Отговори
# 690
Мамо Цоц, пробвай го тестото де... ако е вкиснало - в кофата, иначе, що да не на масата.  newsm53
  Пробвай, направи ги, пък после виж стават ли за ядене.Ако не стават , тогава хвърляй.Но си мисля,че ще станат.

На ваша (без)отговорност кифличките се пекат...Не ми киселееше тестото - добре, че е малко, бях омесила пробно....Да видим готовия продукт дали ще прилича на нещо....Благодаря ви! Имате по 3-4 кифлички, ако са годни за ядене....

# 691
  Ще пробвам да го попека без капак, дано се изпари течността!
Почти съм сигурна, че е късно вече, но можеш да махнеш част от излишната течност с черпаче .

# 692
  • София
Почти съм сигурна, че е късно вече, но можеш да махнеш част от излишната течност с черпаче .
     Стана, стана, даже вече ядохме.Мноого вкусно стана.Благодаря на всички за съветите.Махнах капака и пуснах на вентилатор.Остана само на мазнина.

Скрит текст:

# 693
Здравейте момичета , искам да задам едно бързо въпросче. Направих доста голямо количество смес за палачинки в събота, приятелят ми изпържи половината, но го домързя за другата и я оставихме в купа в хладилника, днес вече е понеделник и аз се притеснявам да не вземе да се развали, а аз хич не обичам да пържа и ако ще се разваля кажете да знам да го прищпоря да ги изпържи моят сладкиш Simple Smile благодаря предвартелно Simple Smile  newsm78 newsm78  bouquet

# 694
Стана, стана, даже вече ядохме.Мноого вкусно стана.

Скрит текст:
Доста апетитно изглежда. Peace

# 695
Здравейте момичета , искам да задам едно бързо въпросче. Направих доста голямо количество смес за палачинки в събота, приятелят ми изпържи половината, но го домързя за другата и я оставихме в купа в хладилника, днес вече е понеделник и аз се притеснявам да не вземе да се развали, а аз хич не обичам да пържа и ако ще се разваля кажете да знам да го прищпоря да ги изпържи моят сладкиш Simple Smile благодаря предвартелно Simple Smile  newsm78 newsm78  bouquet

А като не ти се пържи, защо не опечеш сместа? Става голяма печена палачинка, хем вкусно, хем здравословно. Аз съм правила така и ми харесва. Опитай.  Peace

# 696
ама се чудя дали все още става...

# 697
kishaa виж по-напред пак има питанка за тестото Simple Smile ако не ти киселее и ти изглежда добре - действай. Ако е стояло в хладилника според мен няма как да се е развалило. Така или иначе и мляко и яйца си стоят си стоят в хладилника без да се развалят. Поне не за толкова кратко.

Аз бих екпериментирала да добавя захар, бакпувер и ако трябва още брашно и да опека като кекс. Но у нас винаги се ядат палачинки и ..... бих си направила палачинки Simple Smile))

# 698
Ами освен да се присъединя към мнението на Дарина, не ми остава друго.  Peace

# 699
еееее за го промених докато напишеш Simple Smile)

# 700
kishaa виж по-напред пак има питанка за тестото Simple Smile ако не ти киселее и ти изглежда добре - действай. Ако е стояло в хладилника според мен няма как да се е развалило. Така или иначе и мляко и яйца си стоят си стоят в хладилника без да се развалят. Поне не за толкова кратко.

Аз бих екпериментирала да добавя захар, бакпувер и ако трябва още брашно и да опека като кекс. Но у нас винаги се ядат палачинки и ..... бих си направила палачинки Simple Smile))

Както е тестото може да се добави настъргана ябълка.  Wink
Бавно пиша, Даре.  Hug

# 701
Fortuna  Hug Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ииии хайде да се надприказваме за това тесто Simple Smile)))))))))))) става и с бурканче сладко и ядки

в същност стават всякакви вариации на кекс

# 702
Хаха вие сте страшни, докато се усетя колко неща написахте Simple Smile Много добри идеи , благодаря Simple Smile Аз освен да се възползвам от бързите отговори и да попитам и за друго нещо. Имам малко риба (речна, малка , не знам как се казва - подарък) Преди време я изпекох на грил скара, но стана суха и не се ядеше, та за да не се развали я сложих в купа и във фризера, но сега я изкарах и се чудя на какво да я направя, иска ми се да я сваря, но понеже е дребна не искам да я обезкостявам, чувала съм че от оцета костите омекват и се сваряват , но не знам точно какво и как да направя ... някой да има някаква идея   bouquet  bouquet Embarassed newsm78

# 703
оваляна в брашно и препържена

(това обаче е субективно, щото не харесвам варена и маринова риба)

# 704
или рибни кюфтета. Пържени или печени. Като накиснеш рибата в смес от оцет и подправки; после във вода. изцедиш и смелиш на съвсем ситна решетка.

Общи условия

Активация на акаунт