Фиброаденом- да се оперираме ли? 2-ра тема

• 151 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Успях да отида на преглед Grinning
Ходих при д-р Младенов в Света София. Погледна го на ехографа, интересното беше, че е по-малък от преди, но и той ми показа, че на предишната снимка са хванали и малко околна тъкан. Та сега го изкара около 8Х8 мм. Каза, че е подходящ за това ултразвуково лечение и че ще ми се обади когато има свободен час, което ще е може би в началото на юни. Много се надявам да помогне този ултразвук. Когато попитах колко струва каза, че не се плаща. И в общи линии това е.

И малко встрани от темата, но точно докато седяхме в чакалнята прочетохме за двойната мастектомия на Анджелина Джоли Sad Направо ми прилоша докато седяхме.

# 121
  • София
Ох и на мен ми прилоша,имайки впредвиф,че мама е болна Sad
Лошото е,че ние простосмъртните не можем да направим този тест Crossing Arms
Иначе на Джоли-то шапка и свалям....сега освен и аз да ходя да питам за този апарат,аз по принцип си ходя при Младенов Thinking

# 122
Може да питаш, да. А от Младенов какви впечатления имаш? Защото аз много набързо го видях.

# 123
  • София
Ми да ти кажа и аз го виждам доста набързо,за 5 минутки и хайде вън Mr. Greenно ходя при него отдавна,той ми го наблюдава този фиброаденом още от бремеността ми.Има славата на добър мамолог и категорично не иска да ме реже!

# 124
На някой може да му е полезно:

Изследват без пари за “гените на Джоли”
Българките ще проверяват гърдите си за рак

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-05-17&article=451406

# 125
  • Варна
Здравейте, момичета,
да се отчета и аз какви ги свърших последно време. Ходих при друг хирург онколог, погледна ме на ехо и каза фиброаденом или липофибром, но искаше да направи биопсия, след биопсията се оказа кистозно образувание, но не е с течно съдържимо и каза, че не е необходима операция ... в отговор на което реших да му споделя, че 3 нощи не съм спала от болки (била съм в овулация) и той реши, че в такъв случай е добре да се махне и на вратата ми каза "там има едни други условия, които ще обсъдим другия месец и ако ви устройват ще направим операцията" ... направо съм потресена, в тази държава нищо без рушвет ли не става.... направо ми се плаче ... плати си ехото, после другия месец пак ела да си платиш ехо, после си плати за операцията ееееееееее а за какво ги плащам тези здравни осигуровки  Banghead

# 126
eni4ka_niq вече нищо не ме учудва; коректните платци нищо не получават срещу вноските си, а другите винаги се уреждат. Как човек да иска да е коректен и изряден в БГ?! #2gunfire
Консултирай се и с друг доктор, друго не мога да те посъветвам! Peace

# 127
  • Варна
този е третият и практиката е една и съща и при тримата ...

# 128
този е третият и практиката е една и съща и при тримата ...
Оф, ужас.
Защо не пробваш да вземеш направление и да отидеш в онкологията, пък който лекар ти се падне да те прегледа? Да видиш там какво ще ти кажат.

# 129
Здравейте
някоя от вас оперирана ли е в Плевен - и в коя болница?

# 130
аз съм оперирана в Плевен,д-р Делийски,много съм доволна,голямо внимание...........благодарности на целия екип

# 131
Успях да отида на преглед Grinning
Ходих при д-р Младенов в Света София. Погледна го на ехографа, интересното беше, че е по-малък от преди, но и той ми показа, че на предишната снимка са хванали и малко околна тъкан. Та сега го изкара около 8Х8 мм. Каза, че е подходящ за това ултразвуково лечение и че ще ми се обади когато има свободен час, което ще е може би в началото на юни. Много се надявам да помогне този ултразвук. Когато попитах колко струва каза, че не се плаща. И в общи линии това е.

И малко встрани от темата, но точно докато седяхме в чакалнята прочетохме за двойната мастектомия на Анджелина Джоли Sad Направо ми прилоша докато седяхме.

# 132
Момичета, интересува ме дали имате впечатление от лечението на фиброаденом с новата ултразвукова технология, с която работят в Плевен? Аз съм от Плевен, чух, че работят от 6 месеца с хайфу-ултразвуковото лечение без операция, но все пак, ме е страх -от една страна от каквито и да било операции, от друга страна от фиброаденома ми, а от трета -от новата технология, защото почти нищо не знам за нея. Затова искам да събера малко повече информация. Писах и до София, но д-р Младенов ми отговори, че ще им монтират апарата през юни и тогава ще започват, пък и в Плевен ми е по-удобно. Ако някой е минал на хайфу за фиброаденома, моля ви пишете мнения-болезнено ли е, колко продължава, с упойка ли е и т.н
Предварително ви благодаря.

# 133
аз съм оперирана в Плевен,д-р Делийски,много съм доволна,голямо внимание...........благодарности на целия екип
с пълна или местна упойка беше твоята операция?
преди колко време?
в УМБАЛ Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ   ли си оперирана?
Ако искаш пиши ми на лични - много ще съм ти благодарна!

# 134
Момичета, интересува ме дали имате впечатление от лечението на фиброаденом с новата ултразвукова технология, с която работят в Плевен? Аз съм от Плевен, чух, че работят от 6 месеца с хайфу-ултразвуковото лечение без операция, но все пак, ме е страх -от една страна от каквито и да било операции, от друга страна от фиброаденома ми, а от трета -от новата технология, защото почти нищо не знам за нея. Затова искам да събера малко повече информация. Писах и до София, но д-р Младенов ми отговори, че ще им монтират апарата през юни и тогава ще започват, пък и в Плевен ми е по-удобно. Ако някой е минал на хайфу за фиброаденома, моля ви пишете мнения-болезнено ли е, колко продължава, с упойка ли е и т.н
Предварително ви благодаря.
Първо да кажа, че останах с впечатление, че в Плевен се заплаща. Но това от четене, никога не съм ходила, не съм питала, така че не мога да кажа със сигурност.
Относно процедурата аз четох по сайта и гледах клипчето най-долу - http://www.theraclion.com/pathologies/breast-fibroadenoma/interv … -with-ultrasound/
От това, което четох мисля, че се използва упойка, най-вероятно местна, защото не е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт