Съвети за икономичен детски рожден ден

• 35 133
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Зравейте, скоро бяхме на РД в клуб на детенце което става на 1 годинка, много беше забавно, учуих се малкия колко много се забавлява и игра на 10 месеца е.Запалих се и аз, и искам да му организирам нещо такова. Цените са си доста соленки, за сега единствено в Слон-Балон ми се вижда малко по-тънко. 70 лв е наем на залата, като мисля да не поръчвам менюта и т.н. гостите и рожденника ще са горе долу на една възраст под 2 години ще са повечето.Мисля само да си внесем торта, а роителите да си поръчват от бара...ако знаете някой по евтин клуб, където приемат такива малки деца споделете Simple Smile

# 76
Икономично само вкъщи. Не е нужно да са много деца. Менюто- домашни сандвичи, плодове и торта. В тази тема има толкова предложения за интересни сандвичи и не самоhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479854.0

# 77
Ние ще сме вкъщи. 5-6 майки в хола/близки, не от градината/, а децата в детската. Рождения ден се пада в почивен ден и няма да носим торта в детската градина. Пица, соленки, сладки, пуканки и сокчета около 15-20 лв. Торта и тя толкова. Бабите отделно- кафе, аперитив и торта и за там около 30 лв. Това е. Толкова мога, за 200-300 лв. в детски център не си и помислям- толкова излиза тридневна почивка в спа хотел за всички ни. През деня ще го заведа на детски център да си поиграе ако иска.

# 78
Ние ще сме вкъщи. 5-6 майки в хола/близки, не от градината/, а децата в детската. Рождения ден се пада в почивен ден и няма да носим торта в детската градина. Пица, соленки, сладки, пуканки и сокчета около 15-20 лв. Торта и тя толкова. Бабите отделно- кафе, аперитив и торта и за там около 30 лв. Това е. Толкова мога, за 200-300 лв. в детски център не си и помислям- толкова излиза тридневна почивка в спа хотел за всички ни. През деня ще го заведа на детски център да си поиграе ако иска.
Напълно съм съгласна с теб.Толкова имаш толкова правиш.Важно е че ще има деца и торта.Може да са 5-6, но децата се радват на тортата и другите деца и вниманието което получават през деня.

# 79
Точно за днес 13.02, организирам парти за четвъртия рожден ден на дъщеря ми. Вкъщи, ще сме с най близките приятели 7 възрастни и 7 деца.  Обичам партита в къщи - изпълваш къщата си с детски смях и радост. Според мен, ако поканиш и възрастните не може партито да влезе в графата икономично. Все ще се изпие по чаша или две вино, ще се хапне нещо малко за вечеря и сигурна съм, че пак може да го направиш без да похарчиш голяма сума. Не смятам, че ще поканя хора, които идват, за да ги "нахраня и напоя", както беше споменато, а приятели, с които сме се сприятелили точно покрай децата и е наистина приятно и забавно да сме заедно в този ден.

Друг вариант е дневно парти вкъщи само с децата - нужни са ти запас от добро настроение, сандвичи или пица, пуканки, дребни сладки, кутия бонбони - впечатляваща)), разбира се ТОРТА, сок или най-вече домашно приготвен студен чай, както и подарък за всяко дете като лента с 10 броя кръгли цветни дъвки, но на излизане от къщата ги даваш)) - така можеш да направиш забавен и икономичен празник за Детето. При този вариант, обаче, единственото скъпоценно нещо, което може да загубиш е приятелка, която си помолила да ти е помощник Wink

Приятно празнуване!

Надя

# 80
  • София
Ние също празнувахме в къщи.Стана страхотен рожден ден.И ми излезе не повече от 100 лв.Масата беше 200 пъти по отрупана от детски кът.

# 81
И аз мисля, че ще стане добре. Няма да е за първи път да сме вкъщи, всъщност на детски център не сме му правили никога рождения ден. И не смятам, че детето ми е нещастно от това. Simple Smile Simple Smile

# 82
В събота сме поканени в подготовката и реализацията на много интересен рожден ден - всъщност идеята звучи интересно, дали ще се получи, не знам. Партито е домашно, и е ретро-парти - "Как е празнувала мама на 9"  Simple Smile  Ще се съберем 3 майки и ще направим едновремешни сандвичи от франзели, домашни соленки (пак от "едно време"), кекс, ще има лимонада и боза, тортата ще е домашна. Домакинята ще извади грамофона, и ще слушат диско на плочи  Sunglasses  Дрескода за момиченцата е да са с опашки и панделки (ама истински), а за момчетата - карирани ризи и плетени пуловерчета без ръкави  Simple Smile Друга атракция, която им е приготвена, е стар апарат за диафилми, и няколко ленти. Приготвили сме им и снимки от осемдесетте и комплект гримове, ако искат - девойките да се гримират и тупират.
Засега всички са въодушевени, надявам се да им е забавно, ще бъдат около 12 деца в интервала 8-12 години.

# 83
Много интересно ми звучи това, хайде после да разкажеш как е минало Simple Smile

# 84
  • в огледалото на живота
BirdsFlu ,чудесна идея  Heart Eyes
Определено децата са по-големички и ще им представлява интерес.
Очаквам и аз разказа после  Hug

# 85
Много готино, BirdsFlu!
И на мен ми се прииска да съм там. А подарък - книга с написано пожелание на корицата ще има ли?  Спомени, спомени...  Mr. Green
По този повод да попитав вие до каква сума купувате подарък?

# 86
veni,какво има в конната база:заведение,маси и пейки или бяхте като на пикник?
Ето една оферта за Варненки:
http://grabo.bg/varna/strahoten-rojden-den-za-malchugana-parti-z … asa-i-meniu-0w8qb
Не съм посещавала клубът,но добре изглежда.
Marina,ние отделяме не повече от 20лв. (толкова можем да си позволим),ако сме на рожден ден на близка приятелка събираме парички и купуваме общ подарък,а някога купуваме някаква евтина играчка и останалите парички даваме на майката,тя да му вземе това от което наистина се нуждае детето;)

# 87
  • Най-красивата страна
В конната база има голяма беседка с маса и пейки .Точно на поляната където играха децата.
Разходката с пони струваше 15 лв за 1час, но за това време всички деца направиха по 1 обиколка.

# 88
В събота сме поканени в подготовката и реализацията на много интересен рожден ден - всъщност идеята звучи интересно, дали ще се получи, не знам. Партито е домашно, и е ретро-парти - "Как е празнувала мама на 9"  Simple Smile  Ще се съберем 3 майки и ще направим едновремешни сандвичи от франзели, домашни соленки (пак от "едно време"), кекс, ще има лимонада и боза, тортата ще е домашна. Домакинята ще извади грамофона, и ще слушат диско на плочи  Sunglasses  Дрескода за момиченцата е да са с опашки и панделки (ама истински), а за момчетата - карирани ризи и плетени пуловерчета без ръкави  Simple Smile Друга атракция, която им е приготвена, е стар апарат за диафилми, и няколко ленти. Приготвили сме им и снимки от осемдесетте и комплект гримове, ако искат - девойките да се гримират и тупират.
Засега всички са въодушевени, надявам се да им е забавно, ще бъдат около 12 деца в интервала 8-12 години.

Много интересно и забавно!
Това ми дава повод да попитам може ли да се намери сега някъде от онези апарати за прожектиране на диапозитиви- имам страхотни от Москва и ми се искаше да ги покажа на сина ми.

И аз чакам с нетърпение разказ за това как е минал рожденият ден, особено как са го възприели децата.
Може и игра на бутилка да се включи,но в детския и вариант, разбира се- към когото се обърне бутилката да каже нещо стихче, да изпее песен, да изимитира животинче и т.н.

# 89
Това ми дава повод да попитам може ли да се намери сега някъде от онези апарати за прожектиране на диапозитиви- имам страхотни от Москва и ми се искаше да ги покажа на сина ми.

В антикварните магазини, понякога на сергиите пред "Александър Невски", по сайтовете за употребявани вещи... Трябва да се разтърсиш, но колкото хора решиха да си намерят, на всички им отне не повече от няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт