дължи кръшната си фигура именно на нея. А също така и комплекса от упражнения СюмГюл денс.

# 250
Здравейте момичета   bouquet
Опитах се да ви настигна със сериите и темите , но  Embarassed не ми се получава  Embarassed
Надявам се че няма да ви досаждам, ако от време на време ви питам за някой събития в сериала.
Тази вечер ще гледам 37 епизод с бг субтитри. Но ме гложди любопитството , какво ще стане с принцеса Изабела? Т.е. , ще мине ли по Златния път , и ще има ли наследници от СС ?
Много се извинявам , ако съм досадна с питанките си , но в някой случаи нямам търпение да науча мъничко от предстоящото в епизодите. Grinning

# 251

Wip42  след коментара ти потърсих статията от  в.Култура.Благодаря и на теб и на Пенда за осигурения достъп,но аз не си спомням да е "Лягал в Гроб" Сюлейман при битката при Мохач
Имаше много силен монолог с раненото гълъбче в ръка и философски разъждения за смисъла от безсмислена смърт  и се изказа за войниците си като за свои деца.........след това взе решение да се върне в Истанбул.

Данайче Hug  и други  попитаха за сцената в гроба  пенда пусна линк Peace
Аз си спомням много силно сцената ,защото е свързана с великолепната игра на Халит Hug

... установих, че имам сериозен пропуск: „сцената с гроба” – най-силния философско-поетически момент в сериала, където Сюлейман, за да не се възгордее от победата и да си припомни, че е смъртен, нарежда да му се изкопае гроб и ляга в него.

http://www.vbox7.com/play:813073bb7c&start=379
целият монолог е силен, Мистик   bouquet
сцената с гроба е към края, според мен по-скоро е метафора  Peace
Бали бей е бонус  Grinning Sunglasses Heart Eyes

момичета  Hug как ще се сърдим, колкото по-малко в харема на ББ , толкова по-голям шанс за халвет  smile3508 newsm03  newsm68

bowuu  bouquetИскрено благодаря!

# 252
Опитах се да ви настигна със сериите и темите , но  Embarassed не ми се получава  Embarassed
Надявам се че няма да ви досаждам, ако от време на време ви питам за някой събития в сериала.
Тази вечер ще гледам 37 епизод с бг субтитри. Но ме гложди любопитството , какво ще стане с принцеса Изабела? Т.е. , ще мине ли по Златния път , и ще има ли наследници от СС ?
Много се извинявам , ако съм досадна с питанките си , но в някой случаи нямам търпение да науча мъничко от предстоящото в епизодите. Grinning
Принцесата е измислен герой-как дошла така си и отишла! Ще й се размине официалния халвет Mr. Green, а следователно и "последствията", за които говориш няма да са налице!
 Е,ще повдига още малко кръвното на Хю,де!

# 253
Принцесата е измислен герой-как дошла така си и отишла! Ще й се размине официалния халвет Mr. Green, а следователно и "последствията", за които говориш няма да са налице!
   Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Grinning

# 254
miki@,не,не, не може!
Бащата на нацията вижда и зад паравана!
Я го виж къде се е качил,тях гледа и им върти пръстче!.
Повече от това не дава.
Трябва Хюрем да приготви много торбички от тези
където раздава,ако иска да яде баница.
Султана на похода може да намаже нещо.
Да се надяваме,че Демирел не е толкова далекоглед.

.

Общи условия

Активация на акаунт