На море в Гърция 2013 - II

• 84 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Параход , благодаря!
Пристрастена съм към тази тема! Simple Smile

# 31
  • София
И аз благодаря за темата  Hug

Някой да е почивал в апартамент Карамел в Керамоти?Търся отзиви за да няма после какво ми трябваше да ходя в Гърция с бебе.Благодаря предварително  bouquet

Мои познати почиваха в него, с бебе бяха. Останаха много доволни!

# 32
Параход, благодаря за новата тема!   bouquet
Знам, че ще посетим Гърция тази година , както и миналата.

# 33
Запис, а не изпусна нещо важно, следя всеки пост!

# 34
  • софия
dechy,ДХЗ, благодаря! Hug
Избрах и съм спокойна. Дори и емоция ще има за РД на детето, който традиционно е на морето - корабче. Вече 2 години мрънка. Предишният път много й хареса.

# 35
Параход благодаря   bouquet

Аз днес платих Майското моренце в Гърция. Чак си запях онази песен...и замириса на море... Та отиваме на Касандра, между  Peukochori  и Paliouri хотел Port Marina. Отиваме там на Аll incl.Знам, че няма да е идеален, но с бебче това е нашия вариант. Да Ви кажа и почти без пари ни излиза така, че ще си позволим и няколко октоподчета и калмарчета  Mr. Green

# 36
Здравейте Simple Smile
С ваше позволение ще се намърдам в темата ви с един въпрос, някой ходил ли е ето тук
Изглежда ми точно каквото си представям, че трябва да е мястото за почивка, но не знам дали не е такова само на картинка Laughing

ето тук в пост №290 на divna има коментар за зинозис:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676278.285

Много ти благодаря Simple Smile
Все повече изглежда точно като мястото, което искам Laughing
Ние миналата година бяхме за няколко дни в Геракини, в Соня хотел. Хубаво беше, нямам забележки, но тоя тип хотели с блок маси и т.н. не ми е по вкуса, иска ми се да няма хора и навалица около мен.
Предната година отидохме до Керамоти, симпатично селце Simple Smile

# 37
Контесата, бяхме в Хелмата, много малко селце близо до столицата, над Ласи.
Ще разказваш, като се върнете Simple Smile

# 38
  • Cофия
Момичета, пясъчен плаж и море имаше на Медитеранеан, който показах в предната тема Peace

този хотел ли? http://www.mediterraneanhotels.gr/

да, този, но Вилидж, той е на самия бряг и е много хубав  Peace

# 39
  • София (Възраждане)
Благодарности за новата тема  bouquet
На 30.03, както вече беше споменавано тук, предстои откриване на КПП Маказа, някъде под нея е Александруполис, а под него Grinning - Самотраки. Какво му има на този осров, че не е привлекателен, ветровито ли е, водата ли е студена? newsm78 Поне на снимки ми харесва Rolling Eyes

# 40
  • В светлината на слънцето
Благодарности за новата тема  bouquet
На 30.03, както вече беше споменавано тук, предстои откриване на КПП Маказа, някъде под нея е Александруполис, а под него Grinning - Самотраки. Какво му има на този осров, че не е привлекателен, ветровито ли е, водата ли е студена? newsm78 Поне на снимки ми харесва Rolling Eyes

Аз миналото лято го проучвах доста обстойно, разпитвах познати, които са били и после се отказах. Та ето минусите, които ме отказаха:
1.почти няма читави плажове (а тези, които стават са каменисти и силно замърсени от любители на дивите ваканции и хипи живота)
2.до острова имаше мисля ферибот само 2 пъти дневно (може и да бъркам цифрата), но идеята е че като изпуснеш корабчето трябва да чакаш до другия ден.
Плюсове
1.има много евтини места за отсядане и много китни селца по високите части
2.не е налазен от туристи и е доста див

Иначе островът отдалеч има много примамлив вид. Но за семейства с малки деца не е твърде подходящ казват.

# 41
  • София (Възраждане)
Да, и аз си помислих че детето би скучало ако не е в компания на други деца. Чуся се обаче как диви ваканции и хипи живот могат да скапят един плаж, обърнати са на къмпинги ли?

# 42
  • Пловдив
Благодарности за новата тема  bouquet

аз съм ходила на самотраки с гърци. те ни водиха и ни беше по-лесно разбира се.
1. острова е малък, скалист, има гора и е подходящ за походи с раница и палатки, а не деца и почивка
2. плажове наистина няма навсякъде, но ние бяхме на разкошен усамотен плаж, на обратната част на острова оттам, където ни спря ферибота
3. най-вкусните баници съм яла там
4. има градче във високата си част, уникално и чаровно
5. хотелите са дупки в повечето случаи, ние спахме на брега на морето - ветровито, каменисто, но разбира се храната, атмосферата са 6.

за мен на самотраки се ходи с приятели в младежка възраст или ходят хора, които обичат скитането с раници на гърба, палатките, растите в косите и тревата в джоба... Crazy
определено там няма да водя детето си, вече са ми други нещата на мен...

# 43
  • Пловдив
Да, и аз си помислих че детето би скучало ако не е в компания на други деца. Чуся се обаче как диви ваканции и хипи живот могат да скапят един плаж, обърнати са на къмпинги ли?

няма нищо "скапано"..просто хубав плаж има един два. ние бяхме на най-хубавия - като заливче, имаше си чадъри дори плажно заведение, камънчета във водата и пясък на повърхността...стигаше се през мнооого завои..

# 44
  • Пловдив
 И аз да не Ви изпусна. Някой питаше за хотел в Кавала, били сме в този http://www.lucyhotel.gr/home/ , далечко е от центъра 15-20 мин. пеша. Хотелът е чист, храната е ок, любезен персонал,за уикенд е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт